2021 Şubat Anneleri

Allah razi olsn umit verdin bana
Cnku gak dese guk dese walla.emziriyorm.ama bebek yine agliyo mama verince aglamadi ama uyudu direk
Aynı brn öyleyim ya sen benim aynımsın. Gündüz saatlerce emer yine yalanır ağlar durmaz. Günde 8-9 bez çıkıyo çişli kakalı ama doktor az kilo almış dedi. Malt-bestlak-hünnap still tea içiyorum inşallah gelevek ya nolur bizim gibi olup düzelenler yzsın allah rızası için

Banada biz 40 ı görücez gibi geliyor bugün 38+4 olduk bizde
Azıcık uyumuştum bi ağrıyla uyandım karın kasık ve bacaklarıma vuran bi ağrı ama geçti 🙄

Naptın gittin mi kontrole doktor ne dedi
Kızlar ben doğurdummm 😀😀
Sabah 9da kabızmışım gibi ağrım oldu 10gibi su geldi bir parça sonra 10:30da foşş diye geldi. Hastaneye gittim orda da geldi. 4cm açıktı yatış yapıldı. 12de yatış yapıldı 16:06da doğurdum. Normal doğum. Epidural almadım. Dikiş var ama kendi işimi görüyorum iyiyim. Memem acıyor 😖 süt geliyo mu bilmiyorum

Kızlar ben doğurdummm 😀😀
Sabah 9da kabızmışım gibi ağrım oldu 10gibi su geldi bir parça sonra 10:30da foşş diye geldi. Hastaneye gittim orda da geldi. 4cm açıktı yatış yapıldı. 12de yatış yapıldı 16:06da doğurdum. Normal doğum. Epidural almadım. Dikiş var ama kendi işimi görüyorum iyiyim. Memem acıyor 😖 süt geliyo mu bilmiyorum
Maşallah sana 💞

Canm ben de bestlak ve humana hatta galactaco da.kullaniyorm.
Ama.yetse kilo alrdi kilo almiyo senn bos cektgni nasl.anladn peki benm sknca sut var ama.sagnca az ckiyo anlamadm
Kilo almadığını nasıl anlıyorsun kontrole mi gittiniz. Canım 7. 8. Ayda da sağınca 60 cc olmazdı benim. .. Sıkınca da süt gelmiyordu ilk aylar. Memem yumuş yumuştu, emzirdiğimi gören bu memede süt yok derdi. Halbuki çocuk sürekli emiyor çektikçe de geliyordu, luk luk ses de duymazdım. Gazdan ağlıyordu. Gazlı kolik çocuk ağladığını gören meme ver meme aç bu aç diyip meme emzirtirdi. Ayda 1600 kilo aldı 3 ay boyunca hem de😅

Kızlar ben doğurdummm 😀😀
Ay maşallah, gözünüz Aydın. Yeni doğumlar beni hala heyecanlandırıyor 😍

Allah yardımcın olsun biliyorum bu dönemleri ben inadım uğruna çok çok uzun sürdürmüştüm... Karnına parmaklarinla masaj yapıyor musun? Emzik ağzına verip yapıyordum çok iyi
Amin hepimizin inşallah ilk coçukta bende öyleydim hatta mamaya öcü gibi bakardım bunda kendim aldım süt sağma kısır döngü olmuştu, masaj yapmak aklıma gelmemişti

Evet yutkunma.hareketi devar arada agzndan.sut de akiyo.ama.neden doymuyo.o zaman
Kilo takibini yap bi haftalık en iyi öyle anlarsın, solgar brever yeast ba bana çok fayda etti, çiş kakada tamamsa bence psikolojik olarak kafanı raahtlamaya çalış sütüm yetmiyor gibi olumsuz düşünme psikoloji önemli bol sütlü günler

Kilo almadığını nasıl anlıyorsun kontrole mi gittiniz. Canım 7. 8. Ayda da sağınca 60 cc olmazdı benim. .. Sıkınca da süt gelmiyordu ilk aylar. Memem yumuş yumuştu, emzirdiğimi gören bu memede süt yok derdi. Halbuki çocuk sürekli emiyor çektikçe de geliyordu, luk luk ses de duymazdım. Gazdan ağlıyordu. Gazlı kolik çocuk ağladığını gören meme ver meme aç bu aç diyip meme emzirtirdi. Ayda 1600 kilo aldı 3 ay boyunca hem de😅
Evdeki tartida tarriyorum canim esimin kucagna veriyorum canisi degismiyo.
Benmki walla emiyo ama mamayi da o zaman nie likir likir emiyo tok klsa emmemesi gerekmezmi

Benmki walla emiyo ama mamayi da o zaman nie likir likir emiyo tok klsa emmemesi gerekmezmi
Yok yok onlar hassas olmuyor prematüre büyüten anne olarak diyorum biz haftada sağlık ocağına gidiyorduk🤭

gaz sancısı na da emerler sancı varsa emmek ister tok olsa dahi yanağımı kolumu emerek mosmor yaptığını bilirim😂. 4-5 kez kaka demişsin çok iyi, kilo almaması imkansız. Ben de evdekiyle tartıyordum kucağa alıp ama bebek tartısındaki gibi çıkmıyordu eksik çıkıyordu 7 8 aylıkken bile. Az kaldı kontrole 20 günlük oldu Di mi. Sağlık ocağında da aşı yaparken bakarlar kilosuna boyuna. Hoş boyu uzamış kilo almıştır annesi kıyafetten de belli olur.

Ikisi dr cagirdi bi de benim.kaka yesilli sarili 2 gundur doktoru aradm usutms olablr dedi
Sen o zaman doktora git canım hemde bebeği tartsın kilo alıp almadığını o daha iyi anlar seni de yönlendirir biz ne desek boş. Sende sütüm yok diye kaygılanma arkadaşların dediği gibi olumlu düşün inşallah bebeğine de yetiyordur.

gaz sancısı na da emerler sancı varsa emmek ister tok olsa dahi yanağımı kolumu emerek mosmor yaptığını bilirim😂. 4-5 kez kaka demişsin çok iyi, kilo almaması imkansız. Ben de evdekiyle tartıyordum kucağa alıp ama bebek tartısındaki gibi çıkmıyordu eksik çıkıyordu 7 8 aylıkken bile. Az kaldı kontrole 20 günlük oldu Di mi. Sağlık ocağında da aşı yaparken bakarlar kilosuna boyuna. Hoş boyu uzamış kilo almıştır annesi kıyafetten de belli olur.
Goruntude kiyafetleri daha dolduruyo.gbi ama bilemiyorum.iste 🤔
Ben de esimin kucagna veriyorm gercekten 7 8 aylikken bile eksik mi cikiyodu
Haftaya gidicem.nasip olursa
Peki kaka rengi sari yesil.olmasi tehlikemi
Mesela usuttuyse ne yapablrm

Kızlar ben doğurdummm 😀😀

Yaa harikasın maşallah hadi geçmiş olsunn vede gözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsinn 😍😍 darısı başıma 😄
İnşallah bol bol sütün gelir
Göğüs için krem almış mıydın şu lansion mu ne onu çok tavsiye ediyo herkes

Kızlar ben doğurdummm 😀😀
Gözün aydın canımmm Allah analı babalı büyütsün inşallah her şey yolunda gider sonrası için de 😊

Varım valla sabah kâğıt havlu olmasina rağmen iç camasirim islandi sanirim avuç kadar suyum geldi birde turuncu akıntı gibi gelmişti suyla birlikte sanirim nişanda gelmeye başladı bakalim kasilmam cok oluyor ama hala belirgin bişey yok 🤷‍♀️

Hadi hayırlısı canım Rabbim kolay etsin
Benim akıntım fazlalaştı ama tık yok yani hiç doğıracak havam yok
Arada sanki sıkışmışım gibi karnıma ağrı giriyor bağırsaklarım bi harekete geçti gibi 🙄
Bide alt karnımda çatlaklarım olmuştu bugün çok acımaya başladı daha mı çok geriliyor bilmiyorum hiç çatlak acısı çekmemiştim sanki kesilmiş gibi acıyor 😣
Göbeğime doğru çıkmış izler göbek deliğimin yanıda hafif çatlamış 😏 hindistan cevizi yağı sürdüm inşallah iyi gelir

Back
X