2021 Şubat Anneleri

Evet canım ben sormuştum kapı süsünü

4 tane erkek mi Kaç kişi vardı ki ameliyathanede?

Bayada erkek varmış ya dikkat etmeleri lazım buna canım sıkıldı Valla zor şeyler yaşamışsın ama psikolojine maşallah diyim güçlü bir kişiliğe benziyosun inşallah minik kızın da sana benzemiştir ordan çok güçlü çıkar

Doğum yapan hazırlıgı biten güzel annişler bişey soracagım. Hastane çantama kahveye kadar herşeyi koydum. Mama biberon kaldı. Bitane wee baby biberon var onumu alsam yanına avent mi alsam ( avent alan anneyi redetmiomuş) memeyle aynıymış yapısı. . Biberon neyse de mama almalımıyım he ihtimale karşı yoksa o gün o saate mü bırakayım. Ve ve hangi mama almalıyız . Aptamil düşünmüyorum

Kızlar iyi akşamlar ağır şekilde 4 gündür nezleyle cebellesiyoruum bebeğimin hareketleri dünle bugün arası neredeyse 4 parmak daha aşağıda oynuyor. Nezle malum burun akıntısı afedersiniz o etkilemiş olabilir mi sizce yarın doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım 36+6 yim 2 hafta daha dursun istiyorum ama durur mu emin değilim sağlıklı olsun da İnşallah evlatlarımızı sağlıkla hayırlı huzurlu şekilde kucagimiza alalım İnşallah

İYİ akşamlar ben ilk hamileliğimde almamıştım mama. Sütüm gelecek düşüncesiyle çok şükür geldi de hepimizin sütü gelir İnşallah doğumdan hemen sonra

Hastanede bile sancılar sıklaşınca ıkınma isteğinin gelmesi çok sonra oluyor. Arkadaşım geçen hafta evde 5dkya bir sancı gelene kadar bekledi hastaneye gitti yine de 2saat sonra doğum yaptı.
Diğer doğumlarımın birinde lokal anestezi yaptılar, diğerinde epidural almıştım ikisinde de hiç hissetmedim ne kesiyi ne dikişi. Ama bunda anestezi yapmadılar neden bilmiyorum çok az canım yandı. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.

Evet canım ben sormuştum kapı süsünü

4 tane erkek mi Kaç kişi vardı ki ameliyathanede?

Valla kalabalikti o gördüğüm erkeklerden birini ameliyathane sonunda gördüm beni sedyeden diger tarafa atanlardan biriydi 3 unden bi tanesi ameliyatı izliyodu sanırım 2 side hizmetli getir gotur islerine bakiyolar Ameliyathane baya kalabalik ya

Aynen var cnm erkek pek o konuda dikkat edilmemis. Valla esim ortalığı yıkmış benim.pesime kaybetme.korkusundan. kucuk yaşta annesini ablasini kazada kaybetmis travma olmus onda sezeryan olmadan bigun önce bile sürekli sana bisey olursa diyip duruyodu bide adama acil esiniz icin kan lazım deyince yonetime kadar gitmis gerçekten siddete karşıyım ama yani bi hasta yakinina boyle söylenir mi insan ne psikolijide bilemezsin sonra saglikta siddet diyolar kimse cumlesini ozenle secmiyor. İnsalalh cnm inşallah

Aptamil benim.oglumda gaz yapmıştı cnm ama her bebek bir değil bence mama alma erkenden zaten yakinda eczane oluyor her hastahanenin lazım olursa hemen tedarik edebilirsiniz.

Bu arada hasta bezi vs veriyor hastahane bilginiz olsun.
Ayriyeten refakatcinin covit testi varmi diye kimse sormadı sadece bana soruldu yani bosuna abartiliyor bazı şeyler.
Ödeme konusunda da kesin yüklü fatura cikarirlar kan vs takildi diye düşünmüştük acikcasi bi onda şaşırdık doğum ücreti harici 115₺ ücret ödedik oda ekstralar vs normaldir diye sorunn etmedik

Bende eşime nuran hanım yazınca kan istiyorlar dedim o da bana caktirmamaya çalıştı ama sonunda dayanamadı ağladı sana bisey olursa diye insan psikolojik olarak çok etkileniyor zaten hassasız öyle tabi herşeyin bi yolu yordamı var keşke kan bulanana kadar seni bekletselerdi en azından tedarikli olurlardı. Kendi canları olmadıkça kimse kimseyi anlamıyor.

Kesinlikle öyle valla son dakka insanı strese soktular.

Esrasvn nuran hanım neden 1 gece daha kal istedi canım muayenede kendini iyi hissedersen 1 gece kalıp çıkarsın demişti banada ?

Bence tedbir amaçlı kendi ici oyle rahat ediyor yoksa verilecek ilaçlar vs bitmişti sadece aksam viziti bekle agri kesici yaptırayım son kontrol yapalim dedi 5 te vizite geldi bizde 6 bucuk gibi çıktık

Her sabah kuru kayısı veya kuru incir ve ılık suyum var. Tabi bunlar aç karnına olacak. Gün içinde mutlaka bir öğünde salata. Eğer baktım iki gün oldu tık yoksa. aç karnına iki kaşık zeytinyağı, gün içinde yulaf lapası. Eğer hemoroid şiştiyse bende ufak ama bazen şişiyo sarı kantaron yağı sürüyorum canım. Böyle böyle aştım. booll su ve yürüyüş aşırı etkili. Beyaz ekmek tüm yolları kapatıyor beyaz undan uzak duruyorum

İnşallah canım evin temizliği yapıldı, kompostum da hazır artık istediği zaman gelebilir gün aşımı olmuyorsa biraz daha bekle bence ilki normal bu da normal olur rahat edersin
Ohhh daha ne olsun. Rabbim ağız tadıyla yemeyi içmeyi kirletmeyi nasip etsin cnm. Kaldı bir gün ha gayret tut
Hiç belirti var mı sende doğumun başlamasına dair? Benim bugün 39 bitiyor hiçbir belirti yok sanki Bu çocuk gelmek istemiyor galiba
Bak ikinci doğumum 40 ı bitireceğim nerdeyse. Doğum sakinliği sever sakin ol. Ölüm Doğum nikah günü şaşmaz derler akışına bırak bir de sancıları odan da çeliyorsun gelip ara ara açıklık muayenesi yapıyorlar. Doğum olacak açıklığa gelince doğumhaneye alıyorlar
Benimde geneldi ayıkken taktılar özellikle de söylemiştim bayılınca takın diye insan bi garip oluyor. Şimdi de daha anesteziye karar vermedim hepten baygın olmaktan korkuyorum ayılamazsam diye
Cnm bence spinal yaptır. Ben ağır panik atak hastasıydım. Şimdilerde iyiyim çok şükür. Sezaryen olsam spinal isterdim. Baktım olmuyor bayıltın derdim. Zaten 10-15 dakika sürüyormuş. Bebeğin sesini duyunca geçer heyecanın o da 5 dakikayı bulur bence
Valla cnm yürüme imkanım pek olmuyor. Eşim eve nadir geliyor yoğun. 7 yaşında bir minnoşum var çıkmıyor dışarı hem soğukmuş hem de korona mı olalımmış eşime dedim bari 2 gün yürüt beni de suni sancıyla uğraştırma. Ama 2 saattir sağlam kasılmalarım var bakalım nolacak. Sağlıkla hepimiz doğumlarımızı yapıp kucağımıza alalım yavrularımızı inş
Sen çok güçlü be dirayetli bir hatunsun. Hem de çok genç yaşta. Kızın da öyledir emin ol. Sağlıkla tez vakitte kavuşun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…