2021 Şubat Anneleri

Benim 2.hamileligim canım sezaryan olucam
Biliyorum cnm hani sen sancın gelip normal Doğum aşamasına geçmekten korktun ya ondan dedim normal Doğum öyle hızlı olmaz müdahale edilir diye şükür ki sancın çıkmamış.

Kızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
O gece bu gece mi oldu ne ay hadi sağlıcakla kucağına al inş cnm. Bana da duş et uzadı ben de korkuyorum suni sancıdan

37+1 oldum artık bu mide yanmalarım ne zaman bitecek uyuyamıyorum. Denemediğim şey kalmadı ilaç, şurup, karbonatlı su, maden suyu, salatalık,süt. Yok geçmiyor geçmiyor

Yaaa siz sancılandıkça doğurdukça benim de doğurasımın gelmesi pekii? İlk olduğu için hem merak ediyorum hem hevesleniyorum hem korkuyorum. Haftaya bugün kontrolüm 38+0da. Daha 1 hafta var.

Aynen yaa bende öyleyim burayı okuyup uyudum sancılandım gece heyecan yapıyorum
Allahım hepimizi en kolay şekilde kurtarsın

Rabbik bi avazda kurtarsın inşallah canım dualarımız seninle sagsağlıkla kavuşun ❤
O gece bu gece mi oldu ne ay hadi sağlıcakla kucağına al inş cnm. Bana da duş et uzadı ben de korkuyorum suni sancıdan
Çok şükür canım çıkmadı ama bel ve kasık ağrım hala devam ediyor çok keskin bir ağrı da dayanamazsam doktora yazicam bugün yada yarın ameliyatı yapsın.
H heyecanli_anneee canım nasılsın?
insanbuL inşallah hayırlısı ile bebeğin gelmiştir
Kasılmalarım azaldı canım ama ağrılar devam ediyor ve baya canımı acitiyorlar
.

Ay hayırlısı inşallah nasıl bi doğum olacak kaç kilo doğacak merakla bekliyorum. Hayırlısıyla acısız sancısız bir avazda doğurmanı ya da doğurmuş olmanı dliyorum umarım açılman da olmuştur.,.

37+1 oldum artık bu mide yanmalarım ne zaman bitecek uyuyamıyorum. Denemediğim şey kalmadı ilaç, şurup, karbonatlı su, maden suyu, salatalık,süt. Yok geçmiyor geçmiyor

Canım salatalık ve sütü deneme bence yani bana o ikisi çok dokunur genelde mideyi dr ağrıtır diye biliyorum
Az bi zamanımız kaldı biraz daha sabredicez annesi napalım

Uayndığımda bileklerim sanki kırılmış gibi ağrıyor bunu yaşayan varmı

Bide son iki gündür elimde kolumda ve alt bacaklarımda kaşıntı var neden olur ki
Kilodan falan mı acaba

Çok şükür canım bende yarın sonucu alıcam Sen yazsaydın doktoruna belki dalgınlığına gelmiştir banada ameliyattan önce test yapıcaklar.
Dr um bir hafta önceki mesajıma bile cevap vermedi sağolsun bugün asistanını arayacağım bakalım iyi haberlerle inşallah
Sende iyi sonuçlar alırsın inşallah cnm
Yaa canım kısacık sürede az ağrılı kolaycacık doğururup bebeişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Selam bende alev alev yanıyorum. Uyuyamıyorum hep yemek borumu dik tutma ihtiyacı hissediyorum uykumdan uyanıyorum inan. Dün ben ilk defa 1 çay kaşığı karbonat ağzıma alıp su içtim. Faydasını gördüm. Karbonatla suyu karıştırıp içince fayda etmedi bana hiç bu şekilde iyi geldi

Yediğiniz diğer yemekler dokunuyor olmasın? Önce midenizi rahatlatmanız lazım. Sürekli yeni şeyler deniyip midenizi çöplüğe çevirmeyin. Yağlı, salçalı, baharatlı şeyler yemeyin. Şikayetleriniz azalana kadar yağsız pirinç çorbası filan için, kuru ekmek yiyin. Sonra ilacınızı kullanın. Mideniz bi sakinleşsin. Meyvelerin hepsi asidiktir. Meyve yemeyin. Süt başta iyi geliyor gibi gelir ama sonra şişirir mideyi kudurtur. Herkese dokunan ve iyi gelen şeyler farklıdır. Mideniz sakinleştikten sonra sindirimi rahat şeyler yiyin. Ama 0 baharatlı olsun.

Uayndığımda bileklerim sanki kırılmış gibi ağrıyor bunu yaşayan varmı

Bide son iki gündür elimde kolumda ve alt bacaklarımda kaşıntı var neden olur ki
Kilodan falan mı acaba

Merhaba ayni sorun bende de var 3 haftadir 34. Haftalik hamileym bende bir suru test yapildi kasintidan dolayi bisey cikmadi kaan kocatepe canli yayin yaparken sordum durumu bol su icmemi onerdi gunde 4 litre su iciyorm 3 gundr hic kasintim olmuyor gece uyutmuyordu kasintilar sizde bol su tuketin gecmezse karaciger enzimlerine baktirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…