2021 Şubat Anneleri

Allahım yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla en kısa zamanda kızını kucağına da alırsın, kendini de strese sokma bol bol beslen, uyu sütün gelir inşallah o da bebeğine şifa olur spinalle odaya geçmen ne kadar sürdü canım ?

Beslenmene dikkat et canım, zaten biliyorsundur iyi gelen şeyleri oğlunla olmak psikolojik olarak iyi gelecektir sana, çoçuk doktoru ne diyor kızın için, rabbim sağlıkla kavuştursun

Rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım. İnşallah bebeğin de çok kısa zamanda ve sağlıkla gelir evinize. Oğlun da nasıl özlemiştir şimdi seni. Güçlü olmaya çalış sütünü sağmak zamanla bollaştırır inşallah. Üzme kendini. Hem oğlun hem bebeğin için. Hep dualarımızdasın.

H heyecanli_anneee bu arada sondayi bana ameliyathanede taktılar sordular ordami takilmak.istersin diye anesteziden sonra takıldım o yüzden hissetmedim
Bana genelde ayık takıldı canım çocuğa anestezi etkisi olmasın diye önceden takıyoruz demişlerdi spinalde belki öyle takıyorlardır ama genel de olsam bayılınca tak diye ısrar edicem
Sabrederse inşallah ağrılar korkutuyor beni gece çok şiddetli oluyor korkuyla bekliyorum sanki hiç dogurmicam niye korkuyosam da kan olayını söylediler mi sanada ? Bende bu ara kan ilacını baya bıraktım inşallah sorun olmaz . Seninde az kalmış belki haftaya suni falan dener yada birden de gelebilir hiç belli olmaz

Evet az kalmış canım günün dolmasına inşallah en kısa sürede kolayca kendi sancimla doğum yaparsın..Bol bol yürüyüş yap kasılmalarını artırır.. bende bugün kontrole gittim evde bisey yoktu nst de yine 2 kasılma cıktı.. Ama açılma yoktu.. bekleyeceğiz dedi dr.. bakalım

Kan sonuçlarını görünce söyler diye bekliyorum. 40a son 1 hafta kaldı Annem de 40ı doldurmuş hep bizlerde. Kardeşlerim ikiz onlar bile normal doğum olmuş. Kız anneye çeker diyor kayınvalidem geç gelecektir diyor. Ama Nuran hanım aceleci davranıyor diye korkuyorum. Suni vermeden gelsin inşallah oğluşum

Benim kanim cok düşük olduğu icin cok yavas yaptı dogumumu nuran hoca kanama oldukca damarı yaktım spinalin bu artısi var kanamanin az olmasi icin elimden geleni yaptım dedi.

8:20 de ameliyathaneye indim ama orda hemen yapilmadi anestezi kacta yapildi onada hic bakmadim ama baya durdum sanırım cok soguktu geldiler örttuler cok titriyodum dogum aninda sicak fan koydular göğsüme çok rahatlatti o bebek 8:50 de doğdu 9:40 tı ben kata ciktigimda ameliyat ekibinden vs ben memnun kaldım baya ilgiliydi herkes beni konusturmaya çalıştılar benim sordugum soruya cevap verdiler bi ara anesteziden uyku bastırdı nuran hoca esra uyu kizim dinlen dedi ama uyursam uyanamam korkusuyla gözümü kaptamadim

Ay bi de oturdum hastanenin ve Nuran hanımın şikayet vardaki doğum hikayelerini okudum Zorum neydiyse İyice stres yaptım

İnşallah canım bide ilk doğum ya biraz daha geç olabilir sen kararlı ol bekleyebildigin kadar bekle son kararı nuran hanım a bırakma aksi bi durum derse daha sık kontrole gidersin her ihtimale karşı kan için de 2 kişi bul tedbirli olmak lazım bende dün babama verdirdim inşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmaz o da çok korkutuyor beni

Beslenmene dikkat et canım, zaten biliyorsundur iyi gelen şeyleri oğlunla olmak psikolojik olarak iyi gelecektir sana, çoçuk doktoru ne diyor kızın için, rabbim sağlıkla kavuştursun

Yenidogan doktorugla esim görüştü
Kaninda enfeksiyon varmış
Kalp ritmi duzenliymis ama kuvvetli değilmiş
Cigerleri gelişmemiş o yüzden entubede kalicak bir süre durumu suanlik cok iyi değil ama.daha kotu olanlarida burdan taburcu ettik demis. Amin cnm inşallah

Çok geçmiş olsun canım.. canını hic sıkma önemli olan sağ-salim bebeğin hayatta sen de gücünü kuvvetini topla moralini düzelt bu arada.. pompa ya da makinen varsa göğüslerini uyar inşallah sütün gelir..Elbette bebeğini alıp beraber hastaneden çıkmak güzel bir duygu ama herşey kader kısmet.. Çekilen tüm sıkıntıların bir ecri var mutlaka biraz daha sabır ve dua ile Inşallah bebeğine kavuşacaksın...

Sagol cnm amin inşallah. Surekli kucagima gelmek istiyor ama malum ama iyi oldu aklim.hep ondaydi

Doğum saatine kadar odada bekledin dimi canım? Sancı çekenler de odasında mı çekiyor ki? Ameliyathanede saatlerce sancı çekmek istemiyorum Odada en azından eşim yanımda olur.

Yine 1 saat sürmüş canım ama olandan bitenden haberdar oluyorsun o da iyi de işte panik yapar mıyım diye korkuyorum diyorum beni evden bayıltıp öyle götürün öğlen uyandırın erkek var mıydı ameliyathanede ?

Benim ilki geneldi ondada sondayi ben hissetmeden taktilar şansıma galiba ama bunlar anestezi sekli belli olmadan sordular nasil.istiyosum diye sende diret aynen uyuduktqn sonra taksinlar

İnşallah daha sağlıklı ve çok daha güçlü olarak çıkar hastaneden kızın. Eminim o da annesi kadar güçlüdür

İnşallah ihtiyaç olmaz canım ama dediğin gibi tedbiri elden bırakmamalı. Hastanenin tutumu bu konuda biraz acımasız galiba

İnşallah ihtiyaç olmaz canım ama dediğin gibi tedbiri elden bırakmamalı. Hastanenin tutumu bu konuda biraz acımasız galiba
Evet bide böyle bi durum varsa kan tahlili son dakikaya bırakılmamalı ameliyat masasına giderken kan lazım diye duymak nasıl bir psikolojidir Esrasvn bilir

Doğum saatine kadar odada bekledin dimi canım? Sancı çekenler de odasında mı çekiyor ki? Ameliyathanede saatlerce sancı çekmek istemiyorum Odada en azından eşim yanımda olur.

Evet odadaydim vallq sancı ceken hic duymadim.cnm o yüzden o konuda bisey diyemiyorum. Bu arada kapi susu takili olanlar vardı yasak degil sanırım.senmi sormustun biri sormustu

Belki beni yavas kesip diktiler diye o kadar uzun sürmüş olabilir cnm bende panik atak var normalde kesin panik olurum.dedim.ama iyiydim sadece alerjim oldugu icin lokal.anesteziye ameliyathin sonuna dogru nefesim daralır gibi oldu benimle ilgilenen konusan bayan oksijen destegi sağladı toparladim. Valla erkek vardı o konuda eksi diyebilirim çünkü ilk dogumumda hic erkek görmemiştim hatta üşüyorum titriyorum.diye.ustume örtüyü felan bi abi getirdi saydığım gördüğüm 4 tane Erkek vardi

Evet bide böyle bi durum varsa kan tahlili son dakikaya bırakılmamalı ameliyat masasına giderken kan lazım diye duymak nasıl bir psikolojidir Esrasvn bilir

Valla ben bile ölüme gidiyorum sandim aile WhatsApp grubumuz var herkes perişan olmus kan bulucaz diye Hastahane yonetimi bu konuda acımasız gerçekten bizde kan yok kan bulum demek bide sedyedeyim.hala unutamiyorum gerçekten 2 ünite plazma kan 1 unite normal kan takildi bu arada bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…