Korkmayin sezeryandan insallah iyi olur, benim üçüncü sezeryanimdi bu bebis, ayni gun kalkiyorsun ayaga:)Hayır doktor çatı muayenisinde nor al cok yatkın oldgumu söledi. Bende korkuyom panik atak var deyince asistanıyla birlkte beni sezeryana ikna ettiler . Bide sezeryan kötü olsa biz kadın dogumcular niye gidip kendimiz sezeryanla dogalım dedim.
Keşke ikna etseydi beni normale.. şuan amelyatı düşünüp duruyorum . Sezeryan olan sevgili anneler kaç günde toparladınız ya iyimisiniz ne var ne yok
BENimde kafasına 2 hafta önde dedi, dahada büyürse zor oluruda sıkıştırdıCanım iri bebek için Vajinal Doğumda bazı riskler söz konusu olabiliyor. Bir haftadır açılma felan olmayınca gün geçtikçe kilo alıyor o yüzden biraz panikliyorum doğum açısından.
Ya o ilk ayağa kalkış nasıldıKorkmayin sezeryandan insallah iyi olur, benim üçüncü sezeryanimdi bu bebis, ayni gun kalkiyorsun ayaga:)
Ya taşikardi falan dediğini hatırlıyorum doğum sırasında, sezeryan sonrası odaya geldiğimde bende de taşikardi oldu, aklıma sen geldinBebek iriyse sezaryen olsun isteğim var. Ne bebeği ne kendimi riske atmak istemiyorum. Dua et canım son haftam beklemeseydi yine doğardı ama 41 görürse zor doğururum.
aldim aldim teaekkur ederimCesu38 sen de bugün sezaryene girecektin değil mi? Sağlıkla ve kolaylıkla ağrısız sızısız al bebişini kucağına inşallah
ilk bebisim canim onxeki dusuktu。sukur kavustuk kizima。bunda kanama baslayinca enbasta cok destek oldun moral oldun hakkini odeyememCesu38 canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine sen de haber ver bize inşallah dualarımız seninle
Ya maşallah kaçıncı bebişimiz oldu
allah razi olsun canim
cok sukur saglikla geldi canim allah razi olsunGünaydın kızlar herkese
@Esrasvn canım Allah ikinizin de yardımcısı olsun dualarımız seninle inşallah bebeğini hemen yanına alırsın sağlıkla
@enbisevdigim veCesu38 kızlar sizi de unutmadık dualarımızdasınız hepiniz. bizi haberdar etmeyi unutmayın merak ederiz
cok sukur
hersey yolunda@manifestoo ne yaptın canım bebekte sende iyisindir inşallah @Esrasvn senide merak ediyorum inşallah bebişte sende iyisinizdirCesu38 umarım sende de yolundadır herşey
Sezeryan mı normal mı? Nasıl geçti anlat birazallah razi olsun canim
Aaa hadi hakkında hayırlısı olsun canım adına sevindim doğum başlıyor...inşallah çok acı çekmeden doğurursun kuzunu...Allah en kolayından nasip etsin sana bu kezKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Hadi hayırlısı olsun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Kızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Hadi hayırlısı,sağlıkla gelsin inşKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Aaa S sevnurum demişti bak çıktıKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?