2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım bize de bir hafta sonra baktı sarılığa mama falan vermiş miydiniz
Mama verme dediler! Hastaneye yatmadan son gün içinde baktık çocuk doymuyor olacak gibi değil mama verdik. Ama az az verdik bi problem olmasın diye.
Yine de zamanında gittik de beynine hasar vermeden kurtardık diye şükrediyorum.

Ben sezeryan oldun. Sonda hemen öğlen çıktı ve hiçbir acı sızı hissetmedim. Ama 3 .günden sonra wc benm için çok sancılı oldu. Hem idrar yaparken hemde büyüğümü. Sezeryan yerime baya kramp giriyor gibi oluyor

Şu an 39+6'dayım ve 35. Haftadan beri plasentam yaşlanıyor. Doktorum "seviyesi normal, bebek hala beslendiği sürece hiçbir sorun yok, plasentanın da bir süresi var yaşlanmaya başlaması çok doğal" diyor. Hiçbir sorun yaşamadım bu sebepten. 40'ı geçeceğiz sanırım hala bekliyoruz. Korkmayın hiç :)

Sabahtan beri ara ara adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor
Yada şey gibi sanki ishal ağrısı gibi
Bide göğüslerim 2 gündür sızlamaya başladı
O durum bende de var ya . Adet sancısı gibü isal sancııs gibi . Hatta biraz isallilde var . Benimde cuma günü doğum sezeryan sürpriz yapmaz etkenden inşşalah

Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun. O kadar kötü birşey ki! Yine de bizden daha kötü olanları görünce şükrediyorum. Ben şurda 2 gündür göremiyorum ve o kadar özledim ki
Eşimde böyle teselli etti beni. Şifası tedavisi olan bir şey sonuçta şükret dedi. Ama annelik çok farklı. Bu son özleminiz olsun inşallah.

Benim ilk hafta çok hafifti acısı ama dikiş ağrımdan onu çok önemsemedim şimdi artış gösterdi. Zedelenmiş gibi bi kızarıklık var orada. sana da tez şifa diliyorum arkadaşım. Doğum sonrası kontrole gittin mi peki

Bize çocuk doktoru nun ilk dediği şey mama oldu çünkü süt hemen gelmiyor hemşire de dedi ki gece uyumazsa mama verin diye iyi yapmışsın vermekle hatalı doktor aslında şikayet etmeli böylelerini ins bı an önce atlatır yavrum cnm

Alerji sarılığı etkiliyo muymuş ki canım ilk defa duydum. Benim oğlumda da süt alerjisi vardı ama değeri önce yükselip sonra düşmüştü rengi 2.5 ay sarıydı ama değerleri düşüktü.
Yok canım öyle değil 2 saatte bir beslenmeye rağmen kilo alımı az süt mideye girer girmez kaka yaptığı için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…