2021 Şubat Anneleri

Güle güle büyüt yavrunu canım. Gözün Aydın olsun. Stres yapma inşallah gelir sütün. O emdikçe gelecek süt annesi merak etme. Olmadı mama önerir hemşireler
Canım mamada aldım memeyi bırakınca doymuyor mama da veriyorum şırıngayla ama bu göğüs yarası beni mahfetti yine elimden geldiğince kahverengi kısmı sokuyorum ağzına ama yine oldu malesef benim göğüs ucu biraz büyük ondan mı acaba

Birde siz siz olun lohusa terinizi iyi muhafaza edin bugün bir ağrı girdi ciğerlerime nefes alamadım ölüyorum zannettim ağrı kesicilerle hafiflettiler ağrımı kuluç girmiş omzuma oda ciğerime batttı resmen

IMG-20210214-WA0001.webp
kızlar merhaba bu kırmızılıklar alerji mi sıcak tutmaktanmıdır? Başına gelen var mı?

evt yaptim adivite testi onrmli bende sonuc onceden gecirdigimi gostermisti adivitem yuksek cikmisti canim allah sifa versin o sonucu alana kadar panik olmustum ama amniyoya gitmemize gerek kalmadi cok sukur saglikla geldi kizim 🙏darisi basiniza olsun.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bende adivite testi yaptıracağım herseyin hayırlısi olsun sizin içinde cok sevindim 😇

Temizlemeniz,burun aspiratöru ile...
Anlatır Mısın cnm nasıl temizleyeceğim. Eşim akşam gelirken aspiratör alacak ama ilacı da var mı sprey gibi ayına uygun?
Sterimar 0-3 ay burun spreyi çok iyi geliyo
Not alıyorum hemen sprey adını. Denediniz mi hiç? Bir zararı olmaz di mi?
Ben hiç sagmadim canim benim de sütüm geç geldi yine de yetmiyor ilk kızımda da oyleydi ağlıyordu hep mama vermek istemiyordum ama yanlış yapmışım açlıktan ağlıyordu çocuk sonra fark ettik zaten sen de fark edersin mama verdiğinde gazını çıkar karnı tok ise uyur sarılık falan olmadı dimi

Bnm kızımda tıkalı da baktım videolara yenidoğan bebek kendisi hapsirarak çıkarır yazıyor az büyük olsa izotonik su ile yıkarım da henüz çok küçük burnuna zarar gelir diyorlar
Cnm benim minnoş 10-15 kere hapşırdı birazcık çıktı ama çok az. Hala zorlanıyor çocuk. Hafifçe çekeceğim artık. Bir de ben de mama verince çocuk sakinleşip uyuyor. Vermek istemiyorum ama çaresizim. 30 cc verdim bugün şimdiye kadar sıkça da emziriyorum uyanıkken. Bir de sol mememi tutmak istemiyor kavga dövüş veriyorum işte

İyi normalse inşallah canım. Bide eşim karnı şiş diyip duruyo bana öyle gelmiyo sence? Gazı mı var ondan mı
Gazlı bebek kendini belli eder. İlk çocuğumla şimdikini kıyaslıyorum ilki durmaksızın ağlardı. Emerdi ağlardı kusardı falan. Çünkü ben aç sanıp emzirip mamayı dayardım meğer gazmış derdi. Şimdi kızım kusmuyor hiç MaşAllah. Yani çocuk durumsuzsa uykusu az ağlaması fazlaysa ıkınıyorsa gazdır

İyi normalse inşallah canım. Bide eşim karnı şiş diyip duruyo bana öyle gelmiyo sence? Gazı mı var ondan mı
Gazlı bebek kendini belli eder. İlk çocuğumla şimdikini kıyaslıyorum ilki durmaksızın ağlardı. Emerdi ağlardı kusardı falan. Çünkü ben aç sanıp emzirip mamayı dayardım meğer gazmış derdi. Şimdi kızım kusmuyor hiç MaşAllah. Yani çocuk durumsuzsa uykusu az ağlaması fazlaysa ıkınıyorsa gaz

Ben hiç sagmadim canim benim de sütüm geç geldi yine de yetmiyor ilk kızımda da oyleydi ağlıyordu hep mama vermek istemiyordum ama yanlış yapmışım açlıktan ağlıyordu çocuk sonra fark ettik zaten sen de fark edersin mama verdiğinde gazını çıkar karnı tok ise uyur sarılık falan olmadı dimi
Yok şükür olmadı arada ağlayınca veriyorum artık sütümü de sağıyorum çoğalsın diye

Anlatır Mısın cnm nasıl temizleyeceğim. Eşim akşam gelirken aspiratör alacak ama ilacı da var mı sprey gibi ayına uygun?

Not alıyorum hemen sprey adını. Denediniz mi hiç? Bir zararı olmaz di mi?

Cnm benim minnoş 10-15 kere hapşırdı birazcık çıktı ama çok az. Hala zorlanıyor çocuk. Hafifçe çekeceğim artık. Bir de ben de mama verince çocuk sakinleşip uyuyor. Vermek istemiyorum ama çaresizim. 30 cc verdim bugün şimdiye kadar sıkça da emziriyorum uyanıkken. Bir de sol mememi tutmak istemiyor kavga dövüş veriyorum işte
Benim 11 günlük bebeğim ilk bir haftada kullandım valla canım aspiratör yeni doğanda olmaz ama spreyin zararı olmadı sorarak ilerledim

Benim 11 günlük bebeğim ilk bir haftada kullandım valla canım aspiratör yeni doğanda olmaz ama spreyin zararı olmadı sorarak ilerledim
Ya anlamadım cnm sprey sıkıp bekleyecek miyiz kendi kendine mi çıkacak? Aspiratör de almış eşim bir de Deniz suyu kullanabilirsiniz demiş eczacı

Ya anlamadım cnm sprey sıkıp bekleyecek miyiz kendi kendine mi çıkacak? Aspiratör de almış eşim bir de Deniz suyu kullanabilirsiniz demiş eczacı
Evet o sprey sıkıp gaz çıkarır gibi 15 dk pıtpıtlaman gerekiyor sırtına. Ama en güzeli doktoruna ya da bir bebek hemşiresine danışman

Gözün aydın canım. İlk gün damla damla oluyor zaten, zamanla artacak inşallah. Hepimizin bebişi kilo verip çıktı, ödem attılar sanmaki teksiniz🤗... 20 güne kalmadan doğum kilosuna ulaşır. Allah sağlık sıhhat versin ikinize de
Ay içimi rahatlattınız vallahi teşekkür ederim canım

Güle güle sağlıkla büyüt evladını. Kuzum elinle sağıp mı baktın sütüne. Bak benim bebeğim de emiyor ama elimle sıktığımda damla damla. Bu bi kıstas değil. Oğlum 3700 gr doğdu ertesi gün taburcu olurken 3500dü. Onu kafana takma hem şişlik iniyor hem süt tam gelmiyor. Toparlar yavrun merak etme. Dinlendikçe, kafan rahatladıkça, beslenmene su içmene dikkat ettikçe çoğalacak sütün. Dereotunun ye bol bol inşallah faydasını göreceksin.Çok sık emzir işin gücün emzirmek olsun memeyi çok süt istiyoruz diye uyarmak lazım ilk haftalar
Aynen canım elimle bakıyorum ama artıyor gün geçtikçe inşallah

Back
X