2021 Şubat Anneleri

Buarada doğum yapan arkadaşlar hepimizin gözü aydın olsun...inşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer kuvezde olanlar da bebelerini kucaklarina alırlar.. Bol sütlü gazsız rahat bir yenidoğan zamanı gecirirsiniz

klbkbr ya bence onu yanlış anlıyorlar orada ki olanları anlamayi uyusmadim sanıyorlar bence ...çünkü bende uyusmadim hissediyorum dedim nasıl ya diyip birşey yaptılar aşağıda sonra devam dediler. Gerçekten bebeğini duyunca herşey geçiyor.

Merhaba arkadaşlar doğumum 4mart gözüküyor ama ben Şubat sonu gelir diye düşünüyorum benimki
3yasinda oğlum var ilki normal doğum
Çatı muayenesinden kendinizi kasmayın ve hiç korkmayın çünkü doğumun olduğu günde açıklığa bakılıyor sürekli bu duruma alışın ve kasmayın ...
Bende çok korkuyorddum ama.kendimi kasmamistim acımadı.

herkese sağlıklı doğumlar bir avazda

Çok şükür canım bende yarın sonucu alıcam Sen yazsaydın doktoruna belki dalgınlığına gelmiştir banada ameliyattan önce test yapıcaklar.

İşte kilosu önden gittiği için,benim de normal doğumu çok istediğimi bildiği için sezaryen olmasın normal gelsin diye doktorum 2cm idi 3cmye çıkardı,tetikledi yani.ama yok hala bi sancı ağrı falan. Kanala sokturmanın yolu yokmudur doğum anında illa sezaryene mi döner

Bilmiyorum canım olan olmuştur illa ki ama denk gelemdim yani okuamdım
Benim de 36 bitiyor 37 gibi çatı muayenesi yapmış oluyor o zaman erken yapıyor beni acaba neden neden
Beni de 37 de yapacak. Bence normal çünkü gelişmiş yabancı ülkelerde normalde Daha 8haftalıkken bakıyorlarmış ozmndan belli oluyormuş normal yapıp yapamayacağın. Kemikler aynı kalıyor genişlemeyeceği için aslında erken yapılması doğruymuş ama bizde herkes önyargılı olduğu için geçe bırakılıyormuş. Anlayacağın aslında zararı yokmuş videolardan duyduklarım bunlar.
Bu arada doktordan doktora muayene değişiyor ya ilk Kez smear alındığında devlette ki bir öküz doktor hayvan gibi spekulumu soktu, bak acımıycak yavaş olucam sakin ol falan der. Bide adettim ozaman. Korktum ilk seferde böyle bir deneyim çok kötüydü. Hatta şikayet ettim adamı dilekçe falan yazdım noldu sonra bilmiyorum, bişey olmamıştır kesin
Sonra özelde bir doktor aldı örneği çok yumuşaktı eli, acımadı. Daha sonra tüp bebek zamanları çok vajinal ultrason oldum artık alışıyor el mahkum. Gerçi tüp bebek değil bizimki, o kadar uğraştıktan sonra kendi geldi Yani canım bişey olmaz inş çatı muaynesinden ben de çekiniyorum tabi ne zamandır bizde ilişki de olmuyor unuttum o bölgeyiAma normal doğum olacaksa bundan daha fazla ellencektir sanırım.

Kızlar genel anestezi ile olucam bn Dr riske atmıyor kandan dolayı süt hemen gelir mi ne zaman yemek yeniliyor bir de
Canım normal doğuran arkadaşın 3 günde geldi düşün birazcık da kadının hormon ve duygularına bağlı sütü düşünme onu gönderen Allah rızkınıda gönderir. Ben 6 saat sonra yemiştim spinalde sanırım

Benim ilk gebelıgımde catı muayenesi com kolaydı bana gore zaten son zamanlarda ellemeyenın hatrı kalmıstı ama bu sefer yanı gecen hafta agkıcaktım yeter artık doktor hanım dedim bıraktı. Ki Oncesınde 2 sene de tedavi gordum ben alttan muayene ile niye oyle acı cektım ben de anlamadım

Ablalık öyledir kıyamazsın ama kıskançlığı da elden bırakamazsın Ben de kardeşime öyleydim Sen nasılsın toparlayabildin mi?
Daha iyiyim siz de iyisinizdir inşallah

Esrasvn gözün aydın sağlıcakla hemen kucağına almak nasip olsun tez vakitte

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğine hemen kavuşursun Rabbim ona güç kuvvet versin
Cİdden son dk da sen sedyedeyken onu söylemeleri garip olmuş eşin de haklı yazık adamcağızın ömründen ömür gitmiştir sen ameliyattan çıkana kadar
Acil sezeryan olsa da bunu söyleseler hadi neyse ama belliydi yani. Neyse tekrar geçmiş olsun, bu yaşanılanlardan dolayı da
Bir de sorum olacak bu Türkiye geneli bir sorun mu yoksa sizin hastanenizin mi? Hisarda var da onlarda neden yok anlamadım

Himm anladim canim..amin innss

Rahim ağzına ulaşmak için illaki vajinal spekulum kullanmak zorundalar ama onların boyları var. Markasına göre bile boyu değişiyor. Herkesin de vajinal uzunluğu be genişliği aynı değil. Bide gaga gibi birşey açıp kapama hızı bile etkiliyor.

Kesinlikle dediklerin doğru ben de o tüp bebeklere gelene kadarki süreçte muayene olmadık kalmadı sanki ama kişinin eliyle alakalı birisi işini bitirip tamam dediğinde “siz şimdi aşılamayı yapıp bitirsiniz mi” diye gerçekten şaşırıp kalmıştım. Çatı muayenesi de aynı olacak o rahim ağzının ne kadar açıldığına bakacaklar ama huylandırıcı birşey tabi ne olursa olsun

Kızlar merak edenler olmuş daha yeni yazabiliyorum. Dün öğlen dogdu oğlum, Allah herkese nasip etsin. Ameliyatım iyi geçti, annem.ve eşim kaldı yanimda. Bugün de taburcu olduk. Depend ve pijama altı çok lazım oldu. Bir de su çok içtim. Yalnız multimalt içecek sanirim baya ishal yaptı beni, zorlanmadım tuvalete çıkmakta. Ayağa kalktım yürüdük akşam gibi de. Ağrı kesici iğne yaptılar 2 kez. Bebeğimiz şükür iyi, sadece çocuk dr. kalbini dinlerken üfürüm olabilir kalbinde diye bir şey dedi. Ona canımız sıkıldı, çocuk kardiyolojiye gidip baktiricaz bir ara. Zamanla kapanan kalpte bir delik olabiliyormuş.
Bugün eve geldik sütüm tam inmedi, sarı sıvı geliyor damla damla. Emdikten sonra biraz da mama veriyoruz yoksa ortalığı birbirine katıyor bizimki. Devamlı memede olmak da istiyor. Çok su içiyorum süt getiren yiyecekler yiyorum inşallah yarına bollaşır. Sizlerin kaçıncı gün gelmişti?

Annesi ayırma kendinden memede kalmak istemesi güven için. Maşallah ona canım benim Rabbim şifa versin,gelir tez zamanda sütun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…