O hiç kaçınılmaz 2 tecrübemle sabit. Şimdi bile emerken uyuyor. İyice dalmasına rağmen bırakmıyor ara ara emerek devam ediyor uykuya :)Ben de bunda vericem.dedim ama vermedim emzik. Insallah memeyi emzik yapmaz
Ya çok teşekkür ederim. Evet şükür anlamadan oldu. Biraz alt dikişlerim var ama benim durumum için sezeryandan daha doğru bi yöntem oldu. Çünkü 2,5 yaşındaki kızım full şuan bile tepemde. Asla koruyup kollayamazdım kendimi.Hey maşallah sana yasüper vallahi. Hayalimizi yaşamışsın gözün Aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini.
Bende de hamileyken kızıma kaşıntı olmuştu. Sonuçlardan birşey çıkmadı. Birşeye alerjin olabilir dedi. Zyrtec diye bir ilaç var onu kullandım. Bebeğe zararı yok allerji doktoru vermişti. Kaşıntıyı kesiyor. Ben de uykudan uyanıp kaşınıyordum ve vücudum kabarıyordu. (2.çocuğa hamileyim ağustos annesiyim. Gezerken gördüm çok çektiğim için kaşıntıdan yazmak istedim)Ayy amiin ammiin
ben geceleri çıldırıyorum yaa bide kaşınırken artık neler yapıyorsam karnım ona kasılıyor
yine bir kaşınma krizine uyandım 1 saat önce. ne zaman geçecek de uykuya geçebileceğim acabatestler sonuçlansın diye bekliyorum ama bence bu hastalığın adı PUPPP
Suni sancı deneyebilirsin ben ilk gebeliğimde 40+2 suni sancıyla normal doğurdum. 40+1 de suyum gelmişti. 40 hafta dolar dolmaz ne bu doktorların aceleciliği. Benimki 41 haftaya kadar bekleyip doğumu başlatmak için suni sancı gibi yollar deniyordu. Doktor sezeryan yanlısı gibi geldi.Kızlar merhaba bugün doktora gittim moralim bozuldu biraz. Çatı muayenesi yapalım dedi ben kendimi çok fazla kastım yapamadı doktor. Doğum için de şöyle konuştuk Cumartesi günüm 40 hafta doluyor eğer bu hafta kendiliğinden gelmezse sezaryen olacağım. Suni sancı deneyebilir miyiz deyince doktor bu şekilde senin için zor olur yapını çok uygun görmedim kendini çok kasıyorsun zorlanırsın dedi. Napıcağımı bilemiyorum sizce sezeryana odaklanıp kafaya çok fazla takmamalı mıyım
İnşallah kuzum şifa olsun yapılan iğne, gözünüz aydınÇok teşekkür ederim canım.amin dualarına... biz bugün kültür sonucunu aldık çok şükür temiz çıktı. Omuzlarımdan bir yük kalktı ki doktor beynine kasa tenekesiyim ulaşır belirti vermez ilk etapta dediği için hayat bizim için durmuştu.
S SkyAsteR canım senin kuzunun ki gibi benimkine de iğne yapıldı iki gündür göbek bağında kanama var diye. İnşallah şifa bulalım.
Merhaba peki suyun geldiğinde mi suni sancı verildi? Su gelmeyince de verilebilir mi? Bebeği strese sokuyormış diye duydum. Kendi doğal sancından çok daha acılıymış diyorlar öyle mi? Benimki de suyum azalmış diye sezeryana almak istedi ama başka dr az değil dedi. Suni sancıyla denemek istiyorum aslında ben de.Suni sancı deneyebilirsin ben ilk gebeliğimde 40+2 suni sancıyla normal doğurdum. 40+1 de suyum gelmişti. 40 hafta dolar dolmaz ne bu doktorların aceleciliği. Benimki 41 haftaya kadar bekleyip doğumu başlatmak için suni sancı gibi yollar deniyordu. Doktor sezeryan yanlısı gibi geldi.
Evet suyum geldiğinden dolayı verdi. Ben 40 hafta dolunca sancın hiç olmucak heralde dedim sonra 40+1 de suyum geldi arkasından hafif sancılar başladı. Ben verilir diye biliyorum gelmeseydi suyum o şekilde başlatcaktı çünkü propess gibi birşeyden bahsediyordu. Suni sancı doktorun söylediğine göre aynı kendi sancımla ama ben normal sancıyla suni sancı arasındaki farkı bilmiyorum. Zordu ama 4 santimde epidurali vurunca uyudum bile sancı devam ederken. Bir de suni sancıdan mıdır bilmem açılma çok hızlı gerçekleşti. Zorlanırsanız epidural isteyin. Başka bir neden çıkar sezeryana dönmek zorunda kalır ama başta hemen türlü bahnelerle sezeryana çevirmelerini anlamıyorum. Ya da anlıyorum gebenin başında çok beklememek. Normal doğum onları yoruyor çünkü.Merhaba peki suyun geldiğinde mi suni sancı verildi? Su gelmeyince de verilebilir mi? Bebeği strese sokuyormış diye duydum. Kendi doğal sancından çok daha acılıymış diyorlar öyle mi? Benimki de suyum azalmış diye sezerayne almak istedi ama başka dr az değil dedi. Suni sancıyla denemek istiyorum aslında ben de.
Merhaba peki suyun geldiğinde mi suni sancı verildi? Su gelmeyince de verilebilir mi? Bebeği strese sokuyormış diye duydum. Kendi doğal sancından çok daha acılıymış diyorlar öyle mi? Benimki de suyum azalmış diye sezeryana almak istedi ama başka dr az değil dedi. Suni sancıyla denemek istiyorum aslında ben de.
Ben de 40 larda olsam suni sancı daha uygun olurdu, 38 deyim Şu an. Suyum azmış, Yoksa beklerdim hala da beklemek istiyorum ama sanki plasenta da yaşlanmaya başlamış falan dedi korkuttu beni. Dr a kalsa şu an hastanedeydim sezeryan olmuştum bugün.Direkt sezeryan olmaktansa suni sancı denenebilir bence de. Açıklığın artması doğumun hızlanması için veriliyor suni sancı, olmasa tabi ama doğumu başlatmak için de bir çare. Dozunu güzel ayarlarlarsa neden olmasın. Ben ilk doğumumda aldım, gerçekten farklı bir ağrı ama sebebini biliyorsun ve bi müddet sonra kesiyorlar. İnşallah gerek kalmaz kendi sancınızla doğurursunuz canım
Doktora da kalmadıysa çok ciddi değilmiş. Yoksa hastahane sizi bırakmazdı öyle değil mi???Ben de 40 larda olsam suni sancı daha uygun olurdu, 38 deyim Şu an. Suyum azmış, Yoksa beklerdim hala da beklemek istiyorum ama sanki plasenta da yaşlanmaya başlamış falan dedi korkuttu beni. Dr a kalsa şu an hastanedeydim sezeryan olmuştum bugün.
Ben de öyle düşündüm bırakmazlardı sanırım. Yarın gidelim bakalım ne diyecek. Hepimiz için hayırlısı olsun herkes sağlıkla alsın bebeğini kucağına Allah’ın izniyleDoktora da kalmadıysa çok ciddi değilmiş. Yoksa hastahane sizi bırakmazdı öyle değil mi???
Bnde zorla veriyom almıyor yaO hiç kaçınılmaz 2 tecrübemle sabit. Şimdi bile emerken uyuyor. İyice dalmasına rağmen bırakmıyor ara ara emerek devam ediyor uykuya :)
Evet sezeryan yanlısı gibisi fazla. Daha doğrusu bize bırakıyor tercihi ben de 40ı geçmesini istemiyorum, bugün de canım çok yandı çatı muayenesinde doktor da uygun görmedi işte suni sancıyla gelmesini o yüzden cumartesiye kadar bekliycez kendisi gelirse gelecekSuni sancı deneyebilirsin ben ilk gebeliğimde 40+2 suni sancıyla normal doğurdum. 40+1 de suyum gelmişti. 40 hafta dolar dolmaz ne bu doktorların aceleciliği. Benimki 41 haftaya kadar bekleyip doğumu başlatmak için suni sancı gibi yollar deniyordu. Doktor sezeryan yanlısı gibi geldi.
Alah razı olsun cnm Rabbim bize bagislasin onlariDaha iyi olacak inşallah annesi. Gücünü senden almıştır eminim. Kavuşmanız sağlıkla olsun sürekli duamdasınız.
Allah yardımcınız olsun kolaylıkla 3 ıkınmada çıkar inşallah bebeğinKızlar suyum geldi az önce şimdi hastane yolunu tuttuk herhangi bi sancım yok bana dua edin çokça
Geçti 17-18 saati.Kuzenimin 19 du 17-18 saat ışınla düzeldi, sizinde hemen atlatır inşallah
Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun. O kadar kötü birşey ki! Yine de bizden daha kötü olanları görünce şükrediyorum. Ben şurda 2 gündür göremiyorum ve o kadar özledim kiO kadar kendi yerime koydum ki yazdığınızı. Geçtiğimiz hafta bu ihtimal yüzünden saatlerce ağladım. Rabbim çabucak iyileşip kavuşmanızı nasip etsin inşallah çok dua edeceğim.
Ne yapılması gerekiyormuş canım tutması için. Bebeği sol kolunun altından memeye doğru tutmak işe yarar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?