Bir yerde bebeğin nabız çizgisi var diğeri senin sancı çizgi tatlımBebekler bir bir geliyor maşallah sağlıkla doğsunlar ve büyüsünler inşallah
Kızlar nst de 1 kere sancı çıktı yada 2 kere sancı çıktı gibi şwyler okuyırum sancı çıkmasını nasıl anlıyosunuz
Bende dün nst ye girdim doktor herşey normal dedi
Haftaya nst usg alt muayene yaparım dedi
Bir yerde bebeğin nabız çizgisi var diğeri senin sancı çizgi tatlım
Bebek iriyse sezaryen olsun isteğim var. Ne bebeği ne kendimi riske atmak istemiyorum. Dua et canım son haftam beklemeseydi yine doğardı ama 41 görürse zor doğururum.Açıklık yoksa suni vermezler sana doğum başlasın diye. Benim öyleydi ilkinde sancı var ama açılma olmadı 36dan itibaren... Moralini hiç bozma hayırlısı bakalım, sezeryan istiyordun Di mi en sonhayırlısıyla gelsin bebişin.
Benim çarşamba günü kuzum bugün kesinleşti günüm inşallah senin de pzt sanırım hayırlısıyla olsun inşallah
Sonucunu yaz mutlaka canın korktuğun gibi olmaz inşallah.Allah yardımcın olsun canım bende şimdi hastaneye geldim nst deyim
Rica ederim tatlımEvet evet onu biliyorum alttaki benimmiş bide taco yazan yere vurursa çizgi, sancı demek oluyormuş öğrendim yeni :) sağolasın :)
Söylemedi canım 40+6 çıkıyor karın çevresi dedi. Şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi evet çıkmadı dedim. Diyorum suni sancıyı göze alıp yatsa mıydım en azından irileşmeden doğururdum. Gündüz hiç bir şeyim yoktu muayeneden beri sancım var bebek strese girdi sanki ittirip duruyor. Amin inşallah canım.Ah canim yaa sen hep dr dan bu konuda sikayet ediyordun kilosunu söyleniyor diye... bu söyledi mi bari kaç kg imiş...moralini bozma canım yaa..Ya bu drlar neden böyle hamile kadınları korkutmadan bisey yapamıyorlar.. acilman da yokmuş bence de iyi yapmışsın yatmamakta bir iki gün daha dinle kendini bakalım inşallah acilman olur da kolayca dogurursun
Yaaa aynı durumdayız benğm kabızlıgımda kendimi bildigimden beri küçüklüğümden beri vardır kolonoskopi bile olmuşlugum vardır. Banada en son kronik kabızlık var dedi. Oyuzden ilk dogumdan sonra 2-3.hafta cok cektim lavmanlar vs bile işe yaramıyordu. Basıl hallediyosan banada söyle . Sezeryana gitmeden mi acaba hoşaf içsemcanım benim kabızlık kronik çocukluktan beri. o yüzden ilaç yerine böyle hallediyorum. yoksa ilaca bağımlı olurum :)
Canım iri bebek için Vajinal Doğumda bazı riskler söz konusu olabiliyor. Bir haftadır açılma felan olmayınca gün geçtikçe kilo alıyor o yüzden biraz panikliyorum doğum açısından.Canım moralini bozma
İnşallah sağlıkla kavuşursunuz
Haftasının ileride olması kötü bişeymi ki
Ben deCanım iri bebek için Vajinal Doğumda bazı riskler söz konusu olabiliyor. Bir haftadır açılma felan olmayınca gün geçtikçe kilo alıyor o yüzden biraz panikliyorum doğum açısından.
Doktor da senin gibi söyledi. Daha önce 4kg doğmuş bunda da sıkıntı olmayabilir dedi ama işte gel bana sor. Kilosu haftasıyla uyumlu olsa sorun değil kalsın 41e kadar.Sen 4 kilo çocuk doğurdun yine yapabilirsin cnm. Panik yapma. Biz de işe yaramadı 2 kere ilişki oldu ama sen de dene istersen belki işe yarar. Sağlıkla doğuralım inş. Ben de 39+2 oldum tık yok. Oğlum 39+1 de doğmuştu halbuki
İnsanın yediği içtiği de boğazına diziliyor değil mi. Bir dilim meyve yiyorum. İçim kıyılıyor bir lokmayla içimi bastırıyorum ama yok yani önüne geçemedim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBen deo yuzden artık dogsun ıstıyorum sımdıden 3500 her gun alıyor 50 100 gun gectıkce zorlasacak
Herşeyde bı hayır vardır canim hakkında hangisi hayirliysa o olsun sıkma canınıKızlar acilde nstye bağlandım sancım çıktı bi kaç tane 100ü bulan. Açıklık yine yok yatmayı kabul etmedim. Acildeki doktor bebeğin iki hafta önde olduğunu söyledi. iri olduğunu daha önce söylemediler mi felan dedi. Yatış yapılınca tekrar ölçümlere bakılıp doğum değerlendirilecekmiş. Moralim bozulmadı değil. Hayırlısını sağlıklısını diliyorum.
Bu sefer de 41 e kadar kalırsa 4 u geçer canım Dr riske atmaz ins kendi sancin gelir yoksa yine suni sancı yolu gözükürDoktor da senin gibi söyledi. Daha önce 4kg doğmuş bunda da sıkıntı olmayabilir dedi ama işte gel bana sor. Kilosu haftasıyla uyumlu olsa sorun değil kalsın 41e kadar.
Senin de çok az kaldı bakalım ne olacak bir gece ansızın gidebiliriz ikimiz de
Sağlıkla kavuş bebeğine canım inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz çarşamba günü.Benim çarşamba günü kuzum bugün kesinleşti günüm inşallah senin de pzt sanırım hayırlısıyla olsun inşallah
Amin cnm hepimizi ki ins..Benim çarşamba günü kuzum bugün kesinleşti günüm inşallah senin de pzt sanırım hayırlısıyla olsun inşallah
Devlet doktorlarının işi belli olmuyor canım. Ama inşallah senin dediğin gibi olur bunu düşünüp rahatlamak istiyorum.Bu sefer de 41 e kadar kalırsa 4 u geçer canım Dr riske atmaz ins kendi sancin gelir yoksa yine suni sancı yolu gözükür
Allah bı avazda kurtarsın canım nedir bu bizim sancıların gelmeyisiDevlet doktorlarının işi belli olmuyor canım. Ama inşallah senin dediğin gibi olur bunu düşünüp rahatlamak istiyorum.
Ya benim de dün dr dan gelince sürekli kasilmam oldu gece de uyutmadı hatta..Ama aşağı basınç hic olmadi bende.. sende aşağı basınç devam ediyorsa sancıdir büyük ihtimal canım takip et canım inşallah yakında geliyordur.. benim ikinci de doğum sancim o şekilde basınçla gelmişti..eve geçtin mi peki...Söylemedi canım 40+6 çıkıyor karın çevresi dedi. Şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi evet çıkmadı dedim. Diyorum suni sancıyı göze alıp yatsa mıydım en azından irileşmeden doğururdum. Gündüz hiç bir şeyim yoktu muayeneden beri sancım var bebek strese girdi sanki ittirip duruyor. Amin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?