2021 Şubat Anneleri

Sezeryan mı normal mı? Nasıl geçti anlat biraz
sezeryandi。 ilk dogumum spininal anrstezi ile 2 dkda bebegim geldi 15/20 dkda benimle ilgilendiler okadar hemencecik oldu bitti tabi sonrasi his olmadigindan biraz sikinti yasadim ama okadarda olacak。 duz 5 gun yatmam lazimmis imkansiz o kismi。 kalca nekrozu vardi israrla sezeryana aldi kendini riske atma diye ama normalde yapabilirdim son dk is cikardilar bana

Tamam canım çok sağol bende suya daha çok ağırlık vereyim
Neden oldu bilmiyorum benimde sürekli değil ama bi elim gitse çok tatlı kaşınıyor
Kaşımamaya çalışıyorum

Bi an önce sağlıkla herşey yoluna girecek canım inşallah içini ferah tut fırsat buldukca uyumaya çalış, boza içip uyu fena süt yapıyordu, rabbim sağlıkla kavuştursun

Canım o kadar normal ki hissettiklerin ama Allah kerimdir kızının rahminde o kadar süre kalmasını sağladıysa, o isterse ne kadar kısa sürede küvezde toparlayacağını biliyorsunuz. Hemen yelkenlerini indirme umutlu ol, oğluna da sıkı sıkı sarıl ve nolur biraz dinlenmeye çalış
Güçlüsün evet herkes senin gibi dirayetli olamaz ama biraz kendine fırsat ver. Evde hem oğlunla hem de karnındaki bebeğinle ilgilenmek zaten çok zordu. Bir de psikolojik mücadele de ettiğin şeylerin vardı.
İnancını da sakın çocuk doktorunun az olumlu söylemlerle azaltma ve dinlen ki sütün de gelsin.

“Eğer Allah sana bir sıkıntı, bir zarar dokundurursa, onu yine O’ndan başka giderecek yoktur. Şayet sana hayır dilerse, o durumda O’nun bu lütfunu engelleyebilecek de yoktur. O, lütfunu ihsanını kullarından dilediğine eriştirir. O, öyle gafur, öyle rahîmdir!”(Yunus, 10/107).

Spinal e doğru kayıyorum bakalım orda anestezi uzmanıyla da görüşürüm inşallah sağ salim çıkarız heyecan bastı artık

Bebegi olanlar anali babali buyutsunler ins, bekleyenlere de Allah kolaylik versin, deneyimli ve sezeryan olan arkadaslarim gogus pompasi ve bebek icin mama aldiniz mi?, cumartesi dogum tarihim her yer kapali olacagi icin simdiden alsam mi gerek olacak mi diye dusunmekteyim.

İlk doğumum sezaryandı ne göğüs pompası aldım ne de mama aldım çok şükür ihtiyacım da olmamıştı. Yarın benimde doğumum olucak bunda da almadım gerek olursa yakınlardaki eczaneden alınır diye düşünüyorum nöbetçi eczane daha fazla oluyor.

Benimde ihtiyacım olmamıştı amaaa dişleri çıkmaya başlayınca ahhhhh

Benimde ihtiyacım olmamıştı amaaa dişleri çıkmaya başlayınca ahhhhh

Hiiiii spinal mi olacak, bende istiyorum tekrar bebisi gormek için
Benimkinin dişleri çıkınca kardeş olucak diye emzirmeyi bırakmıştık o yüzden dişleri çok tecrübe edemedim ama pompa işe giderken kullandım.
Şuanlik kesin değil canım dakikasına fikrim değişiyor

Spinal çok korkutucu ama inan ki oyle değil
Bunda tecrübe edersin

Spinal çok korkutucu ama inan ki oyle değil
Bunda tecrübe edersin
Insallah bakalım yaptıran arkadaşlar memnun kalmışlar onlara güveniyorum biraz da bide genel olanlar kendime gelemedim falan yaziyorlar ben ameliyattan sonra çok kendimdeydim şimdi öyle olmamaktan da korkuyorum 3 senede 2 hamilelik 1 emzirme yaşadım bunyem düşmüştür gibi geliyor

Sonunda nst de 70 leri gördüm Ama ben hiçbir şey hissetmiyorum sancı namına Nuran hanım bu sefer çok olumlu konuştu daha bir haftan var doğum bir iki geceye bakar 2 gece ağrı çeksen 3.ye doğuma gelirsin vs dedi. Bir de biri doğum yapmış bak o da doğurdu vs dedi bi an niyeyse Esrasvn senden bahsediyor sandım a evet biliyorum dedim kadıncağız şaşırdı Sonra karıştırdım dedim size gelen bir arkadaş daha var da ondan bahsediyorsunuz sandım sizin kadınlarkulübünde bir fan topluluğunuz var dedim Haberi yokmuş
Bir de çatı muayenesi yaptı Biraz zorladım dedi doktor o yüzden canım azıcık yandı tabi kendimi de kastım ondan da olabilir. Ama bundan sonrakiler bu kadar acımaz dedi yine mi yapacak

Çok iyi bakalım inşallah istediğin gibi olur herşey çatı için ne dedi normale uygun muymuş? bundan sonra muayeneye cagirdiysa bi daha yapar zaten normal olursa aciklik için de bakılır bebiş kaç kilo olmuş?

Ben de bu mantalatiyle hareket ettim. Evde şu an bile biberon yok, kaşıkla veriyorum emmezse psikolojik olarak geleceğine güdümledim kendimi de. 1.5 günün sonunda şeffaf damla su, sarı renge döndü.

Yumuşama çok olmamış daha sert dedi herhalde kanalı kastetti. O yüzden uyardım biraz dedi. Ama çatın dar geniş bir yorum yapmadı. O an benim de sormak hiç aklıma gelmedi. Yalnız meyveyi yasakladı daha kilo alırsa kafası kanaldan geçmeyebilir dedi 3600 olmuş bizim oğlan Cuma’ya muayeneye tekrar çağırdı ama hafta içi doğumu bekliyor sanırım. Bol bol yürümen lazım dedi.

Meyve kilo mu yapıyor ben bu ara yemek yiyemiyorum sadece meyve ama neyse ki spinal olcam...sana hayırlı doğumlar

Çatı muaynesi nasıl oldu ya kaç dk sürdü ? Çok kurcalıyor mu? Tek eliyle yapıyor değil mi?

Demekki herşey normal bişey demedigine göre senin için çok sevindim sende bol bol yürü canım bazi bitki çayları da doğumu tetikliyormus onlara da bak ogluna da maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…