- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Allahım yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla en kısa zamanda kızını kucağına da alırsın, kendini de strese sokma bol bol beslen, uyu sütün gelir inşallah o da bebeğine şifa olurKızlar ben evime geldim çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsunNuran hoca bi gece daha kalmami istedi aslında ama ben oglumu yalniz birakmak istemedim ki zaten bizi görür gormez basladi aglamaya
Bebek kuvezde kalicak muhtemelen uzun bir süre oglum 33 te 30 hafta uyumlu doğmuştu ama sağlık problemi yoktu kiz 2 hafta fazla durdu daha iyi cikar derken bizi şoka uğrattı.
Sütüm stresten üzüntüden gelmiyor oglumda hemen gelmişti sütüm o yondende sıkkın canım. Bakalım Rabbim.kimseye kuvez yolu göstermeden evladini kucağına almak nasip etsin ben hiç yaşamadım cok imrendim.ama 2 evladımdada nasip olmadı hastahaneden beraber çıkmak. Hastahaneyle ilgili veya sodmak istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz kizlar daha iyiyim bugün
Beslenmene dikkat et canım, zaten biliyorsundur iyi gelen şeyleri oğlunla olmak psikolojik olarak iyi gelecektir sana, çoçuk doktoru ne diyor kızın için, rabbim sağlıkla kavuştursunKızlar ben evime geldim çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsunNuran hoca bi gece daha kalmami istedi aslında ama ben oglumu yalniz birakmak istemedim ki zaten bizi görür gormez basladi aglamaya
Bebek kuvezde kalicak muhtemelen uzun bir süre oglum 33 te 30 hafta uyumlu doğmuştu ama sağlık problemi yoktu kiz 2 hafta fazla durdu daha iyi cikar derken bizi şoka uğrattı.
Sütüm stresten üzüntüden gelmiyor oglumda hemen gelmişti sütüm o yondende sıkkın canım. Bakalım Rabbim.kimseye kuvez yolu göstermeden evladini kucağına almak nasip etsin ben hiç yaşamadım cok imrendim.ama 2 evladımdada nasip olmadı hastahaneden beraber çıkmak. Hastahaneyle ilgili veya sodmak istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz kizlar daha iyiyim bugün
Rabbim gücünü kuvvetini artırsın canım. İnşallah bebeğin de çok kısa zamanda ve sağlıkla gelir evinize. Oğlun da nasıl özlemiştir şimdi seni. Güçlü olmaya çalış sütünü sağmak zamanla bollaştırır inşallah. Üzme kendini. Hem oğlun hem bebeğin için. Hep dualarımızdasın.Kızlar ben evime geldim çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsunNuran hoca bi gece daha kalmami istedi aslında ama ben oglumu yalniz birakmak istemedim ki zaten bizi görür gormez basladi aglamaya
Bana genelde ayık takıldı canım çocuğa anestezi etkisi olmasın diye önceden takıyoruz demişlerdi spinalde belki öyle takıyorlardır ama genel de olsam bayılınca tak diye ısrar edicemH heyecanli_anneee bu arada sondayi bana ameliyathanede taktılar sordular ordami takilmak.istersin diye anesteziden sonra takıldım o yüzden hissetmedim
Sabrederse inşallah ağrılar korkutuyor beni gece çok şiddetli oluyor korkuyla bekliyorum sanki hiç dogurmicam niye korkuyosam daAğrılarım var özellikle birkaç gündür geceleri yatmadan önce belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi sancı giriyor arada ama hem hafif hem dakika tutmalı bişi değil süreklilik var bende anlamadım ben.
Senin birşey kalmadı cumartesi kavuşuyorsun bebişin bir gün daha sabrederseBakalım bana yarın ne diyecek. Bugün tahlil yaptırdım doğum öncesi yapalım dedi geçen hafta. O kadar kan ilacı kullanıyorum yine kansız çıkmışım Yarın Nuran hanıma gitmekten korkuyorum
Evet az kalmış canım günün dolmasına inşallah en kısa sürede kolayca kendi sancimla doğum yaparsın..Bol bol yürüyüş yap kasılmalarını artırır.. bende bugün kontrole gittim evde bisey yoktu nst de yine 2 kasılma cıktı.. Ama açılma yoktu.. bekleyeceğiz dedi dr.. bakalımBen de öyle düşündüm aslında cnm. Çünkü Doğum sancılarını biliyorumkeşke böyle olsa. Bunlar adet sancısı gibiydi. Ama ilk doğumumda böyle ara ara yoklamıyordu. Bir geldi şiddeti arttı sabahına Doğum oldu. Acaba bir sonraki doğumlarda rahim bildiği için alıştırıyor mu. Senin de ikinci belki ondandır. Az kaldı cnm bence bekler cumartesiyi. Doktor bana pazartesiye kadar bekleyelim gelmezse gel durumu değerlendirelim dedi.
Bence de yoktu
Evet kalp atışlarını makinede de fark ettim ortalama 140tı. Bi ara 120 leri görüp tekrar yükseldi. Ben aslında Doğum sancılarını biliyorum ama başlangıcım bu ağrılarla aynıydı. Fakat durmuyordu bunda duruyor.
Evet cnm Doğum sancısı gibi sancım yok zaten adet sancısı gibi. Rahim hazırlanıyor sanırım. İnş başlar kısa sürede de kucağıma alırım yavrumu sağlıkla. Günüm dolmak üzere zaten.
Kan sonuçlarını görünce söyler diye bekliyorum. 40a son 1 hafta kaldıBana genelde ayık takıldı canım çocuğa anestezi etkisi olmasın diye önceden takıyoruz demişlerdi spinalde belki öyle takıyorlardır ama genel de olsam bayılınca tak diye ısrar edicem
Sabrederse inşallah ağrılar korkutuyor beni gece çok şiddetli oluyor korkuyla bekliyorum sanki hiç dogurmicam niye korkuyosam dakan olayını söylediler mi sanada ? Bende bu ara kan ilacını baya bıraktım inşallah sorun olmaz . Seninde az kalmış belki haftaya suni falan dener yada birden de gelebilir hiç belli olmaz
Allahım yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla en kısa zamanda kızını kucağına da alırsın, kendini de strese sokma bol bol beslen, uyu sütün gelir inşallah o da bebeğine şifa olurspinalle odaya geçmen ne kadar sürdü canım ?
Ay bi de oturdum hastanenin ve Nuran hanımın şikayet vardaki doğum hikayelerini okudumBana genelde ayık takıldı canım çocuğa anestezi etkisi olmasın diye önceden takıyoruz demişlerdi spinalde belki öyle takıyorlardır ama genel de olsam bayılınca tak diye ısrar edicem
Sabrederse inşallah ağrılar korkutuyor beni gece çok şiddetli oluyor korkuyla bekliyorum sanki hiç dogurmicam niye korkuyosam dakan olayını söylediler mi sanada ? Bende bu ara kan ilacını baya bıraktım inşallah sorun olmaz . Seninde az kalmış belki haftaya suni falan dener yada birden de gelebilir hiç belli olmaz
İnşallah canım bide ilk doğum ya biraz daha geç olabilir sen kararlı ol bekleyebildigin kadar bekle son kararı nuran hanım a bırakma aksi bi durum derse daha sık kontrole gidersinKan sonuçlarını görünce söyler diye bekliyorum. 40a son 1 hafta kaldıAnnem de 40ı doldurmuş hep bizlerde. Kardeşlerim ikiz onlar bile normal doğum olmuş. Kız anneye çeker diyor kayınvalidem geç gelecektir diyor. Ama Nuran hanım aceleci davranıyor diye korkuyorum. Suni vermeden gelsin inşallah oğluşum
Beslenmene dikkat et canım, zaten biliyorsundur iyi gelen şeyleri oğlunla olmak psikolojik olarak iyi gelecektir sana, çoçuk doktoru ne diyor kızın için, rabbim sağlıkla kavuştursun
Çok geçmiş olsun canım.. canını hic sıkma önemli olan sağ-salim bebeğin hayatta sen de gücünü kuvvetini topla moralini düzelt bu arada.. pompa ya da makinen varsa göğüslerini uyar inşallah sütün gelir..Elbette bebeğini alıp beraber hastaneden çıkmak güzel bir duygu ama herşey kader kısmet.. Çekilen tüm sıkıntıların bir ecri var mutlaka biraz daha sabır ve dua ile Inşallah bebeğine kavuşacaksın...Kızlar ben evime geldim çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsunNuran hoca bi gece daha kalmami istedi aslında ama ben oglumu yalniz birakmak istemedim ki zaten bizi görür gormez basladi aglamaya
Sagol cnm amin inşallah. Surekli kucagima gelmek istiyor ama malum ama iyi oldu aklim.hep ondaydiRabbim gücünü kuvvetini artırsın canım. İnşallah bebeğin de çok kısa zamanda ve sağlıkla gelir evinize. Oğlun da nasıl özlemiştir şimdi seni. Güçlü olmaya çalış sütünü sağmak zamanla bollaştırır inşallah. Üzme kendini. Hem oğlun hem bebeğin için. Hep dualarımızdasın.
Doğum saatine kadar odada bekledin dimi canım? Sancı çekenler de odasında mı çekiyor ki? Ameliyathanede saatlerce sancı çekmek istemiyorumBenim kanim cok düşük olduğu icin cok yavas yaptı dogumumu nuran hoca kanama oldukca damarı yaktım spinalin bu artısi var kanamanin az olmasi icin elimden geleni yaptım dedi.
8:20 de ameliyathaneye indim ama orda hemen yapilmadi anestezi kacta yapildi onada hic bakmadim ama baya durdum sanırım cok soguktu geldiler örttuler cok titriyodum dogum aninda sicak fan koydular göğsüme çok rahatlatti o bebek 8:50 de doğdu 9:40 tı ben kata ciktigimda ameliyat ekibinden vs ben memnun kaldım baya ilgiliydi herkes beni konusturmaya çalıştılar benim sordugum soruya cevap verdiler bi ara anesteziden uyku bastırdı nuran hoca esra uyu kizim dinlen dediama uyursam uyanamam korkusuyla gözümü kaptamadim
Yine 1 saat sürmüş canım ama olandan bitenden haberdar oluyorsun o da iyi de işte panik yapar mıyım diye korkuyorumBenim kanim cok düşük olduğu icin cok yavas yaptı dogumumu nuran hoca kanama oldukca damarı yaktım spinalin bu artısi var kanamanin az olmasi icin elimden geleni yaptım dedi.
8:20 de ameliyathaneye indim ama orda hemen yapilmadi anestezi kacta yapildi onada hic bakmadim ama baya durdum sanırım cok soguktu geldiler örttuler cok titriyodum dogum aninda sicak fan koydular göğsüme çok rahatlatti o bebek 8:50 de doğdu 9:40 tı ben kata ciktigimda ameliyat ekibinden vs ben memnun kaldım baya ilgiliydi herkes beni konusturmaya çalıştılar benim sordugum soruya cevap verdiler bi ara anesteziden uyku bastırdı nuran hoca esra uyu kizim dinlen dediama uyursam uyanamam korkusuyla gözümü kaptamadim
Benim ilki geneldi ondada sondayi ben hissetmeden taktilar şansıma galiba ama bunlar anestezi sekli belli olmadan sordular nasil.istiyosum diye sende diret aynen uyuduktqn sonra taksinlarBana genelde ayık takıldı canım çocuğa anestezi etkisi olmasın diye önceden takıyoruz demişlerdi spinalde belki öyle takıyorlardır ama genel de olsam bayılınca tak diye ısrar edicem
İnşallah daha sağlıklı ve çok daha güçlü olarak çıkar hastaneden kızın. Eminim o da annesi kadar güçlüdürYenidogan doktorugla esim görüştü
Kaninda enfeksiyon varmış
Kalp ritmi duzenliymis ama kuvvetli değilmiş
Cigerleri gelişmemiş o yüzden entubede kalicak bir süre durumu suanlik cok iyi değil ama.daha kotu olanlarida burdan taburcu ettik demis. Amin cnm inşallah
İnşallah ihtiyaç olmaz canım ama dediğin gibi tedbiri elden bırakmamalı. Hastanenin tutumu bu konuda biraz acımasız galibaİnşallah canım bide ilk doğum ya biraz daha geç olabilir sen kararlı ol bekleyebildigin kadar bekle son kararı nuran hanım a bırakma aksi bi durum derse daha sık kontrole gidersinher ihtimale karşı kan için de 2 kişi bul tedbirli olmak lazım bende dün babama verdirdim inşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmaz o da çok korkutuyor beni
Evet bide böyle bi durum varsa kan tahlili son dakikaya bırakılmamalı ameliyat masasına giderken kan lazım diye duymak nasıl bir psikolojidirİnşallah ihtiyaç olmaz canım ama dediğin gibi tedbiri elden bırakmamalı. Hastanenin tutumu bu konuda biraz acımasız galiba
Doğum saatine kadar odada bekledin dimi canım? Sancı çekenler de odasında mı çekiyor ki? Ameliyathanede saatlerce sancı çekmek istemiyorumOdada en azından eşim yanımda olur.
Yine 1 saat sürmüş canım ama olandan bitenden haberdar oluyorsun o da iyi de işte panik yapar mıyım diye korkuyorumdiyorum beni evden bayıltıp öyle götürün öğlen uyandırın erkek var mıydı ameliyathanede ?
Evet bide böyle bi durum varsa kan tahlili son dakikaya bırakılmamalı ameliyat masasına giderken kan lazım diye duymak nasıl bir psikolojidirEsrasvn bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?