- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.325
- 798
Biliyorum cnm hani sen sancın gelip normal Doğum aşamasına geçmekten korktun ya ondan dedim normal Doğum öyle hızlı olmaz müdahale edilir diye şükür ki sancın çıkmamış.Benim 2.hamileligim canım sezaryan olucam
Doktor da senin gibi söyledi. Daha önce 4kg doğmuş bunda da sıkıntı olmayabilir dedi ama işte gel bana sor. Kilosu haftasıyla uyumlu olsa sorun değil kalsın 41e kadar.
Senin de çok az kaldı bakalım ne olacak bir gece ansızın gidebiliriz ikimiz de
O gece bu gece mi oldu neKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Bi avazda inşallah. Rabbim kurtarsınKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Yaaa siz sancılandıkça doğurdukça benim de doğurasımın gelmesi pekii?İlk olduğu için hem merak ediyorum hem hevesleniyorum hem korkuyorum. Haftaya bugün kontrolüm 38+0da. Daha 1 hafta var.
Kızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Rabbik bi avazda kurtarsın inşallah canım dualarımız seninle sagsağlıkla kavuşun ❤Kızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Çok şükür canım çıkmadı ama bel ve kasık ağrım hala devam ediyor çok keskin bir ağrı da dayanamazsam doktora yazicam bugün yada yarın ameliyatı yapsın.O gece bu gece mi oldu neay hadi sağlıcakla kucağına al inş cnm. Bana da duş et uzadı ben de korkuyorum suni sancıdan
Kasılmalarım azaldı canım ama ağrılar devam ediyor ve baya canımı acitiyorlar
Ay hayırlısı inşallahKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
37+1 oldum artık bu mide yanmalarım ne zaman bitecekuyuyamıyorum. Denemediğim şey kalmadı ilaç, şurup, karbonatlı su, maden suyu, salatalık,süt. Yok geçmiyor geçmiyor
Dr um bir hafta önceki mesajıma bile cevap vermedi sağolsunÇok şükür canım bende yarın sonucu alıcamSen yazsaydın doktoruna belki dalgınlığına gelmiştir banada ameliyattan önce test yapıcaklar.
Yaa canım kısacık sürede az ağrılı kolaycacık doğururup bebeişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Selam bende alev alev yanıyorum. Uyuyamıyorum hep yemek borumu dik tutma ihtiyacı hissediyorum uykumdan uyanıyorum inan. Dün ben ilk defa 1 çay kaşığı karbonat ağzıma alıp su içtim. Faydasını gördüm. Karbonatla suyu karıştırıp içince fayda etmedi bana hiç bu şekilde iyi geldi37+1 oldum artık bu mide yanmalarım ne zaman bitecekuyuyamıyorum. Denemediğim şey kalmadı ilaç, şurup, karbonatlı su, maden suyu, salatalık,süt. Yok geçmiyor geçmiyor
InsallahAaa S sevnurum demişti bak çıktıinşallah hayırlısı ile hemen açılmalı 2-3 saat içinde suni sancısız doğmalı haberler alalım senden
Darısı B Beriberiberil in başına
Yediğiniz diğer yemekler dokunuyor olmasın? Önce midenizi rahatlatmanız lazım. Sürekli yeni şeyler deniyip midenizi çöplüğe çevirmeyin. Yağlı, salçalı, baharatlı şeyler yemeyin. Şikayetleriniz azalana kadar yağsız pirinç çorbası filan için, kuru ekmek yiyin. Sonra ilacınızı kullanın. Mideniz bi sakinleşsin. Meyvelerin hepsi asidiktir. Meyve yemeyin. Süt başta iyi geliyor gibi gelir ama sonra şişirir mideyi kudurtur. Herkese dokunan ve iyi gelen şeyler farklıdır. Mideniz sakinleştikten sonra sindirimi rahat şeyler yiyin. Ama 0 baharatlı olsun.Selam bende alev alev yanıyorum. Uyuyamıyorum hep yemek borumu dik tutma ihtiyacı hissediyorum uykumdan uyanıyorum inan. Dün ben ilk defa 1 çay kaşığı karbonat ağzıma alıp su içtim. Faydasını gördüm. Karbonatla suyu karıştırıp içince fayda etmedi bana hiç bu şekilde iyi geldi
Uayndığımda bileklerim sanki kırılmış gibi ağrıyor bunu yaşayan varmı
Bide son iki gündür elimde kolumda ve alt bacaklarımda kaşıntı var neden olur ki
Kilodan falan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?