2021 Şubat Anneleri

Normalde 2 günde bir deniyolar ama yormak istememis olabilirler bol bol dua et cnm görüşün nedir bilmiyorum biz sifa olsun diye akikasini da kestirdik bebeğin ondan sonra cok hızlı ilerleme gördük bebekte ameller niyetlere göredir biz sifa olur diye niyet ettik bos cevirmedi Allah. Daha oglumun akikasini kestirememistik maddi durumdan dolayi ama bunda böyle olunca zorladık durumladi kestirdik eğer önyargılı degilsen bu konuya tavsiye ederim cnm.
Akikanın hikmetine ben de inanıyorum. İlk oğlumda kestirdik halen onunla ilgili ciddi sağlık sorunu yaşamadık çok şükür. İkinci oğlumda kestiremedik. Ev içinde bile ne kadar olmayacak kaza varsa onun başına geliyor. Sebebi olmayan ürtiker oldu. Şimdi bu bebeğimde iki haftadır hastane hastane geziyoruz. İmkanı olan ve hikmetine inanan kestirebilir. Hiç olmadı niyetlenip sadakasını vermeli.

Hanımlar bişey sorucam haftaya kontrol de doktora da soracam ama sizce bu haftalarda cinsel ilişki doğru olurmu doğuma yardımcı ve kolaylaştırıcı diye duymuştum ama direk doğumu tetikliyorsa bilemedim biraz daha bekleyebilir bebeğim siz ne düşünüyorsunuz?

Y yellowbride
Walla ben o kdar dkkat ediyormki

Her sabah dereotlu omlet
2 kasik pekmez
Oglen genelde havuclu dereotlu salata yannda dereotlu tavuj suyu corba ya da dereotlu sulukofte 1 kase hosaf
Canım kolik çok lanet bir şey. Yediğim şeyler sayılıydı nerdeyse her şeyi kesmiştim ilk oğlumda. Sabahlara kadar ağlardı. Psikolojim bozulmuştu. Rezene kimyon çayı, anne karnındaki sesler eşliğinde bebek hamağı, yüzüstü yatırmak,gaz damlası,uyku duaları, poposunu uyarmak gaz çıkması için,her şeyi denemişimdir. Bize fayda eden bir şey olmadı zamanla kendi geçti. İnşallah bunlar size fayda eder. Kolik bebek için yapılacakları bir araştır sen belki yeni öneriler vardır.

Canım kolik çok lanet bir şey. Yediğim şeyler sayılıydı nerdeyse her şeyi kesmiştim ilk oğlumda. Sabahlara kadar ağlardı. Psikolojim bozulmuştu. Rezene kimyon çayı, anne karnındaki sesler eşliğinde bebek hamağı, yüzüstü yatırmak,gaz damlası,uyku duaları, poposunu uyarmak gaz çıkması için,her şeyi denemişimdir. Bize fayda eden bir şey olmadı zamanla kendi geçti. İnşallah bunlar size fayda eder. Kolik bebek için yapılacakları bir araştır sen belki yeni öneriler vardır.
Belki kolik degldr ya😔

Ya kac dk ovaliyosnz ortalama peki
Valla bizde de eşim uzman oldu😂 ya omzumuza alıyoruz ya da iki dizimin arasına alıp öyle çıkarmaya çalışıyoruz hemen cikarmayinca sonra çok zor çıkıyor her emzirmeden sonra çıkarmaya uğraşın sırtını ovalayin çıkana kadar ovala hemen birakma

Canim.sordm.bana biogaia al dedi kendi verdi zaten
İnş şifa olur cnm. Onu denememiştik
sonundaoldu sonundaoldu emerken yutkunma sesi geliyor mu canım ?
Çok dikkat etmedim cnm ama genel olarak geliyor
Biz bir iki ölçe mamada veriyoruz. Ben aslında sağma Makinesini onun için aldım. Kriz anında sağdığım o bir iki ölçeği vereyim bari dedim. Üzülüyorum mama veriyorum diye cnm 😢 5 günlük kontrolde 100 gr kaybı vardı dr normal demişti

Hanımlar bişey sorucam haftaya kontrol de doktora da soracam ama sizce bu haftalarda cinsel ilişki doğru olurmu doğuma yardımcı ve kolaylaştırıcı diye duymuştum ama direk doğumu tetikliyorsa bilemedim biraz daha bekleyebilir bebeğim siz ne düşünüyorsunuz?
Canım benim doktorum bir kaç hafta öncesinde yapmayın dedi. Spermler suyun erken gelmesine sebep oluyor, o da enfeksiyona açık hale getiriyor diye. Ama bazı arkadaşların hekimleri tavsiye etmiş. Ben kendi hekimimi dinliyorum.

Ben 39 ve 40 haftada denedim Doğum başlamadı. 40 un son günü kendiliğinden başladı. Onun etkisi var mı bilemem ama çok kolay oldu doğumum. 2. Doğumdu

Valla bizde de eşim uzman oldu😂 ya omzumuza alıyoruz ya da iki dizimin arasına alıp öyle çıkarmaya çalışıyoruz hemen cikarmayinca sonra çok zor çıkıyor her emzirmeden sonra çıkarmaya uğraşın sırtını ovalayin çıkana kadar ovala hemen birakma
Cnm şimdi emip uyuyor ya o gazı çıkarmaya uğraşınca uyanıyor tekrar nasıl uyutacağız 🤣🤣

Çok geçmiş olsun canım, ama hastane herkese farklı uygulama yapıyor demekki bana hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi diye sormadılar. En yakın zamanda bebeğine kavuşursun inşallah ❤
Belki denk gelen çocuk doktoruyla alakalı olabilir. Sanırım onun asistanı sormuştu. Ayşe Katrancı mıydı neydi doktor.
kedilianne84 kedilianne84 canm diger mesajlari.sonra.okudm.cok.gecms olsn rabbim.sifa versn.sana kavustrsn.innnsallaaah
İnşallah canım inşallah tez kavuşuruz bebişlerimize. Rabbim kimseyi yemi doğmuş bebeğinden ayrı gece geçirmek zorunda bırakmasın 😔

Belki denk gelen çocuk doktoruyla alakalı olabilir. Sanırım onun asistanı sormuştu. Ayşe Katrancı mıydı neydi doktor.

İnşallah canım inşallah tez kavuşuruz bebişlerimize. Rabbim kimseyi yemi doğmuş bebeğinden ayrı gece geçirmek zorunda bırakmasın 😔
Gözün aydın cnm. Merakla bekliyordum doğumunu. Hayırlısıyla çabucak kavuşursunuz inş.

İnş şifa olur cnm. Onu denememiştik

Çok dikkat etmedim cnm ama genel olarak geliyor
Biz bir iki ölçe mamada veriyoruz. Ben aslında sağma Makinesini onun için aldım. Kriz anında sağdığım o bir iki ölçeği vereyim bari dedim. Üzülüyorum mama veriyorum diye cnm 😢 5 günlük kontrolde 100 gr kaybı vardı dr normal demişti
Ona biraz dikkat et canım yutkunma sesi geliyosa sütun de geliyordu benim ilk zamanlar boş cekiyodu hep agliyordu. Üzülme niye uzuluyosun öyle de büyüyor böyle de sağlıklı olsunlar da sen dinlenmene bak uyu, su iç bol bol bide takviye al çok karşı değilsen 🙂 çok normal bizim nerdeyse 300 gr vermişti sonra toparliyorlar

S SkyAsteR arkadaşın doktoru da oydu.Kontrole gittiğinde baya tahliller istemiş ondan da demekki tarzı öyle. Bizden hiç test istemediler sadece sarılık için verdik. Sen canını sıkma iyi düşün canım sütünü sağ bebeğine verebiliyorsan ver şifa olur ona ❤

Canım yaaa çok geçmiş olsun inşallah kısacık sürede sağlığına kavuşur yavrun üzülme hemen 🤲
Gebelikte sürekli idrar istemelerinin sebebi de bu zaten bulaşabiliyor minnacık bedenlere 😒
Çok sağol canım inşallah çok çabuk kavuşurum ve tüm bebişlerini bekleyen anneler kavuşur bebişlerine 🤲🏻

Ona biraz dikkat et canım yutkunma sesi geliyosa sütun de geliyordu benim ilk zamanlar boş cekiyodu hep agliyordu. Üzülme niye uzuluyosun öyle de büyüyor böyle de sağlıklı olsunlar da sen dinlenmene bak uyu, su iç bol bol bide takviye al çok karşı değilsen 🙂 çok normal bizim nerdeyse 300 gr vermişti sonra toparliyorlar
Saol cnm desteğin için. Aslında çok ilaç vitamin içmem ama solgarın bir ürünü varmış süt artırıyormuş onu başladım bugün. İnş yan etkisi olmaz. Uyuyamıyorum sıkıntım orda cnm. Eşim nerdeyse evde hiç yok ben de ilk günden beri tekim ailem başka şehirde. Kız uyuyunca oğlanla ilgileniyorum. 7 yaşında oğlum bana diyor ki benimle ilgilenmiyorsun hep kardeşimle ilgileniyorsun. Bana da yemek yedir bana da ona ne yapıyorsan yap diyor.

S SkyAsteR arkadaşın doktoru da oydu.Kontrole gittiğinde baya tahliller istemiş ondan da demekki tarzı öyle. Bizden hiç test istemediler sadece sarılık için verdik. Sen canını sıkma iyi düşün canım sütünü sağ bebeğine verebiliyorsan ver şifa olur ona ❤
Aslında Nuran hanıma söyleyince niye hemen yoğun bakım demişler evde de tedavi olabilirdi dedi öyle deyince daha çok üzüldüm. Sütüm de gelmiyo zaten sağmaya çalışıyorum beceremiyorum 😔

Back
X