2021 Şubat Anneleri

Ben de bu mantalatiyle hareket ettim. Evde şu an bile biberon yok, kaşıkla veriyorum emmezse🤣 psikolojik olarak geleceğine güdümledim kendimi de. 1.5 günün sonunda şeffaf damla su, sarı renge döndü.
Bende öyle valla hiç sütü düşünmedim gelir mi gelmez mi diye bide onun stresini yaşayamam 😂 maşallah daha da artar inşallah bebelerimize yetsin şifa olsun 🤗

Kendini kasarsan zor ben zorlanmıştım takılırken ilk doğumda genel anestezi oldum yinede ayıkken takıldı

H heyecanli_anneee bu arada sondayi bana ameliyathanede taktılar sordular ordami takilmak.istersin diye anesteziden sonra takıldım o yüzden hissetmedim 😊
Bir çok kişiden duydum hep anestezi alınca taktırın diyorlar. Azınlık hissetmedim diyor. Uyuşukluk gitmeden çıkardıkları için çıkarken sorun olmuyor dediler.

Bir uyuşmamaktan, bir ayılmamaktan, bir sondadan, bir de ameliyat ağrısından korkuyorum 😱🙈 son 3 gün🙄😱

Bir çok kişiden duydum hep anestezi alınca taktırın diyorlar. Azınlık hissetmedim diyor. Uyuşukluk gitmeden çıkardıkları için çıkarken sorun olmuyor dediler.

Bir uyuşmamaktan, bir ayılmamaktan, bir sondadan, bir de ameliyat ağrısından korkuyorum 😱🙈 son 3 gün🙄😱
Bende öyleyim ayilmamaktan korktuğum için genel e yanaşamiyorum uyusmamaktan korktuğum için spinal de diyemiyorum yarın ameliyat var bakalım nolcak 🙈

Çatı muaynesi nasıl oldu ya kaç dk sürdü ? Çok kurcalıyor mu? 🤣Tek eliyle yapıyor değil mi?
Ortalama 2-3 dk sürüyor ama valla çok kurcaladı 🙈 Tek eliyle evet 😅 Ben çok kastım kendimi ondan mı acı hissettim bilmiyorum ama doktor da sordu sonra acıdı mı diye evet deyince biraz zorladım rahmi uyarmak için sonrakiler acıtmaz dedi 🤭

Demekki herşey normal bişey demedigine göre senin için çok sevindim 🤗 sende bol bol yürü canım bazi bitki çayları da doğumu tetikliyormus onlara da bak 🙂 ogluna da maşallah 🤗
Plasentan yaşlanmaya başlamış dedi bi ama o da normalmiş zaten son hafta dedi. Teşekkür edim ben de sevindim herşeyi yolunda olmasına geçen hafta azıcık korkmuştum 🙈 Beklediğimiz gibi erkenci olmadı oğluş ama vaktini geçirmezse sorun yok 😅🤗 Şimdi yürüyüşten geldim ahududu yaprağı çayıydı sanırım Ocak annelerinde önermişlerdi doğumu başlatmak için ama bulamadım 🤦🏻‍♀️ Başka bildiğin var mı canım?

Hanımlar Ankara şehir hastanesi hakkında bilginiz var mı sezeryandan sonra ne kadar hastanede tutuyorlar

Plasentan yaşlanmaya başlamış dedi bi ama o da normalmiş zaten son hafta dedi. Teşekkür edim ben de sevindim herşeyi yolunda olmasına geçen hafta azıcık korkmuştum 🙈 Beklediğimiz gibi erkenci olmadı oğluş ama vaktini geçirmezse sorun yok 😅🤗 Şimdi yürüyüşten geldim ahududu yaprağı çayıydı sanırım Ocak annelerinde önermişlerdi doğumu başlatmak için ama bulamadım 🤦🏻‍♀️ Başka bildiğin var mı canım?
İncir ye bol bol 🤲🏻

Adaçayı ve ananas deneyebilirsin hurma var birde

@Esrasvn canım sağlık bulsun evladın.İnşallah çabucak toparlar çıkar kuvözden. Dualarımız sizinle.
enbisevdigim enbisevdigim @manifestoo gözünüz Aydın Kızlar sağlıklı haberlerinizi almak çok güzel. Güle güle büyütün hepiniz💜
kizlar biz dun taburcu olduk cok sukur kizimla evimizdeyiz benim gaz sancim var rezene cayina baslicam ipek kizim cok iyi uyuyor su an yanimda 🙏 diger tum dogum yapan ark.lara gecmis olsun dogum yapacaklara da simdiden acil sifalar darisi basiniza olsun.

Bende uyuşma geçince çıkarttılar çıkarırken sorun yaşamadım Takarken kasıldığım için biraz acıdı

Adaçayı ve ananas deneyebilirsin hurma var birde
Hurmayı düzenli günlük 5 adet yiyorum inşallah fayda sağlıyordur. Gerçi doktor hiç açılma yok dedi bugün 🤭 Ananası duymuştum evet adayı da deneyeyim.
Evet benim ilk gebelik doktorum da kestirmişti son bir ay yemedim 4ün altında doğdu🤣🤣
Biz de kesmesek 4ü bulacaktı galiba 😅 Ama Nuran hanım 3600 derken 400 aşağı yukarı oynayabilir ona göre dedi 🤭 Yukarı oynasa 4 kilo eder 🙈

Back
X