- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Aynen ya bizim kizada çok gaz yapıyor kıvranıp duruyor inşallah artar bir an onceBenimki 300 gram verdi doğumdan sonra. Benim de sütüm 4. Gün geldi cnm. Biz ilk baştan mama verdik ama mama hep gaz yaptı. Bol sütlerimiz olur insallah
Bnde onu sorcaktim ya farketti mi gerçektenBestlak damla var süt artırıcı doktorum önerdi ve faydasını gördüm inşallah sütün çoğalır humana şekerli dedi doktor dediği damla tamamen bitkisel
Nişan olabilir canım. Hadi inşallah kolayca sağlıklıya doğumun başlar ve biter.Kızlar, bugün kahverengi bir akıntı oldu. Bu nişan olabilir mi? Çok fazla değil ama. Bir de dünden beri sağ tarafımda bir ağırlık ve ağrı hissi var. Doğum belirtileri olabilir mi bunlar? Düzenli ve kıvrandıran bir sancı yok.
Geçmiş olsun canım bize de bir hafta sonra baktı sarılığa mama falan vermiş miydinizİnşallah. Yeni kendime geliyorum. Bugün bıraktım kendimi maalesef. Değer 19.1.zeynep kamildeki doktor nasıl yapılmaz 2 gün sonra bu değere bakılması gerekir dedi. Kaç gün sonra görebileceğimi bilmiyorum
İlk olduğu için bir de çatı muayenesi zor diye duyduğun için kendini kasman çok normal. Ben de çok tedirgindim ama doğum gerçekleşti bi şekilde. İyi bir doktor doğum anında seni rahatlatıp doğru yönlendirirse bi sıkıntı olmaz. Bana hiç çatı muayenesi yapılmadı. Yapılsaydı belki benimde gözüm korkardı normal doğumdan. Hayırlı sağlıklı bir seçim olur inşallah.Kızlar merhaba bugün doktora gittim moralim bozuldu biraz. Çatı muayenesi yapalım dedi ben kendimi çok fazla kastım yapamadı doktor. Doğum için de şöyle konuştuk Cumartesi günüm 40 hafta doluyor eğer bu hafta kendiliğinden gelmezse sezaryen olacağım. Suni sancı deneyebilir miyiz deyince doktor bu şekilde senin için zor olur yapını çok uygun görmedim kendini çok kasıyorsun zorlanırsın dedi. Napıcağımı bilemiyorum sizce sezeryana odaklanıp kafaya çok fazla takmamalı mıyım
Merhaba bebeğiniz hala entübe mi benmdd 8 gün oldu haşa entübe
İnş canım durabildiği kadar dursun sonuçta anne karnı en iyi yer onun için. Acilse alsın tabi yapacak bir şey yok amaEsrasvn di sanırım suyu azalan ve hemen alınmamıştı bebek?
Hah işte vallahi yaşadığımın aynısını yazmışsın hatta bugün kontrol vardı doktordan midem için ilaç istedim rennie vermiş onu kullanıcam artık nst de sancı gibi bişeyler çıktı ama doktor önemsemedi pekİshal sancısı gibi değil mi..
Ooo çok kötü işte benim de gece oldu o sancıdan.. midemde de aşırı derecede ekşilme oluyor sonrasında bulantıya dönüyor çok fena.. Sade bi maden suyu içip uyumuştum dün geceYalancı sancılar işte bugun de adet olucakmışım gibi sancı oldu 3 4 dk sürdü geçti
İnşallah inşallah Allah razı olsunAminn inşallah. Dr unuz uygun gördükten hiç tedirgin olmayın rabbim zorlaştırmaz kolaylaştırır
Evet ben bir de vajinusmustum 1,5 yıl çektimİlk olduğu için bir de çatı muayenesi zor diye duyduğun için kendini kasman çok normal. Ben de çok tedirgindim ama doğum gerçekleşti bi şekilde. İyi bir doktor doğum anında seni rahatlatıp doğru yönlendirirse bi sıkıntı olmaz. Bana hiç çatı muayenesi yapılmadı. Yapılsaydı belki benimde gözüm korkardı normal doğumdan. Hayırlı sağlıklı bir seçim olur inşallah.
İnşallah kilosunda artış olur. Sarılık Değeri de düşer yavrunun.Bugün bakıldı 15 çıktı 17 olursa yatış dedi, inşallah yükselmemiştir, bende mama aldım önce emzirip arkadından mama vericem, abiden kaynaklı süt slerjisi olabilir dedi eğer ki mamaya rağmen artış olmaz isr bana diyet yolları görünüyor
Son haftalar canım o yüzden dr a söylemedim ekşimeyi.. Ama gece bu yüzden kalktığım oluyo çok kötüHah işte vallahi yaşadığımın aynısını yazmışsın hatta bugün kontrol vardı doktordan midem için ilaç istedim rennie vermiş onu kullanıcam artık nst de sancı gibi bişeyler çıktı ama doktor önemsemedi pek
Hey maşallah sana yaKızlar selamm. Hatırlayan olursa cuma gecesinden beri sancılarım artmıştı, cmt nişanım gelmişti. Nst de sancı çıkmamıştı. Dün tüm gün 10-13 dk aralıklarla sancım başlayıp bu gece önce 8 dk arayla sonra 5 er dk arayla sancım geldi. En son artık ağrılara dayanamayıp hastaneye geçtim. Ebe muayenesinde 8-9 cm açıklıkhemen dr umu aradık ve ben çatala oturmamla 20 dk içerisinde bebeğimi kucağıma aldım. Ssvd oldu çok şükür rabbim gönlüme göre verdi. Kızımda bende çok iyiyiz. 39+2 de 3760 kg doğdu
Rabbim hepinize aıhhatli sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bazen banada oluyor canım normaldir diye önemsemedim vücudumuz anca kendine geliyordur. Ben hala kendimi hamile zannediyorum sırt üstü yatıcam ayy çocuğa kan gitmez diyorum sonra bakıyorum ee doğurdum yaSonda takılan arkadaşlarım sonrasında idrar çıkışında acı sızı oldu mu sizde de? İdrara çıkmazken bile sürekli acıyor. Doktora söyledim önemsemedi normal dedi ama 10gün oldu geçmesi gerekmez mi? Sanki yara gibi.
Aynen bu gece uyuyamadım yanmadan sona doğru yaklaşıyoruz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahSon haftalar canım o yüzden dr a söylemedim ekşimeyi.. Ama gece bu yüzden kalktığım oluyo çok kötü
Daha iyi olacak inşallah annesi. Gücünü senden almıştır eminim. Kavuşmanız sağlıkla olsun sürekli duamdasınız.Cnm hayırlı olsun dogum yapmışsın Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsinben kavusamadim daha maalesef hala yoğun bakimdayiz entubeden çıktı cok şükür ams yine hutta oksijen destegi aliyor bekliyoruz kendi başına nefes alabilsin diye
Haklısın canım. Sorma aynısı bana da oluyor. Çocuklar hızla yanıma koşunca karnımı ellerimle koruyorum yavaş yavaş diyerekBazen banada oluyor canım normaldir diye önemsemedim vücudumuz anca kendine geliyordur. Ben hala kendimi hamile zannediyorum sırt üstü yatıcam ayy çocuğa kan gitmez diyorum sonra bakıyorum ee doğurdum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?