2021 Şubat Anneleri

Anlatır Mısın cnm nasıl temizleyeceğim. Eşim akşam gelirken aspiratör alacak ama ilacı da var mı sprey gibi ayına uygun?

Not alıyorum hemen sprey adını. Denediniz mi hiç? Bir zararı olmaz di mi?

Cnm benim minnoş 10-15 kere hapşırdı birazcık çıktı ama çok az. Hala zorlanıyor çocuk. Hafifçe çekeceğim artık. Bir de ben de mama verince çocuk sakinleşip uyuyor. Vermek istemiyorum ama çaresizim. 30 cc verdim bugün şimdiye kadar sıkça da emziriyorum uyanıkken. Bir de sol mememi tutmak istemiyor kavga dövüş veriyorum işte
Ben sprey sıkıp bekliyordum sonra bu aletle hafif çekiyordum geliyordu.

Eklentiler

• Screenshot_20210214-191015.webp
    Screenshot_20210214-191015.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 40
Anlatır Mısın cnm nasıl temizleyeceğim. Eşim akşam gelirken aspiratör alacak ama ilacı da var mı sprey gibi ayına uygun?

Not alıyorum hemen sprey adını. Denediniz mi hiç? Bir zararı olmaz di mi?

Cnm benim minnoş 10-15 kere hapşırdı birazcık çıktı ama çok az. Hala zorlanıyor çocuk. Hafifçe çekeceğim artık. Bir de ben de mama verince çocuk sakinleşip uyuyor. Vermek istemiyorum ama çaresizim. 30 cc verdim bugün şimdiye kadar sıkça da emziriyorum uyanıkken. Bir de sol mememi tutmak istemiyor kavga dövüş veriyorum işte
Cnm bana Dr un ilk dediği şey mama oldu çünkü süt hemen gelmiyor çocugun aç kalması daha kötü bu sefer kuvoze alırlar sarılık olursa direk mama değil önce bı yarım saat emziriyorum sonra baktım doymamış uyuyamiyor o zmn veriyorum

Yok şükür olmadı arada ağlayınca veriyorum artık sütümü de sağıyorum çoğalsın diye
Tmm cnm o zmn doyuyordur aç kalsa sarılık kendini belli eder gazdan falan agliyordr benim kızın gozunde var sadece 8 di değeri Dr baktı tekrar sorun yok dedi şükür

Bezinde kan oldu ama öyle kanama şeklinde değil şuan bandajli zaten yarın çıkarcaz ondan sonra takip edicez kanama durumunu . Bize çocuk doktoru yanlış hatırlamıyosam ya doğduğu gün yada ertesi günü bebeklerde acı hissi olmuyor o.zaman yapılsa iyi olabilir demişti siz yine doktorunuza bi danışın bazısı da erken yapılmasını önermiyor. Ama biz çok rahat ettik çok şükür o yüzden tavsiye ediyorum.
Benim kendi kadin dogum doktorum yeni dogunca cok karşı oldugunu söyledi cok acitasyona.bagladi yenidogan hayatla ilgili.hicbi fikri olmayan.bi canliya ilk acı hissini tattirmsk ilerde travma olur filsn dedi ama.cogu kisi ilk zaman yaptiriyo bende ilk zamani mantikli buluyorum sonradan akli erince.birde cocugu ikna etme olayi var bikac doktor fikri daha alacagim .
Bandajliyken tuvaletini nasil yapıyor minik kiyamam ya ins biran once toparlar annesi

Ben de 64 el hamile kalmıştım 74 kiloyla doğum yaptım 6. gün bugün bebeğim 3.770 doğdu ama ben hala 73.6 kilodayım 😅 Yalnız elim ayağım heryerim şiş. Ödem var büyük ihtimal inşallah ben de tüm kilolaları verebilirim 🙏🏻
Insallah cnm 1 hafta sonra tartil.bence mantıken gitmesi lazim aynen odem var belliki zaten 4 kiloya yakin bebekmis imkansiz yani 73.6 da.kalman

Bende 71 kiloyla hamile kaldım 91 kilo falanım şuan yazarken bile o kadar yabancı ve uzak bi kilo ki 😭😱😦
Ama aşırı derecede ödemim var protein kaçağı da olduğu için dizlerimden aşağısı ful ödem😟 parmaklarım gömülü kalıyo o derece😰 normalde 37 giyerim 39 numara giyiyorum 2 haftadır😞 bol su içmeye çalışıyorum inşallah doğumdan sonra bende hızlıca sönerim 🙃
Dogumdan sonra gidecek ins hepsi peki 36.haftadaa odem yine cokmuydu ne zaman oldu son 2haftadirir demissin 2.haftadirmi var bende 35+1 im daha yeni yuzumde sislik olmaya basladi alt diz bacak baldırlarım 5.aydan beri sis ama cok asiri odemim yok ben birde kan sulandirici igne kullanıyorum pihtilasmaya mailli vucuduum baya tehlikeli durumum daha önce akcigerime pihti atti yogun bakimda yattim 1 hafta ölümden döndüm yuksek doz kan sulandirici igne ve asprin kullaniyorum bacak sismesi baya riskli benm için kontrol ediyoruz hergun biri birinden daha sis olursa doktor hemen soyle dedi fakat ayaklarda filan ole ice gocme yok o kacinci haftanda basladi peki ?

Kilo mu konuşulmuş 😁ahanda ben geldim. 67 ile hamile kaldım. 94.5 ile doğuma gittim 😂oha 27.5 kilo. Şuan 81 kiloyum bebisim 18 günlük 13.5 kilo gitmiş yani. Millet toplamda bu kiloyla doğuma gidiyor 🤣vay tosun ben 😂🤣60 a düşmem gerek yaza 🙃daha yolun uzun. Çok yemenin cezasını çekiyorum 😭😭😭😭
Baya almissin ama yine gitmis emzirdikce iner insallah cnm duser bence bende 76 ile hamile kaldim 93 94 filan oldu sanrm daha 3.5 haftam var 2 hafta önce 91 dim korkudan tartilamiyorum dev gibi oldum 😄cok uzuulsemde yapck bsy yok ins gider dogumda da diyorum

Kızlar tek tek alıntılayamadım doğum yaptım kanamam çoktu normlade ssvd olacaktı ama riske atmayalım dedi doktor bu kadar çok kanama normal değil dedi doğumdan sonra da iyi ki sezeryana almışız önceki dikişin çok incelmiş dedi çok şükür yavrumda bende iyiyiz sütüm yok gibi bir saat emdi çocuk ama göğsümü sıkınca süt felan gelmiyor
Sag saglim kucaklamana cok sevindim Rabbim saglikli uzun ömürler versin insallah evladina sut dE ezmirmeye devam ettikce gelir bence bende daha dogum yapmadım 3.5 haftam kaldi nasipse fakat arastirmalarima ve okuduklarima gore gelmesede emzirmek gerekmis sanrm

Teşekkür ederim canım.. en son burada yazmıştım ya Eşimin çalıştığı hastaneye gittim.. Kontrole.. Bebeğimin boynuna 3 tur kordon dolanmıştı Acil sezeryana Aldılar hemen. genel sezeryan oldum uyanmamışım sonrasında bebeğim çok ağlamıştı.. 2 buçuk saat beni beklemiş çok açtı.. Sütüm de çok az :KK43: 3 kilo 200 gr dünyaya geldi ama sütüm az olduğu için bugun 2 kilo 800 gr düşmüştü. Dr mama takviyesi yaptı bugun taburcu oldum. Sütte veriyorum ama çok az ve damla damla geliyor o kadar 😔
Allah korumus sag saglim kavusmana cok sevindim sen yineds emzirmeye devam o artar kesin mamada verirsin arada ac kalmasin annesi üzülme kiloda alir saglikla gelmisya onemli olan o 🥰
Kacinci hafta doğdu peki benmde 35+1 bugun daha beklemedeyiz bakalm cok sabirsizim

Kızlar bebeğim nerdeyse bir saat emiyor ama emdikten sonra ağlıyordu mamayla destekliyorun sağayım dedim bir damla bile çıkmadı ne yapmak lazım süt inmesi için emiyorda

Benim kendi kadin dogum doktorum yeni dogunca cok karşı oldugunu söyledi cok acitasyona.bagladi yenidogan hayatla ilgili.hicbi fikri olmayan.bi canliya ilk acı hissini tattirmsk ilerde travma olur filsn dedi ama.cogu kisi ilk zaman yaptiriyo bende ilk zamani mantikli buluyorum sonradan akli erince.birde cocugu ikna etme olayi var bikac doktor fikri daha alacagim .
Bandajliyken tuvaletini nasil yapıyor minik kiyamam ya ins biran once toparlar annesi
Asıl yenidoğanken acı hissi olmuyormuş bize de genel cerrah öyle söyledi. Büyüdüğü zaman hem ikna etmesi zor hemde acısı iyileşme süreci daha uzun olucak. Çok şükür iyileşti bile oğlum baya toparladı iyiki yaptırmışız . Baya farklı düşünceler var bu konuda güvendiğiniz doktorlar varsa onlardan dinleyin mutlaka. Ama ben tavsiye ederim ilk oğlumda da rahat ettik inşallah bunda da öyle olur.

Asıl yenidoğanken acı hissi olmuyormuş bize de genel cerrah öyle söyledi. Büyüdüğü zaman hem ikna etmesi zor hemde acısı iyileşme süreci daha uzun olucak. Çok şükür iyileşti bile oğlum baya toparladı iyiki yaptırmışız . Baya farklı düşünceler var bu konuda güvendiğiniz doktorlar varsa onlardan dinleyin mutlaka. Ama ben tavsiye ederim ilk oğlumda da rahat ettik inşallah bunda da öyle olur.
Bende düşünüyorum sanrm bende yaptircm ilk zaman bi saglikla gelse insallahh sabirsizlikla o gunu bekliyorum zaman gecmiyor hazir seni bulmuşken birkac sey sormak istiyorum acaba normalmi bende olanlar diye . Bende hemaroid oldu bu hafta baya kotu durum sendedd oldumu dogumda gecermi acaba 😪 birde tuvalet klozet oldugu halde oturup kalkinca baski hissediyorum kasiklarda baya 35+1 im suanda normalmi acaba

Bende düşünüyorum sanrm bende yaptircm ilk zaman bi saglikla gelse insallahh sabirsizlikla o gunu bekliyorum zaman gecmiyor hazir seni bulmuşken birkac sey sormak istiyorum acaba normalmi bende olanlar diye . Bende hemaroid oldu bu hafta baya kotu durum sendedd oldumu dogumda gecermi acaba 😪 birde tuvalet klozet oldugu halde oturup kalkinca baski hissediyorum kasiklarda baya 35+1 im suanda normalmi acaba
Kasiklardaki ağrı normal canım artık bebek büyüdü baskı yapıyor yavaş yavaş da aşağıya doğru iniyor. Ben son zamanlarımda yürüyemiyordum bıçak gibi batiyordu sanki alttan çıkcak gibi geliyordu. Hemoroid hiç yaşamadım burda baya şiddetli yaşayan arkadaşlar vardı mesajını görürlerse yazarlar belki ama bildiğim kadarıyla doktorları ilaç vermişti onlarla tedavi olmuşlardı sende kendi doktoruna yaz bi belki o da birşeyler tavsiye eder. Ben hamilelikte değil de lohusalıkta kabızlık yasayanlardanim 🙈

Kasiklardaki ağrı normal canım artık bebek büyüdü baskı yapıyor yavaş yavaş da aşağıya doğru iniyor. Ben son zamanlarımda yürüyemiyordum bıçak gibi batiyordu sanki alttan çıkcak gibi geliyordu. Hemoroid hiç yaşamadım burda baya şiddetli yaşayan arkadaşlar vardı mesajını görürlerse yazarlar belki ama bildiğim kadarıyla doktorları ilaç vermişti onlarla tedavi olmuşlardı sende kendi doktoruna yaz bi belki o da birşeyler tavsiye eder. Ben hamilelikte değil de lohusalıkta kabızlık yasayanlardanim 🙈
Logusalikts evet normal diye biliyorum.ablamda yasamisti komposto filan iciliyor sanrm ondada aynen ins görenler onerids bulunur durum baya kotuye dogru gidiyor benmde baya zor hemaroid olayi . Iyce agirlastim cidden zor oluyor 3 hafta bel agrisi çektim yuruyemedim 3 gundur yeni gecmeye basladi doktor abse olmus buz koy dedi buz koyunca baya gecti sukur rahat ettim kasiklarda demekki Normal sonlara yaklstikk zaman gecmiyorr 🙂peki tipi ultrsson fotoğraflarına benziyormu 😄nasl.bsy olcak cok mersk ediyorum

Back
X