- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Bende öyle valla hiç sütü düşünmedim gelir mi gelmez mi diye bide onun stresini yaşayamamBen de bu mantalatiyle hareket ettim. Evde şu an bile biberon yok, kaşıkla veriyorum emmezsepsikolojik olarak geleceğine güdümledim kendimi de. 1.5 günün sonunda şeffaf damla su, sarı renge döndü.
Kendini kasarsan zor ben zorlanmıştım takılırken ilk doğumda genel anestezi oldum yinede ayıkken takıldı
Bir çok kişiden duydum hep anestezi alınca taktırın diyorlar. Azınlık hissetmedim diyor. Uyuşukluk gitmeden çıkardıkları için çıkarken sorun olmuyor dediler.H heyecanli_anneee bu arada sondayi bana ameliyathanede taktılar sordular ordami takilmak.istersin diye anesteziden sonra takıldım o yüzden hissetmedim
Bende öyleyim ayilmamaktan korktuğum için genel e yanaşamiyorum uyusmamaktan korktuğum için spinal de diyemiyorum yarın ameliyat var bakalım nolcakBir çok kişiden duydum hep anestezi alınca taktırın diyorlar. Azınlık hissetmedim diyor. Uyuşukluk gitmeden çıkardıkları için çıkarken sorun olmuyor dediler.
Bir uyuşmamaktan, bir ayılmamaktan, bir sondadan, bir de ameliyat ağrısından korkuyorumson 3 gün
Kizlar ya aaaaa uyusmamak yok atın kafanizdanBende öyleyim ayilmamaktan korktuğum için genel e yanaşamiyorum uyusmamaktan korktuğum için spinal de diyemiyorum yarın ameliyat var bakalım nolcak
Onu da düşünüyorum herhalde bi çimdik falan atarlar uyuşma kontrolü içinKizlar ya aaaaa uyusmamak yok atın kafanizdan
Özellikle bebeğe çok kilo yapıyormuş öyle dedi doktorMeyve kilo mu yapıyor ben bu ara yemek yiyemiyorum sadece meyveama neyse ki spinal olcam...sana hayırlı doğumlar
Ortalama 2-3 dk sürüyor ama valla çok kurcaladıÇatı muaynesi nasıl oldu ya kaç dk sürdü ? Çok kurcalıyor mu?Tek eliyle yapıyor değil mi?
TabikiOnu da düşünüyorum herhalde bi çimdik falan atarlar uyuşma kontrolü için
Plasentan yaşlanmaya başlamış dedi bi ama o da normalmiş zaten son hafta dedi. Teşekkür edim ben de sevindim herşeyi yolunda olmasına geçen hafta azıcık korkmuştumDemekki herşey normal bişey demedigine göre senin için çok sevindimsende bol bol yürü canım bazi bitki çayları da doğumu tetikliyormus onlara da bak ogluna da maşallah
Spinalden genel anesteziye geçebiliyorsun sanırım ameliyat esnasında uyuşmazsa müdahale ederler sakın korkutma kendiniOnu da düşünüyorum herhalde bi çimdik falan atarlar uyuşma kontrolü için
İncir ye bol bolPlasentan yaşlanmaya başlamış dedi bi ama o da normalmiş zaten son hafta dedi. Teşekkür edim ben de sevindim herşeyi yolunda olmasına geçen hafta azıcık korkmuştumBeklediğimiz gibi erkenci olmadı oğluş ama vaktini geçirmezse sorun yok Şimdi yürüyüşten geldim ahududu yaprağı çayıydı sanırım Ocak annelerinde önermişlerdi doğumu başlatmak için ama bulamadım Başka bildiğin var mı canım?
Hissettiğim şey Bebiş hareketinden daha fazla değildi, yarısı bile değildi hatta.Onu da düşünüyorum herhalde bi çimdik falan atarlar uyuşma kontrolü için
Adaçayı ve ananas deneyebilirsin hurma var birdePlasentan yaşlanmaya başlamış dedi bi ama o da normalmiş zaten son hafta dedi. Teşekkür edim ben de sevindim herşeyi yolunda olmasına geçen hafta azıcık korkmuştumBeklediğimiz gibi erkenci olmadı oğluş ama vaktini geçirmezse sorun yok Şimdi yürüyüşten geldim ahududu yaprağı çayıydı sanırım Ocak annelerinde önermişlerdi doğumu başlatmak için ama bulamadım Başka bildiğin var mı canım?
Evet benim ilk gebelik doktorum da kestirmişti son bir ay yemedim 4ün altında doğduÖzellikle bebeğe çok kilo yapıyormuş öyle dedi doktorTeşekkür ederim inşallah kolaylıkla gerçekleşir doğumlarımız
kizlar biz dun taburcu olduk cok sukur kizimla evimizdeyiz benim gaz sancim var rezene cayina baslicam ipek kizim cok iyi uyuyor su an yanimda@Esrasvn canım sağlık bulsun evladın.İnşallah çabucak toparlar çıkar kuvözden. Dualarımız sizinle.
enbisevdigim @manifestoo gözünüz Aydın Kızlar sağlıklı haberlerinizi almak çok güzel. Güle güle büyütün hepiniz
Evet ödem sinirlere baskı yapınca ağrı oluyor bende birde uyuşmada oluyor inşallah geçerİnşallah bizim geçer canım sanırım buda ödemle alakalı bişey
İnşallah bizim geçer canım sanırım buda ödemle alakalı bişey
Bende uyuşma geçince çıkarttılar çıkarırken sorun yaşamadım Takarken kasıldığım için biraz acıdıBir çok kişiden duydum hep anestezi alınca taktırın diyorlar. Azınlık hissetmedim diyor. Uyuşukluk gitmeden çıkardıkları için çıkarken sorun olmuyor dediler.
Bir uyuşmamaktan, bir ayılmamaktan, bir sondadan, bir de ameliyat ağrısından korkuyorumson 3 gün
Hurmayı düzenli günlük 5 adet yiyorum inşallah fayda sağlıyordur. Gerçi doktor hiç açılma yok dedi bugünAdaçayı ve ananas deneyebilirsin hurma var birde
Biz de kesmesek 4ü bulacaktı galibaEvet benim ilk gebelik doktorum da kestirmişti son bir ay yemedim 4ün altında doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?