2021 Şubat Anneleri

gaz sancısı na da emerler sancı varsa emmek ister tok olsa dahi yanağımı kolumu emerek mosmor yaptığını bilirim😂. 4-5 kez kaka demişsin çok iyi, kilo almaması imkansız. Ben de evdekiyle tartıyordum kucağa alıp ama bebek tartısındaki gibi çıkmıyordu eksik çıkıyordu 7 8 aylıkken bile. Az kaldı kontrole 20 günlük oldu Di mi. Sağlık ocağında da aşı yaparken bakarlar kilosuna boyuna. Hoş boyu uzamış kilo almıştır annesi kıyafetten de belli olur.
I insaatci bugün aynısını doktor dedi. Gaz sancısı emme isteğini artırır, emdikçe de gaz artar dedi. Büyük Oğlum böyleydi bilememişim hiç acemilikten. Şimdi doktorumuz sık emzirme anne sütü obez yapmaz ama gaz sancısı yapar dedi. Günde 20 gr alması normal olanmış. Hakkaten gazlı olduğunda emmesi sapıtıyor ağzında oyuncak ediyor memeyi. Süt, sütlü tatlıanneye önermiyoruz gaz yapar dedi. Nohut,kuru fasulye,karnabahar yeme dedi. Canım aklında olsun diye yazıyorum. Sen sürekli ölçüp kendini üzme birde. Aylık kontrolü bekle. O kadar emip o kadar bezi doldurmuş mutlaka almıştır. Senin bebiş gazdan ağlıyor belli ki.

Ay canım bende de var hala.. yaptiklarimi yazayim belki isine yarar..Bende ilk lansinoh kullandım ama pek ise yaramadı ama en azından rahatlattı.. eve gelince de göğüslerini kapatmadım emzirme sonrası açık tuttum bi de emzirme sonrası sütünden sür açık kalsın öyle kurusun...atletimi göğüslerin ucundan daha yukarda olacak şekilde alttan yukarı doğru rula yapıp bi yükselti elde ettim pijama ona degmeyince de biraz iyi geldi... birde evde anestol vardı ondan sürdüm ama onu silmeden bebeğe vermedim.. emzirip sonrasında sürüp hemen tekrar emzirmezsen ilaç etki eder... inşallah.. ayva çekirdeği jeli de yaptım onu da kullandım.. ama bunların için de en iyisi ne dersen kesin bisey diyemem canım.. ama galiba anne sütü ile olan ağır basar..tekrar çok geçmiş olsun canım tez zamanda sifa bulaşın...
Allah razı olsun canım denemeye çalışıcam benim sıpam ağzını az açıyor ya parmağımla açmaya çalışıyorum memeyi kavrasın diye oda tam beceremedi bence

Merhaba, siz ayin 26sinda bekliyormuşsunuz. Benim daha yakin ama bende de tık yok. Bugün kontrolüm vardı hala keyfi yerinde gelesi yok gibi hiç. Bir hafta sonra yine durum ayni olursa duruma göre suyunu açmayi düşünebiliriz dedi dr. İlk çocuğumda 3 4 gün kala sancim başlamıştı. Böyle devam ederse işim suni sanciya kalacak sanirim. Bol yürüyüş öneriyor doktorum.

Evet benim doktorum da bol yürüyüş dedi yürüyordum her gün 30 dk ama hava şartlarından dün yürüyemedim malesef :/
Bende bir sancı bekliyorum amaaaa
Nasıl olacak nasıl ilerlicez hiç.bilmiyorum kilosu 4 ü geçti mi acaba diyorum ama bilemiyorum doktorum sezeryan da olma durumun var demişti 🙄

Off dimi insan küvet istiyor özellikle böyle zamanda :)ben sıcak suya tahammül edemiyordum bu süreçte normalde yazın bile sıcak suda duş alan biriyim nasıl ızdırap ☺️
Kaşıntım baya hafifledi o içi dolu haller sönmeye başladı şükür 🙏 Kadın doğum uzmanımın verdiği biraz daha uyuşturup kurutuyordu ama cildi de çok geriyordu kısa süreli vücuduma onu sürüp soğuğa yakın duşa giriyordum ben. Ama ilaç 1 kere duş günde 3 kere oluyordu. Bir de cildiye uzmanının verdiği ilaç sanki izleri daha iyi geçiriyordu ağrıyı hafifletmiyordu ama. Gündüzleri de onu sürüyordum ki bir an önce kurtulayım..Şimdi son 3 gündür nadiren kaşıntım var ama bu kabulüm tahammül edebiliyorum yaa☺️
karnım bacaklarım kollarım bir miktar sırtım böyleydi, bazı yerler daha fazla kızarık falan...

Ay canımm aynen benimde buna yakındı özellikle kollarım
Bende zeytrec mi ne öyle bi hap kullanıyorum gece yatmadan 1 tane ama 2 gündür içmeyi unuttum hep 🙄
İnşallah daha fazla hasar almadan doğururuz 😄
Senin takvimin bitmiş.bileee 😉😉
Hadi gelsin artık bebişin 😍😍

Almamıştım krem kendimce daha var diyodum kredi kartının tarihini bekliyoduk ekstre kesilmesini 😅

Memeyi tutuyo emiyo hiç sorun yok. Kan şekeri de iyi çıkmış süt geldi demekki ben anlamadım. Ama acıyoo

Benim zaten randevum vardı bugün denk geldi. Ama aynı gün gitmek lazım enfeksiyonlara açık hale geliyor bebek. Sıcak duş iyi geliyo. Hastanede de girdim evde de duştan çıkınca oldu olan 😀

Anladım canım o zaman zeytinyağı varsa onu da sürebilirsin pamuğa sürüp koy demişti bi tanıdık hatta şimdiden başla dedi ama daha yapmadım 🙄 demek direk acımaya başlıyor

I insaatci bugün aynısını doktor dedi. Gaz sancısı emme isteğini artırır, emdikçe de gaz artar dedi. Büyük Oğlum böyleydi bilememişim hiç acemilikten. Şimdi doktorumuz sık emzirme anne sütü obez yapmaz ama gaz sancısı yapar dedi. Günde 20 gr alması normal olanmış. Hakkaten gazlı olduğunda emmesi sapıtıyor ağzında oyuncak ediyor memeyi. Süt, sütlü tatlıanneye önermiyoruz gaz yapar dedi. Nohut,kuru fasulye,karnabahar yeme dedi. Canım aklında olsun diye yazıyorum. Sen sürekli ölçüp kendini üzme birde. Aylık kontrolü bekle. O kadar emip o kadar bezi doldurmuş mutlaka almıştır. Senin bebiş gazdan ağlıyor belli ki.
Hastanede yoğurt da vermiyorlardı. Ben hala süt ve yoğurt tüketmiyorum çok özledim valla özellikle yoğurt yemeyi 🙈 Ne kadar böyle yeneyeceğiz acaba?
Benim de meme ağrısı var hemşire lahana koy dedi sadece
Ben de lahanayı damar tıkanırsa diye biliyorum ben arada koyuyorum tek sağmak yetmiyor sanırım çok rahatlatıyor soğuk soğuk 😅

Bir göğsümü sağarken sonuna doğru azalsa bile 15 dakika boyunca süt gelirken diğer göğsümde 5 dakikadan sonra süt kesiliyor. Bir göğsünden daha az sütü gelenler vardı benim gibi. Nedenini öğrenebilen oldu mu? Ne yapmak gerekir acaba süt gelmesi için?

Olabilir canim zaten o yazdiklarni agzma surmuyirm.cok ama cok djkat ediyorm.yedklerme sabahlari dereotlu laktozsuz peynrli omlet
Surekli sekersiz komposto tavuk suyu corba iciyorm

evt yaptim adivite testi onrmli bende sonuc onceden gecirdigimi gostermisti adivitem yuksek cikmisti canim allah sifa versin o sonucu alana kadar panik olmustum ama amniyoya gitmemize gerek kalmadi cok sukur saglikla geldi kizim 🙏darisi basiniza olsun.
Sizin için çok sevindim. Peki bu süreçte antibiyotik kullandınız mı suan da ben kullanıyorum doktorum verdi ama biraz da tedirginim

Çok geçmiş olsun canım 😊 Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Sütün bol olsun inşallah.
Su gelir gelmez hastaneye gitmek gerekiyor mu?
Aktif kanama olduğu zamanki gibi bir aciliyetle değil ama evde de çok kalmamak gerekiyor diye biliyorum canım
Geçmiş olsun canım
Çok sağol tatlım Allah kimseye vermesin 🤲
Yok.canim.ilk değilsin bende 40+3 de doğurdum.. inşallah çok geçmez günün
Ohh şükür rahatladım valla ☺️ Zaman dolunca insan strese giriyor neden hala olmadı diye 🤨

Ay canımm aynen benimde buna yakındı özellikle kollarım
Bende zeytrec mi ne öyle bi hap kullanıyorum gece yatmadan 1 tane ama 2 gündür içmeyi unuttum hep 🙄
İnşallah daha fazla hasar almadan doğururuz 😄
Senin takvimin bitmiş.bileee 😉😉
Hadi gelsin artık bebişin 😍😍
Yaa evet bitti takvim 😭 ama kararlaştırdık şimdi eşimle bebiş hala gelmezse cuma son 🥰
En geç tarihi bilmek insanı rahatlatıyor sanırım 😁

Back
X