sezeryandi。 ilk dogumum spininal anrstezi ile 2 dkda bebegim geldi 15/20 dkda benimle ilgilendiler okadar hemencecik oldu bitti tabi sonrasi his olmadigindan biraz sikinti yasadim ama okadarda olacak。 duz 5 gun yatmam lazimmis imkansiz o kismi。 kalca nekrozu vardi israrla sezeryana aldi kendini riske atma diye ama normalde yapabilirdim son dk is cikardilar banaSezeryan mı normal mı? Nasıl geçti anlat biraz
Karpal tünel sendromu bende yaşıyorum 10 gündür doktora sordum ilaç veremem dedi doğumdan sonra geçer dedi arkadaşım yaşadı aynı sorunu ortapedi doktoruna gitmek zorunda kaldım doğumdan sonra geçmedi dedi
Merhaba ayni sorun bende de var 3 haftadir 34. Haftalik hamileym bende bir suru test yapildi kasintidan dolayi bisey cikmadi kaan kocatepe canli yayin yaparken sordum durumu bol su icmemi onerdi gunde 4 litre su iciyorm 3 gundr hic kasintim olmuyor gece uyutmuyordu kasintilar sizde bol su tuketin gecmezse karaciger enzimlerine baktirin
Bi an önce sağlıkla herşey yoluna girecek canım inşallah içini ferah tut fırsat buldukca uyumaya çalış, boza içip uyu fena süt yapıyordu, rabbim sağlıkla kavuştursunYenidogan doktorugla esim görüştü
Kaninda enfeksiyon varmış
Kalp ritmi duzenliymis ama kuvvetli değilmiş
Cigerleri gelişmemiş o yüzden entubede kalicak bir süre durumu suanlik cok iyi değil ama.daha kotu olanlarida burdan taburcu ettik demis. Amin cnm inşallah
Canım o kadar normal ki hissettiklerin ama Allah kerimdir kızının rahminde o kadar süre kalmasını sağladıysa, o isterse ne kadar kısa sürede küvezde toparlayacağını biliyorsunuz. Hemen yelkenlerini indirme umutlu ol, oğluna da sıkı sıkı sarıl ve nolur biraz dinlenmeye çalışKızlar ben evime geldim çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsunNuran hoca bi gece daha kalmami istedi aslında ama ben oglumu yalniz birakmak istemedim ki zaten bizi görür gormez basladi aglamaya
Bebek kuvezde kalicak muhtemelen uzun bir süre oglum 33 te 30 hafta uyumlu doğmuştu ama sağlık problemi yoktu kiz 2 hafta fazla durdu daha iyi cikar derken bizi şoka uğrattı.
Sütüm stresten üzüntüden gelmiyor oglumda hemen gelmişti sütüm o yondende sıkkın canım. Bakalım Rabbim.kimseye kuvez yolu göstermeden evladini kucağına almak nasip etsin ben hiç yaşamadım cok imrendim.ama 2 evladımdada nasip olmadı hastahaneden beraber çıkmak. Hastahaneyle ilgili veya sodmak istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz kizlar daha iyiyim bugün
Spinal e doğru kayıyorum bakalım orda anestezi uzmanıyla da görüşürüm inşallah sağ salim çıkarız heyecan bastı artıkOhhh daha ne olsun. Rabbim ağız tadıyla yemeyi içmeyi kirletmeyi nasip etsin cnm. Kaldı bir gün ha gayret tut
Bak ikinci doğumum 40 ı bitireceğim nerdeyse. Doğum sakinliği sever sakin ol. Ölüm Doğum nikah günü şaşmaz derler akışına bırakbir de sancıları odan da çeliyorsun gelip ara ara açıklık muayenesi yapıyorlar. Doğum olacak açıklığa gelince doğumhaneye alıyorlar
Cnm bence spinal yaptır. Ben ağır panik atak hastasıydım. Şimdilerde iyiyim çok şükür. Sezaryen olsam spinal isterdim. Baktım olmuyor bayıltın derdim. Zaten 10-15 dakika sürüyormuş. Bebeğin sesini duyunca geçer heyecanın o da 5 dakikayı bulur bence
Valla cnm yürüme imkanım pek olmuyor. Eşim eve nadir geliyor yoğun. 7 yaşında bir minnoşum var çıkmıyor dışarı hem soğukmuş hem de korona mı olalımmışeşime dedim bari 2 gün yürüt beni de suni sancıyla uğraştırma. Ama 2 saattir sağlam kasılmalarım var bakalım nolacak. Sağlıkla hepimiz doğumlarımızı yapıp kucağımıza alalım yavrularımızı inş
Sen çok güçlü be dirayetli bir hatunsun. Hem de çok genç yaşta. Kızın da öyledir emin ol. Sağlıkla tez vakitte kavuşun inş.
İlk doğumum sezaryandı ne göğüs pompası aldım ne de mama aldım çok şükür ihtiyacım da olmamıştı. Yarın benimde doğumum olucak bunda da almadım gerek olursa yakınlardaki eczaneden alınır diye düşünüyorum nöbetçi eczane daha fazla oluyor.Bebegi olanlar anali babali buyutsunler ins, bekleyenlere de Allah kolaylik versin, deneyimli ve sezeryan olan arkadaslarim gogus pompasi ve bebek icin mama aldiniz mi?, cumartesi dogum tarihim her yer kapali olacagi icin simdiden alsam mi gerek olacak mi diye dusunmekteyim.
Benimde ihtiyacım olmamıştı amaaa dişleri çıkmaya başlayınca ahhhhhİlk doğumum sezaryandı ne göğüs pompası aldım ne de mama aldım çok şükür ihtiyacım da olmamıştı. Yarın benimde doğumum olucak bunda da almadım gerek olursa yakınlardaki eczaneden alınır diye düşünüyorum nöbetçi eczane daha fazla oluyor.
Hiiiii spinal mi olacak, bende istiyorum tekrar bebisi gormek içinSpinal e doğru kayıyorum bakalım orda anestezi uzmanıyla da görüşürüm inşallah sağ salim çıkarız heyecan bastı artık
Benimde ihtiyacım olmamıştı amaaa dişleri çıkmaya başlayınca ahhhhh
Benimkinin dişleri çıkınca kardeş olucak diye emzirmeyi bırakmıştık o yüzden dişleri çok tecrübe edemedimHiiiii spinal mi olacak, bende istiyorum tekrar bebisi gormek için
Spinal çok korkutucu ama inan ki oyle değilBenimkinin dişleri çıkınca kardeş olucak diye emzirmeyi bırakmıştık o yüzden dişleri çok tecrübe edemedimama pompa işe giderken kullandım.
Şuanlik kesin değil canım dakikasına fikrim değişiyor
Insallah bakalım yaptıran arkadaşlar memnun kalmışlar onlara güveniyorum biraz daSpinal çok korkutucu ama inan ki oyle değil
Bunda tecrübe edersin
Çok iyi bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey çatı için ne dedi normale uygun muymuş?Sonunda nst de 70 leri gördümAma ben hiçbir şey hissetmiyorum sancı namına Nuran hanım bu sefer çok olumlu konuştu daha bir haftan var doğum bir iki geceye bakar 2 gece ağrı çeksen 3.ye doğuma gelirsin vs dedi. Bir de biri doğum yapmış bak o da doğurdu vs dedi bi an niyeyse Esrasvn senden bahsediyor sandım a evet biliyorum dedim kadıncağız şaşırdı Sonra karıştırdım dedim size gelen bir arkadaş daha var da ondan bahsediyorsunuz sandım sizin kadınlarkulübünde bir fan topluluğunuz var dedim Haberi yokmuş
Bir de çatı muayenesi yaptıBiraz zorladım dedi doktor o yüzden canım azıcık yandı tabi kendimi de kastım ondan da olabilir. Ama bundan sonrakiler bu kadar acımaz dedi yine mi yapacak
İlk doğumum sezaryandı ne göğüs pompası aldım ne de mama aldım çok şükür ihtiyacım da olmamıştı. Yarın benimde doğumum olucak bunda da almadım gerek olursa yakınlardaki eczaneden alınır diye düşünüyorum nöbetçi eczane daha fazla oluyor.
Yumuşama çok olmamış daha sert dedi herhalde kanalı kastetti. O yüzden uyardım biraz dedi. Ama çatın dar geniş bir yorum yapmadı. O an benim de sormak hiç aklıma gelmedi. Yalnız meyveyi yasakladı daha kilo alırsa kafası kanaldan geçmeyebilir dediÇok iyi bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey çatı için ne dedi normale uygun muymuş?bundan sonra muayeneye cagirdiysa bi daha yapar zaten normal olursa aciklik için de bakılır bebiş kaç kilo olmuş?
Meyve kilo mu yapıyor ben bu ara yemek yiyemiyorum sadece meyveYumuşama çok olmamış daha sert dedi herhalde kanalı kastetti. O yüzden uyardım biraz dedi. Ama çatın dar geniş bir yorum yapmadı. O an benim de sormak hiç aklıma gelmedi. Yalnız meyveyi yasakladı daha kilo alırsa kafası kanaldan geçmeyebilir dedi3600 olmuş bizim oğlan Cuma’ya muayeneye tekrar çağırdı ama hafta içi doğumu bekliyor sanırım. Bol bol yürümen lazım dedi.
Çatı muaynesi nasıl oldu ya kaç dk sürdü ? Çok kurcalıyor mu?Yumuşama çok olmamış daha sert dedi herhalde kanalı kastetti. O yüzden uyardım biraz dedi. Ama çatın dar geniş bir yorum yapmadı. O an benim de sormak hiç aklıma gelmedi. Yalnız meyveyi yasakladı daha kilo alırsa kafası kanaldan geçmeyebilir dedi3600 olmuş bizim oğlan Cuma’ya muayeneye tekrar çağırdı ama hafta içi doğumu bekliyor sanırım. Bol bol yürümen lazım dedi.
Demekki herşey normal bişey demedigine göre senin için çok sevindimYumuşama çok olmamış daha sert dedi herhalde kanalı kastetti. O yüzden uyardım biraz dedi. Ama çatın dar geniş bir yorum yapmadı. O an benim de sormak hiç aklıma gelmedi. Yalnız meyveyi yasakladı daha kilo alırsa kafası kanaldan geçmeyebilir dedi3600 olmuş bizim oğlan Cuma’ya muayeneye tekrar çağırdı ama hafta içi doğumu bekliyor sanırım. Bol bol yürümen lazım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?