Hay maşallah ne güzelÇatıya baktı.. snraki gittiğim hafta yine alttan baktı 2cm açılman var çok güzel normal doğuma çok uygunsun dedi
Her gittiğimde alttan bakcak heraldeHay maşallah ne güzel. Hadi hayırlısı
Ne güzel baksın bence kontrol eder açıklığa bakar. Benimki gene hiç bakmaya yeltenmedi ebe bakmıştı. Doktor değiştirdim o da pek istekli değil çatı muayenesine gerek yokmuş doğum anında belli olurmuşHer gittiğimde alttan bakcak heralde
15 günlük teşekkür ederim Amin İnşallahKaç günlük oldu bebişin? Sarılık için de geçmiş olsun bu arada çabucak atlatır inşallah.
İnşallah canımÇabuk iyileşir inşallah kavuşursunuz bir an evvel. Keşke yanında olmaya izin verseler niye böyle yapıyorlar ya
Aslında iyi dr lar çatıya bakmıyo.. çatıya bakanlar genelde sezeryana yönlendirmek amaçlı bakıyolar.. ablam Avrupa da çatı muayenesi diye bir şey yok diyo..Ne güzel baksın bence kontrol eder açıklığa bakar. Benimki gene hiç bakmaya yeltenmedi ebe bakmıştı. Doktor değiştirdim o da pek istekli değil çatı muayenesine gerek yokmuş doğum anında belli olurmuş
Kaç haftalıksın senNe güzel baksın bence kontrol eder açıklığa bakar. Benimki gene hiç bakmaya yeltenmedi ebe bakmıştı. Doktor değiştirdim o da pek istekli değil çatı muayenesine gerek yokmuş doğum anında belli olurmuş
38+1 , sen kaçsın?Kaç haftalıksın sen
Ben de aynı durumdayım. Zeytinyağı ve lokal anestezik pomad sürüyorum pamuğa. Onu hemoroidin üstüne yerleştiriyorum. Her tuvalete gidişte değiştiriyorum. 4 gündür ishalim baya kötü oldu, artık oturamıyorum mecbur pomadla idare etmeye çalışıyorum.Baya kotu durumu afedersn dis memeler olmus nasil yazilir bilemediminsallah gecer can yakmaya basladi baya
38+438+1 , sen kaçsın?
Bizimde bulusmamiz yarin sabah olacak ins, ilk bebek biraz heyecan, biraz korku karmakarisik duygular icindeyim, en cok bu donemde keske bir kiz kardesim olsaydi dedim, yasli annecigimden baska kimse yok yanimda, Allah annelerimize saglik, kuvvet versin, Dogan cuceloglunun annen yok, kimsen yok demesi o kadar anlamli ki gercekten annemden baska cabalayan yok, bebegimin odasi, kiyafetlerini, battaniyeleri hepsini kendi aldi, dikti, ordu.. oysa kuzenlerimin, arkadaslarimin dogumlarinda ve oncesinde hep yanlarindaydim, biraz fazla doldum, duygusallastim bu aralar, belki de surekli evde bunaldim, ne diyim herkes yerinde sagolsun..
Bu dnmde insan daha cok bekliyor, herseyin hayirlis Saglikla kavusalim ins bebeklerimizeCankm hiç öyle düşünme bence Allah herşeyin hayırlısını versin. Benim de ablam var ama geliyim mi deme zabmetinde bile bulunmadı oysa ben onun doğumunda başından bile ayrılmadım tek kalmasın diye kopa kopa gidiyordum. O da şimdi bana msj atıyo naptın doğurdun mu hber ver diye
Bu dnmde insan daha cok bekliyor, herseyin hayirlis Saglikla kavusalim ins bebeklerimize
az beklenti çok huzur.. rabbim kimsenin olmadığını görünce ayrı bi yardımcı oluyoBu dnmde insan daha cok bekliyor, herseyin hayirlis Saglikla kavusalim ins bebeklerimize
Çevresindekilere inat sezeryanı doğum yapmak görmeyen tiplerden acısını çeken bilir sezeryanın sonrası kötü normal doğum başta acı çekiyorsun sonu iyi oluyor bana göre güvenilir bir doktor olmalı ilk doğumumda son ana kadar bekledi doktorum sezeryan oldum zorunlu birazda nispeti bana sanırımKime inat Normal doğurdu ? Ağrı eşiği değil de burda bebek zarar görmesin diye sezeryan yapmak istiyor doktor yada işine öyle geliyor.
Hayırlısı olsun tabiki hassas olurlar doktor seçimi önemli sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallahNormal olmuyo diye bir şey yok zaten bende tüp bebek normal doğum deniycez ama dr lar bizim için daha hassaslar..
Amin inşallah son haftalar çok stresliymişHayırlısı olsun tabiki hassas olurlar doktor seçimi önemli sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah
90 hastane çıkışı sonrası o da aynı canım... Alerji yüzünden miSanınım doğum kilosunun üstüne aldığını baz alıyorlar, mamaya yönlendirse dicem mama için dedi öylede değil biraz az daha sık dedi ama ben ilk dğlumda bu konuda dilim yandığı için şimdi yoğurdu üfleyerek yiyorum, tahinli helva alsam ben onu bi günde yerim, gündüzde büyüt oğlum uyursa muhakkkak uyumaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?