- 11 Ağustos 2020
- 573
- 789
- 33
- 40
Evet canım ben sormuştum kapı süsünüEvet odadaydim vallq sancı ceken hic duymadim.cnm o yüzden o konuda bisey diyemiyorum. Bu arada kapi susu takili olanlar vardı yasak degil sanırım.senmi sormustun biri sormustu
Belki beni yavas kesip diktiler diye o kadar uzun sürmüş olabilir cnm bende panik atak var normalde kesin panik olurum.dedim.ama iyiydim sadece alerjim oldugu icin lokal.anesteziye ameliyathin sonuna dogru nefesim daralır gibi oldu benimle ilgilenen konusan bayan oksijen destegi sağladı toparladim. Valla erkek vardı o konuda eksi diyebilirim çünkü ilk dogumumda hic erkek görmemiştim hatta üşüyorum titriyorum.diye.ustume örtüyü felan bi abi getirdi saydığım gördüğüm 4 tane Erkek vardi
Evet odadaydim vallq sancı ceken hic duymadim.cnm o yüzden o konuda bisey diyemiyorum. Bu arada kapi susu takili olanlar vardı yasak degil sanırım.senmi sormustun biri sormustu
Belki beni yavas kesip diktiler diye o kadar uzun sürmüş olabilir cnm bende panik atak var normalde kesin panik olurum.dedim.ama iyiydim sadece alerjim oldugu icin lokal.anesteziye ameliyathin sonuna dogru nefesim daralır gibi oldu benimle ilgilenen konusan bayan oksijen destegi sağladı toparladim. Valla erkek vardı o konuda eksi diyebilirim çünkü ilk dogumumda hic erkek görmemiştim hatta üşüyorum titriyorum.diye.ustume örtüyü felan bi abi getirdi saydığım gördüğüm 4 tane Erkek vardi
Bayada erkek varmış ya dikkat etmeleri lazım buna canım sıkıldıValla ben bile ölüme gidiyorum sandim aile WhatsApp grubumuz var herkes perişan olmus kan bulucaz diye Hastahane yonetimi bu konuda acımasız gerçekten bizde kan yok kan bulum demek bide sedyedeyim.hala unutamiyorum gerçekten 2 ünite plazma kan 1 unite normal kan takildi bu arada bana
İYİ akşamlar ben ilk hamileliğimde almamıştım mama. Sütüm gelecek düşüncesiyle çok şükür geldi de hepimizin sütü gelir İnşallah doğumdan hemen sonraDoğum yapan hazırlıgı biten güzel annişler bişey soracagım. Hastane çantama kahveye kadar herşeyi koydum. Mama biberon kaldı. Bitane wee baby biberon var onumu alsam yanına avent mi alsam ( avent alan anneyi redetmiomuş) memeyle aynıymış yapısı. . Biberon neyse de mama almalımıyım he ihtimale karşı yoksa o gün o saate mü bırakayım. Ve ve hangi mama almalıyız . Aptamil düşünmüyorum
Hastanede bile sancılar sıklaşınca ıkınma isteğinin gelmesi çok sonra oluyor. Arkadaşım geçen hafta evde 5dkya bir sancı gelene kadar bekledi hastaneye gitti yine de 2saat sonra doğum yaptı.Maşallah bebişler tek tek geliyor, Doğum yapan anneler hayırlı olsun güle güle büyütün kuzularınızı, benim de üçüncü Doğumun olacak inşallah 36. Haftadayız çok kilo aldım ağırlaştım iki gündür de çok şiddetli sırt ağrısı çekiyorum inşallah Doğuma kadar devam etmez
Üçüncü normal Doğumun hep kısa sürede olduğunu söylüyorlar o yüzden sizi hep sıkı takipteydim, benim hastane iki saat mesafede olduğu için yolda doğurur muyum korkum var sizin Doğum sürenizi görünce rahatladım biraz, dikiş kısmını da merak ettim acı hissettiniz mi diğer doğumlarımda bayağı acılı olmuştu, ama dokuz yıl önceydi şimdi bi uyuşturma işlemi filan yapıyorlar mı acaba dikiş atarken
Zor ama yapmıyorlar normalde o yüzden sıkıntı yapma canım senSonda zor mu
Sor cAnım önemli değil. Nişanım gelmedi. Suyum geldi sadece.Cok soru sordum ama nişanın gelmıs mıydı
Bebegin nasıl ıyı mısınızSor cAnım önemli değil. Nişanım gelmedi. Suyum geldi sadece.
Evet canım ben sormuştum kapı süsünü
4 tane erkek miKaç kişi vardı ki ameliyathanede?
Bayada erkek varmış ya dikkat etmeleri lazım buna canım sıkıldıValla zor şeyler yaşamışsın ama psikolojine maşallah diyim güçlü bir kişiliğe benziyosun inşallah minik kızın da sana benzemiştir ordan çok güçlü çıkar
Doğum yapan hazırlıgı biten güzel annişler bişey soracagım. Hastane çantama kahveye kadar herşeyi koydum. Mama biberon kaldı. Bitane wee baby biberon var onumu alsam yanına avent mi alsam ( avent alan anneyi redetmiomuş) memeyle aynıymış yapısı. . Biberon neyse de mama almalımıyım he ihtimale karşı yoksa o gün o saate mü bırakayım. Ve ve hangi mama almalıyız . Aptamil düşünmüyorum
Bende eşime nuran hanım yazınca kan istiyorlar dedim o da bana caktirmamaya çalıştı ama sonunda dayanamadı ağladı sana bisey olursa diye insan psikolojik olarak çok etkileniyor zaten hassasızAynen var cnm erkek pek o konuda dikkat edilmemis. Valla esim ortalığı yıkmış benim.pesime kaybetme.korkusundan. kucuk yaşta annesini ablasini kazada kaybetmis travma olmus onda sezeryan olmadan bigun önce bile sürekli sana bisey olursa diyip duruyodu bide adama acil esiniz icin kan lazım deyince yonetime kadar gitmis gerçekten siddete karşıyım ama yani bi hasta yakinina boyle söylenir mi insan ne psikolijide bilemezsin sonra saglikta siddet diyolar kimse cumlesini ozenle secmiyor. İnsalalh cnm inşallah
Bende eşime nuran hanım yazınca kan istiyorlar dedim o da bana caktirmamaya çalıştı ama sonunda dayanamadı ağladı sana bisey olursa diye insan psikolojik olarak çok etkileniyor zaten hassasızöyle tabi herşeyin bi yolu yordamı var keşke kan bulanana kadar seni bekletselerdi en azından tedarikli olurlardı. Kendi canları olmadıkça kimse kimseyi anlamıyor.
Esrasvn nuran hanım neden 1 gece daha kal istedi canım muayenede kendini iyi hissedersen 1 gece kalıp çıkarsın demişti banada ?
Her sabah kuru kayısı veya kuru incir ve ılık suyum var. Tabi bunlar aç karnına olacak. Gün içinde mutlaka bir öğünde salata. Eğer baktım iki gün oldu tık yoksa. aç karnına iki kaşık zeytinyağı, gün içinde yulaf lapası. Eğer hemoroid şiştiyse bende ufak ama bazen şişiyo sarı kantaron yağı sürüyorum canım. Böyle böyle aştım. booll su ve yürüyüş aşırı etkili. Beyaz ekmek tüm yolları kapatıyorYaaa aynı durumdayız benğm kabızlıgımda kendimi bildigimden beri küçüklüğümden beri vardır kolonoskopi bile olmuşlugum vardır. Banada en son kronik kabızlık var dedi. Oyuzden ilk dogumdan sonra 2-3.hafta cok cektim lavmanlar vs bile işe yaramıyordu. Basıl hallediyosan banada söyle . Sezeryana gitmeden mi acaba hoşaf içsem
38 haftalık idiAhhh hosgelmis canım burcdasimsağlıkla büyüsün kaç haftalık doğdu?
Ohhh daha ne olsun. Rabbim ağız tadıyla yemeyi içmeyi kirletmeyi nasip etsin cnm. Kaldı bir gün ha gayret tutİnşallah canım evin temizliği yapıldı, kompostum da hazır artık istediği zaman gelebilirgün aşımı olmuyorsa biraz daha bekle bence ilki normal bu da normal olur rahat edersin
Bak ikinci doğumum 40 ı bitireceğim nerdeyse. Doğum sakinliği sever sakin ol. Ölüm Doğum nikah günü şaşmaz derler akışına bırakHiç belirti var mı sende doğumun başlamasına dair? Benim bugün 39 bitiyor hiçbir belirti yok sankiBu çocuk gelmek istemiyor galiba
Cnm bence spinal yaptır. Ben ağır panik atak hastasıydım. Şimdilerde iyiyim çok şükür. Sezaryen olsam spinal isterdim. Baktım olmuyor bayıltın derdim. Zaten 10-15 dakika sürüyormuş. Bebeğin sesini duyunca geçer heyecanın o da 5 dakikayı bulur benceBenimde geneldi ayıkken taktılar özellikle de söylemiştim bayılınca takın diye insan bi garip oluyor. Şimdi de daha anesteziye karar vermedim hepten baygın olmaktan korkuyorum ayılamazsam diye
Valla cnm yürüme imkanım pek olmuyor. Eşim eve nadir geliyor yoğun. 7 yaşında bir minnoşum var çıkmıyor dışarı hem soğukmuş hem de korona mı olalımmışEvet az kalmış canım günün dolmasına inşallah en kısa sürede kolayca kendi sancimla doğum yaparsın..Bol bol yürüyüş yap kasılmalarını artırır.. bende bugün kontrole gittim evde bisey yoktu nst de yine 2 kasılma cıktı.. Ama açılma yoktu.. bekleyeceğiz dedi dr.. bakalım
Sen çok güçlü be dirayetli bir hatunsun. Hem de çok genç yaşta. Kızın da öyledir emin ol. Sağlıkla tez vakitte kavuşun inş.Yenidogan doktorugla esim görüştü
Kaninda enfeksiyon varmış
Kalp ritmi duzenliymis ama kuvvetli değilmiş
Cigerleri gelişmemiş o yüzden entubede kalicak bir süre durumu suanlik cok iyi değil ama.daha kotu olanlarida burdan taburcu ettik demis. Amin cnm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?