2021 Şubat Anneleri

Doğumdan sonra yüz kaslarında tembellik ve dudakta hafif çekme farkeden oldumu. Gozleriminde sol tarafı daha az kapanıyor ve göz kirpmalarim birbirinden hız olarak farklı. Benzer durumu yaşayan var mı. Sezeryan oldum spinal şeklinde acaba ondan olur mu bilemedim. Konuşurken kendimi videoya aldım biraz belli yüzümdeki çekme

canım her doğumda ben artık eski ben değilim durumu oluyor. İllaki bir şeyler oynuyor yerinden. Senin durumuna benzer bir şey duymadım açıkçası; yorgunluktan sana da öyle geliyor olabilir. Bana da kaşlarım seyrelmiş gelmişti, nedense dehşete düşmüştüm

Birde agzimi bal
Yüz felci belirtilerinin hepsi mevcut 2 gündür farkettim. Sakız cigniyorum kasların hareket etmesi için onda bile sol tarafimla cigneyemiyorum tam olarak. Bugün acile gidecegim. Konuşurken belli oluyor eşimden farketti bilemedim ya yorgunluktan mi yoksa başka bişey mi

Kızlar ya bebeğim 16 günlük ama kendimize gelemedik bi sütüm yetmiyo uyumuyo mama alınca gaz oluyo gece gündüz full uykusuz ağlamaklı stresli. Sağınca iki göğüs 35-40cc çıkıyo normal mi? Tecrübeli anneler akıl verin nolur süt yapsın diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. Her saat başı emziriyorum iki göğsü toplam 1 saat nerdeyse emzirme danışmanlığı da aldım ama nafile

Gaz hep mi var yoksa sadece mamadan sonra mı? Belki mamanın etkisinden değil de genel olarak gazlı bir bebektir Gazlı bebek ise doktordan gaz damlası isteseniz? Kiraz çekirdekli yastık falan denediniz mi? Ayaklarının altına acı elma yağıyla masaj da deneyebilirsiniz?
Beyaz gürültü sesleri açabilirsiniz.. Oğlum gazlı bir bebekti. Gece gündüz mık mık,ıııh ıhh böyleydi. Youtube dan süpürge sesi açardım o biraz sakinleştirirdi. Gazlı bebekler saç kurutma, süpürge, aspiratör seslerinde sakinleşebiliyorlar.

Sıkıntı sadece mama sonrasıysa mamanın markasını değiştirseniz Sütünüz yeterli mi bilmiyorum hiç sağmamıştım kaç cc olması normal bilemedim.

Günlük çişli veya kakalı toplam kaç bez değiştiriyorsunuz? Birde sağmakla bebeğin çektiği süt miktarı farklı.her zaman bebek daha fazla emer. İkinci haftada tarttınız mı bebeği?

inşallah korktuğun gibi değildir, haberdar et lütfen

Geçmiş olsun canım ihmal etme bir gözük doktora sonucuda haber ver iyidir inşallah

90 gram alah diğer arkadaşın bebekti sanırım, bizimki gündüz full uyku modunda gece zor uyuyor, valla yemek tek kalınca yapıcam artık bişiler, ilk oğlumdada süt olduğu halde artı mama olduğu halde kilo alımı çok azdı o yüzden aklıma şu an alerji geliyor, gögüs ucu yaralarımda çok kötü

Canım ben de çok ayrıntılı bir yemek yapamıyorum ama kuru meyve ve kuruyemiş devamlı sehpada duruyor onları atıştırıyorum. Ayrıca hoşaf yapıp 3-4 gün onu içiyorum. Gaz sorunumuz var bu nedenle kuru bakliyat hiç yiyemedim. Aşı konusuna gelince bizim de 1 mart yazmışlar. Hepatit aşısı 2. doz diye biliyorum ateş yapacak türden bir asi değil rahat ol bence. Bana hemşireler öyle demişti

Yok bizimkinin doğum kilosu üstüne 10 günde aldığı o. gece uykusu alamadığın için sütün az olabilir. Ben bu defa gögüs ucu konusunda iyiyim. Ama ilkinde aventin şeffaf meme ucları var. 6.5 ay sonra onunla kurtulduldum yaralardan. Lansinoh garmastan madefix hiçbiri fayda etmedi. Krem sürüp onu taktım çıkarmadım. bebeği de onla emziriyordum direk damağı temas etmeyince toparladı lar.

Benim meme ucu yaraları geçti de oğlum kahverengi kısmın tamamını almıyor öğürüyor bu nedenle hala sızı gibi hafif bir acı var.

Kızlar emzirirken ilk basta sulu kısım sonra süt olan kısım geliyor ya memeden...en son gelen yağlı süt de gelsin diye hafif sıvazlıyorum memeyi, bazı yerleri sert kalmış oluyor masaj yapınca o kısımlar da yumuşuyor ve oralardan da süt geliyor sanki. Bebek memeyi tamamen bosaltsin diye. Çünkü ben sütümü sagdigimda görüyorum ki yağ tabakası çok fazla değil incecik bir yağ oluyor.

Ben sağolsun hastanede hiç hemşire görnedim unuttum da aşılardan hangisi napıyordu diye, veremdi herhalde ateş yapan. Hoşaf yapıyorum ben de

Canım geçmiş olsun, arkadasimin eşi hamileyken degisik bir rahatsızlığı olmuştu aynı bu dediğin yüzündeki rahatsızlık gibi. Bağışıklık sistemi düşünce oluyormuş. Tedavi olmuştu, sen de doktora git ihmal etme sakın.

Canım ben de izledim doğan cüceloğlu o videosunu. Çok duygulandım. Hayırlı doğumlar olsun. Bizi haberdar et kendine gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…