Bu değere bakacak olursan sancı çıkmış gibi gözükmüyor canımMerhaba anneler.
Benim de adet sancıları gibi sancılarım var. Bugün kontrole gittim. Söyledim doktora alttan baktı ve sancın yok dedidemek ki açılma yok. Adet sancısı gibi dedim heee onlar normal dedi Doğuma hazırlık için dedi. Neyse nst yolladı. Sonuca bakamadı nst kalabalıktı öğle arasına denk geldi. Öğleden sonrada ağır bir ameliyatı varmış gelmez dedi sekreteri kaldı öyle. Ama hemşire sancın var dedi de bana yok gibi geldi. Tecrübesi olan yorumlarsa sevinirim sancım var mı? He bir de açıklık muayenesi çatı muayenesi gibi oldu. İlk çocukta kendimi çok sıkmıştım çok cnm acımıştı binseler rahat bıraktım çok hafif ağrı hissettim 10 saniye ancak.
Doktoruna söyledin mi canım ? Benimki kasılmalar devam etseydi bugün gel alalım bebeği dedi de cumartesiyi beklemek istiyorum. Ama ağrılar çok canımı yakıyor artık.Canım gece bende de oldu o ağrılar
Benim de doğumlarım dan sonra şişiyor. Doktor tavsiyesiyle fitil ve krem sürüyorum. Yoksa dikiş ağrısını da geçiyor çok ağrıyor. Ama hamileyken kullanılır mi bilmiyorum .Kızlar ya kabızlıktan hemoroidim aşırı büyüdü. Beslenmeyle toplayamıyorum artık. Laktoz intoleransımdan süt ürünü zaten tüketemiyorum yoğurt filan yiyemem. Turşu desen tansiyon ödem yapıyor aşırı şiştim. Probiyotik kapsül gibi bişi kullansam mı diyorum. Aranızda probiyotik takviyeleri alanlar vardı diye hatırlıyorum. Ne kullanıyorsunuz?
Canım hayırlı olsun . Sağlıkla sıhhatle bir kaç güne çıkar inşallah.Kızlar toparlanim yazicam insallah bebek 1865 gram doğdu entube edildi kuvezde malesef. Dualarınızı bekliyorum
Canım hayırlı olsun . Sağlıkla büyüt bebisini . Benim sütüm tam anlamıyla 4. Günü geldi çok şükür bol çorba hoşaf falan içiyordum birde bestlak damla kullandım 3 gunKızlar merak edenler olmuş daha yeni yazabiliyorum. Dün öğlen dogdu oğlum, Allah herkese nasip etsin. Ameliyatım iyi geçti, annem.ve eşim kaldı yanimda. Bugün de taburcu olduk. Depend ve pijama altı çok lazım oldu. Bir de su çok içtim. Yalnız multimalt içecek sanirim baya ishal yaptı beni, zorlanmadım tuvalete çıkmakta. Ayağa kalktım yürüdük akşam gibi de. Ağrı kesici iğne yaptılar 2 kez. Bebeğimiz şükür iyi, sadece çocuk dr. kalbini dinlerken üfürüm olabilir kalbinde diye bir şey dedi. Ona canımız sıkıldı, çocuk kardiyolojiye gidip baktiricaz bir ara. Zamanla kapanan kalpte bir delik olabiliyormuş.
Bugün eve geldik sütüm tam inmedi, sarı sıvı geliyor damla damla. Emdikten sonra biraz da mama veriyoruz yoksa ortalığı birbirine katıyor bizimki. Devamlı memede olmak da istiyor. Çok su içiyorum süt getiren yiyecekler yiyorum inşallah yarına bollaşır. Sizlerin kaçıncı gün gelmişti?
Canım doğum yapmışsın. Korktuğun gibi olmamış çok şükür bebek güzel kiloyla gelmiş. Biran önce toparlamışsın inşallahKızlar suyum geliyor. Hazırlanıp çıktık şimdi. Dua edin benim için lütfen.
Şu an için sıkıntı değil dedi sürekli artarak devam gerekiyormuş ki şükür artmadı benimDoktoruna söyledin mi canım ? Benimki kasılmalar devam etseydi bugün gel alalım bebeği dedi de cumartesiyi beklemek istiyorum. Ama ağrılar çok canımı yakıyor artık.
Hazırlık ağrılarıdır canım endişe etme kendini de çok yormamaya çalışŞu an için sıkıntı değil dedi sürekli artarak devam gerekiyormuş ki şükür artmadı benim
Suni sancı almıştım evet canım. Kendi sancım başladığında zorlanmadan dua ederek atakları atlattım. Suni sancı en başından beri şiddetli başladığı için duayı okumama izin bile vermiyordu. Aralarda uyukladım.insanbuL canım suni sancı almıstın dimi oncekı lerde? Normal sancı ile acısı farklı mı gercekten dedikleri gibi mı ben de suni almıstım ilk gebelıgımde travma gıbıydı normal sancım gelsın diye dua ediyorum acılma yoktu senin Bı anda mı oldu fırsat bulunca anlatır mısın
1.30 gibi suyum geldi. 2.30 gibi hastaneye yatışım yapıldı. 9.50de doğum gerçekleşti. Açılma Gerçekleşmeseydi 14e kadar bekleyip sezaryen düşünebiliriz dediler.Çok sevindim. Allah bağışlasın.Ozman çok çabuk olmuş doğumun ne güzel. Kesi yırtık dikiş falan oldu mu?
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin canım.Kizlar suyum azalms doguma aliniyorm dualarnizi bekliyorm
Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun gözün aydın canımMaşallah kilosu çok güzel güzel güzel de emsin inşallah anneciğini üzmesin Sen nasılsın ne zaman çıkacaksın hastaneden?
Herşey yormamaktan mi oluyor neHazırlık ağrılarıdır canım endişe etme kendini de çok yormamaya çalış
Allah bağışlasın kızınıHepinizede cok tesrkkurler kizlarkizimda bende iyiyz cok sukur. Agrilarim var cokda uykum var
Geçmiş olsun canım Allah tez zamanda iyileştirsin bizede ağrısız sancısız doğurmak nasip eder Rabbim inşallahHepinizede cok tesrkkurler kizlarkizimda bende iyiyz cok sukur. Agrilarim var cokda uykum var
Lavman yaptılar mı pekıTeşekkür ediyorumSanıyorum yarın öğleye doğru çıkarırlar. Biraz ağrım var, refakatçim olmadığı için bebekle ilgilenmek için yataktan inip kalkmak ağrımı çoğaltıyor sadece.
Gözünüz aydın geçmiş olsun tez zamanda iyileşir siniz inşallah. Siz devlette doğum yaptınız sanırım onlar mı refakatçi almadılar. Bana da refakatçi almıyoruz demişlerdi. Allab yardımcınız olsunTeşekkür ediyorumSanıyorum yarın öğleye doğru çıkarırlar. Biraz ağrım var, refakatçim olmadığı için bebekle ilgilenmek için yataktan inip kalkmak ağrımı çoğaltıyor sadece.
Canım bence sancin çıkmamış yaa alttaki çizgiler 100 e doğru pik yapmalıydıMerhaba anneler.
Benim de adet sancıları gibi sancılarım var. Bugün kontrole gittim. Söyledim doktora alttan baktı ve sancın yok dedidemek ki açılma yok. Adet sancısı gibi dedim heee onlar normal dedi Doğuma hazırlık için dedi. Neyse nst yolladı. Sonuca bakamadı nst kalabalıktı öğle arasına denk geldi. Öğleden sonrada ağır bir ameliyatı varmış gelmez dedi sekreteri kaldı öyle. Ama hemşire sancın var dedi de bana yok gibi geldi. Tecrübesi olan yorumlarsa sevinirim sancım var mı? He bir de açıklık muayenesi çatı muayenesi gibi oldu. İlk çocukta kendimi çok sıkmıştım çok cnm acımıştı binseler rahat bıraktım çok hafif ağrı hissettim 10 saniye ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?