- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Doğumdan sonra yüz kaslarında tembellik ve dudakta hafif çekme farkeden oldumu. Gozleriminde sol tarafı daha az kapanıyor ve göz kirpmalarim birbirinden hız olarak farklı. Benzer durumu yaşayan var mı. Sezeryan oldum spinal şeklinde acaba ondan olur mu bilemedim. Konuşurken kendimi videoya aldım biraz belli yüzümdeki çekme
Yüz felci belirtilerinin hepsi mevcut 2 gündür farkettim. Sakız cigniyorum kasların hareket etmesi için onda bile sol tarafimla cigneyemiyorum tam olarak. Bugün acile gidecegim. Konuşurken belli oluyor eşimden farketti bilemedim ya yorgunluktan mi yoksa başka bişey micanım her doğumda ben artık eski ben değilim durumu oluyor. İllaki bir şeyler oynuyor yerinden. Senin durumuna benzer bir şey duymadım açıkçası; yorgunluktan sana da öyle geliyor olabilir. Bana da kaşlarım seyrelmiş gelmişti, nedense dehşete düşmüştüm
Bende 3-4 saat taktım ama çok zorlandım bir süre daha takmayacam valla kemiklerim acıdı resmen hamilelikten önce rahat oluyordu oysa kiDÜn 1 saat zor taktım doğum yapalı 18 gün dldu
Gaz hep mi var yoksa sadece mamadan sonra mı? Belki mamanın etkisinden değil de genel olarak gazlı bir bebektirKızlar ya bebeğim 16 günlük ama kendimize gelemedik bi sütüm yetmiyo uyumuyo mama alınca gaz oluyo gece gündüz full uykusuz ağlamaklı stresli. Sağınca iki göğüs 35-40cc çıkıyo normal mi? Tecrübeli anneler akıl verin nolur süt yapsın diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. Her saat başı emziriyorum iki göğsü toplam 1 saat nerdeyse emzirme danışmanlığı da aldım ama nafile
Günlük çişli veya kakalı toplam kaç bez değiştiriyorsunuz? Birde sağmakla bebeğin çektiği süt miktarı farklı.her zaman bebek daha fazla emer. İkinci haftada tarttınız mı bebeği?Kızlar ya bebeğim 16 günlük ama kendimize gelemedik bi sütüm yetmiyo uyumuyo mama alınca gaz oluyo gece gündüz full uykusuz ağlamaklı stresli. Sağınca iki göğüs 35-40cc çıkıyo normal mi? Tecrübeli anneler akıl verin nolur süt yapsın diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. Her saat başı emziriyorum iki göğsü toplam 1 saat nerdeyse emzirme danışmanlığı da aldım ama nafile
Birde agzimi bal
Yüz felci belirtilerinin hepsi mevcut 2 gündür farkettim. Sakız cigniyorum kasların hareket etmesi için onda bile sol tarafimla cigneyemiyorum tam olarak. Bugün acile gidecegim. Konuşurken belli oluyor eşimden farketti bilemedim ya yorgunluktan mi yoksa başka bişey mi
Geçmiş olsun canım ihmal etme bir gözük doktora sonucuda haber ver iyidir inşallahDoğumdan sonra yüz kaslarında tembellik ve dudakta hafif çekme farkeden oldumu. Gozleriminde sol tarafı daha az kapanıyor ve göz kirpmalarim birbirinden hız olarak farklı. Benzer durumu yaşayan var mı. Sezeryan oldum spinal şeklinde acaba ondan olur mu bilemedim. Konuşurken kendimi videoya aldım biraz belli yüzümdeki çekme
90 gram alah diğer arkadaşın bebekti sanırım, bizimki gündüz full uyku modunda gece zor uyuyor, valla yemek tek kalınca yapıcam artık bişiler, ilk oğlumdada süt olduğu halde artı mama olduğu halde kilo alımı çok azdı o yüzden aklıma şu an alerji geliyor, gögüs ucu yaralarımda çok kötü90 hastane çıkışı sonrası o da aynı canım... Alerji yüzünden miumarım bu Bebiş zorlamaz o konuda seni. Ya ben ekstra şeyler yapamıyom yediğime falan dikkat edemiyorum, malum yalnızım iki bebeyle . Ne kolaysa onu yapıyorum. Kuru bakliyat kolay, mesela nohuta kimyon döküp yiyorum mecbur. şimdilik iyi gidiyor gaz sıkıntımız alerji sıkıntımız yok gibi. Zaman çabuk geçiyor pazartesi 1 aylık olacak ve aşı korkusu aldı beni canı acırsa ateşi çıkarsa diye
Canım ben de çok ayrıntılı bir yemek yapamıyorum ama kuru meyve ve kuruyemiş devamlı sehpada duruyor onları atıştırıyorum. Ayrıca hoşaf yapıp 3-4 gün onu içiyorum. Gaz sorunumuz var bu nedenle kuru bakliyat hiç yiyemedim. Aşı konusuna gelince bizim de 1 mart yazmışlar. Hepatit aşısı 2. doz diye biliyorum ateş yapacak türden bir asi değil rahat ol bence. Bana hemşireler öyle demişti90 hastane çıkışı sonrası o da aynı canım... Alerji yüzünden miumarım bu Bebiş zorlamaz o konuda seni. Ya ben ekstra şeyler yapamıyom yediğime falan dikkat edemiyorum, malum yalnızım iki bebeyle . Ne kolaysa onu yapıyorum. Kuru bakliyat kolay, mesela nohuta kimyon döküp yiyorum mecbur. şimdilik iyi gidiyor gaz sıkıntımız alerji sıkıntımız yok gibi. Zaman çabuk geçiyor pazartesi 1 aylık olacak ve aşı korkusu aldı beni canı acırsa ateşi çıkarsa diye
Yok bizimkinin doğum kilosu üstüne 10 günde aldığı o.90 gram alah diğer arkadaşın bebekti sanırım, bizimki gündüz full uyku modunda gece zor uyuyor, valla yemek tek kalınca yapıcam artık bişiler, ilk oğlumdada süt olduğu halde artı mama olduğu halde kilo alımı çok azdı o yüzden aklıma şu an alerji geliyor, gögüs ucu yaralarımda çok kötü
Benim meme ucu yaraları geçti de oğlum kahverengi kısmın tamamını almıyor öğürüyor bu nedenle hala sızı gibi hafif bir acı var.90 gram alah diğer arkadaşın bebekti sanırım, bizimki gündüz full uyku modunda gece zor uyuyor, valla yemek tek kalınca yapıcam artık bişiler, ilk oğlumdada süt olduğu halde artı mama olduğu halde kilo alımı çok azdı o yüzden aklıma şu an alerji geliyor, gögüs ucu yaralarımda çok kötü
Ben sağolsun hastanede hiç hemşire görnedimCanım ben de çok ayrıntılı bir yemek yapamıyorum ama kuru meyve ve kuruyemiş devamlı sehpada duruyor onları atıştırıyorum. Ayrıca hoşaf yapıp 3-4 gün onu içiyorum. Gaz sorunumuz var bu nedenle kuru bakliyat hiç yiyemedim. Aşı konusuna gelince bizim de 1 mart yazmışlar. Hepatit aşısı 2. doz diye biliyorum ateş yapacak türden bir asi değil rahat ol bence. Bana hemşireler öyle demişti
Canım geçmiş olsun, arkadasimin eşi hamileyken degisik bir rahatsızlığı olmuştu aynı bu dediğin yüzündeki rahatsızlık gibi. Bağışıklık sistemi düşünce oluyormuş. Tedavi olmuştu, sen de doktora git ihmal etme sakın.Doğumdan sonra yüz kaslarında tembellik ve dudakta hafif çekme farkeden oldumu. Gozleriminde sol tarafı daha az kapanıyor ve göz kirpmalarim birbirinden hız olarak farklı. Benzer durumu yaşayan var mı. Sezeryan oldum spinal şeklinde acaba ondan olur mu bilemedim. Konuşurken kendimi videoya aldım biraz belli yüzümdeki çekme
Canım ben de izledim doğan cüceloğlu o videosunu. Çok duygulandım. Hayırlı doğumlar olsun. Bizi haberdar et kendine gelinceBizimde bulusmamiz yarin sabah olacak ins, ilk bebek biraz heyecan, biraz korku karmakarisik duygular icindeyim, en cok bu donemde keske bir kiz kardesim olsaydi dedim, yasli annecigimden baska kimse yok yanimda, Allah annelerimize saglik, kuvvet versin, Dogan cuceloglunun annen yok, kimsen yok demesi o kadar anlamli ki gercekten annemden baska cabalayan yok, bebegimin odasi, kiyafetlerini, battaniyeleri hepsini kendi aldi, dikti, ordu.. oysa kuzenlerimin, arkadaslarimin dogumlarinda ve oncesinde hep yanlarindaydim, biraz fazla doldum, duygusallastim bu aralar, belki de surekli evde bunaldim, ne diyim herkes yerinde sagolsun..
Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın cnm...Teni babasına yüzü bana benzeyen bir oğlum oldu .. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?