2021 Şubat Anneleri

Nişan olabilir canım. Hadi inşallah kolayca sağlıklıya doğumun başlar ve biter.

Geçmiş olsun canım bize de bir hafta sonra baktı sarılığa mama falan vermiş miydiniz

İlk olduğu için bir de çatı muayenesi zor diye duyduğun için kendini kasman çok normal. Ben de çok tedirgindim ama doğum gerçekleşti bi şekilde. İyi bir doktor doğum anında seni rahatlatıp doğru yönlendirirse bi sıkıntı olmaz. Bana hiç çatı muayenesi yapılmadı. Yapılsaydı belki benimde gözüm korkardı normal doğumdan. Hayırlı sağlıklı bir seçim olur inşallah.

İnş canım durabildiği kadar dursun sonuçta anne karnı en iyi yer onun için. Acilse alsın tabi yapacak bir şey yok ama Esrasvn di sanırım suyu azalan ve hemen alınmamıştı bebek?

Evet cnm bendim her 2 hamileliğimde de suyum azaldi benim simdi okudum yazılarını haftan iyi aslında acil sezeryana alincak bi durum yok istersen 3.bir gorus daha al 7.5 cm su çok iyi zaten 3.5 cm su az evet ama takip gerektirir varsa yakininda perinatolojiye git istersen bi

Benim bulunduğum şehirde yok maalesef perinatolog. Yarın bir daha benim doktora gidicez. Biraz sert çıktım daha ilgilenir gibi oldu dr. Senin de 3,5 civarıydı baya bekletebilmişlerdi değil mi kontrol altında? Kaç gün bekleyebilmiştiniz? Ayrıca 2 doktor nasıl böyle Farklı ölçebilir suyu anlamdım. Normal olmayacaksa bile aciliyeti olmadan alınmaması taraftarıyım.

Hah işte vallahi yaşadığımın aynısını yazmışsın hatta bugün kontrol vardı doktordan midem için ilaç istedim rennie vermiş onu kullanıcam artık nst de sancı gibi bişeyler çıktı ama doktor önemsemedi pek

Evet ben bir de vajinusmustum 1,5 yıl çektim o yüzden hep ön yargıylıydım bakalım hayırlısı cumartesiye kadar bekleyeceğiz, rahatlattığın için teşekkürler canım

İnşallah kilosunda artış olur. Sarılık Değeri de düşer yavrunun.

Son haftalar canım o yüzden dr a söylemedim ekşimeyi.. Ama gece bu yüzden kalktığım oluyo çok kötü

Hey maşallah sana ya süper vallahi. Hayalimizi yaşamışsın gözün Aydın canım sağlıkla büyüt bebeğini.

Sonda takılan arkadaşlarım sonrasında idrar çıkışında acı sızı oldu mu sizde de? İdrara çıkmazken bile sürekli acıyor. Doktora söyledim önemsemedi normal dedi ama 10gün oldu geçmesi gerekmez mi? Sanki yara gibi.

Bazen banada oluyor canım normaldir diye önemsemedim vücudumuz anca kendine geliyordur. Ben hala kendimi hamile zannediyorum sırt üstü yatıcam ayy çocuğa kan gitmez diyorum sonra bakıyorum ee doğurdum ya

Daha iyi olacak inşallah annesi. Gücünü senden almıştır eminim. Kavuşmanız sağlıkla olsun sürekli duamdasınız.

Bazen banada oluyor canım normaldir diye önemsemedim vücudumuz anca kendine geliyordur. Ben hala kendimi hamile zannediyorum sırt üstü yatıcam ayy çocuğa kan gitmez diyorum sonra bakıyorum ee doğurdum ya
Haklısın canım. Sorma aynısı bana da oluyor. Çocuklar hızla yanıma koşunca karnımı ellerimle koruyorum yavaş yavaş diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…