Mamadan sonra oluyo genelde gaz. Simlex gaz damlamız var. Telefondaki beyaz gürültüye tepki vermiyo. Tek sorunjm sütümün az olması tam doysa uyuyacak kuzumGaz hep mi var yoksa sadece mamadan sonra mı? Belki mamanın etkisinden değil de genel olarak gazlı bir bebektirGazlı bebek ise doktordan gaz damlası isteseniz? Kiraz çekirdekli yastık falan denediniz mi? Ayaklarının altına acı elma yağıyla masaj da deneyebilirsiniz?
Beyaz gürültü sesleri açabilirsiniz.. Oğlum gazlı bir bebekti. Gece gündüz mık mık,ıııh ıhh böyleydi. Youtube dan süpürge sesi açardım o biraz sakinleştirirdi. Gazlı bebekler saç kurutma, süpürge, aspiratör seslerinde sakinleşebiliyorlar.
Sıkıntı sadece mama sonrasıysa mamanın markasını değiştirsenizSütünüz yeterli mi bilmiyorum hiç sağmamıştım kaç cc olması normal bilemedim.
Günlük 8-9 bez çıkıyo ama tam doyarak memeden çıkmadığı için uyku sorunu var. İlk hafta hiç kilo almado ama şimdi gğnlük 30 g falan alıyoGünlük çişli veya kakalı toplam kaç bez değiştiriyorsunuz? Birde sağmakla bebeğin çektiği süt miktarı farklı.her zaman bebek daha fazla emer. İkinci haftada tarttınız mı bebeği?
Gözün aydın Hayırlı evlat olsun, can olsun size. Sağlıcakla afiyetle çıkın hastaneden. Sen de iyisindir inşallah.Teni babasına yüzü bana benzeyen bir oğlum oldu .. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Kakası nasıl partiküllü mü. Parçacıklar yağ tabakası. Ben ordan emdiğinden emin oluyorum yağlı kısmı.Kızlar emzirirken ilk basta sulu kısım sonra süt olan kısım geliyor ya memeden...en son gelen yağlı süt de gelsin diye hafif sıvazlıyorum memeyi, bazı yerleri sert kalmış oluyor masaj yapınca o kısımlar da yumuşuyor ve oralardan da süt geliyor sanki. Bebek memeyi tamamen bosaltsin diye. Çünkü ben sütümü sagdigimda görüyorum ki yağ tabakası çok fazla değil incecik bir yağ oluyor.
Gözün aydın canımTeni babasına yüzü bana benzeyen bir oğlum oldu .. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallahTeni babasına yüzü bana benzeyen bir oğlum oldu .. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Canım tensel temas çok önemliymiş kucağına al kokla tenin tenine deysin sıkça emzirirken göğsünü meme ucuna doğru sıyırır gibi yap birde uyu dinlen sıkça süt olaması için göğsüne izin ver iki saatte bir emzirmeye çalışKızlar ya bebeğim 16 günlük ama kendimize gelemedik bi sütüm yetmiyo uyumuyo mama alınca gaz oluyo gece gündüz full uykusuz ağlamaklı stresli. Sağınca iki göğüs 35-40cc çıkıyo normal mi? Tecrübeli anneler akıl verin nolur süt yapsın diye yemediğim içmediğim şey kalmadı. Her saat başı emziriyorum iki göğsü toplam 1 saat nerdeyse emzirme danışmanlığı da aldım ama nafile
Benimki de genelde öyle canimKızlar selam.
Benim oğlum uyanık kaldığında sürekki mızmız sürekli ağlıyor. kucağımızda gezdirince sevdiği sustupu belli pozisyonları yapınca susuyor. Ama bu da tüm gğn annemle bni çok yoruyor.
Altını değiştirrken bile ağlıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
Tebrik ediyorum güzel oğlunu sağlıkla büyütTeni babasına yüzü bana benzeyen bir oğlum oldu .. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
O kadar bensin ki aynıyız yani. Benimki de gündüz uyusa gece uyumaz normalde geceleri 30-40 dk emip 1 saat uyurdu bu gece kucak dılında uyumuyo o da sürekli mızmızlanarak. Sütüm yok mama vereyim diyorum emdikten sonra 35 cc mama verdim yine beşimte uyumuyo. Evet çok okudum çok eğitmlere katıldım bu çocuk anne kokuus istiyor tamam ama beşiğinde uyuyanın bebeği uyuyor onlar bana kendimi sorunluymuşum gibi hissettiriyor. Sağınca iki meme toplam 40cc falan çıkıyo o da beni çok üzüyorHerkese merabalar kızlar..herkes iyidir umarım..Malum bebekle uğraşmaktan pek yazamıyorum.. bizde bugün 1 haftalık olduk..bizim paşa da bir gece uyursa bir gece 5 e kadar uyumuyor.. uyumadigi geceler surekli memede kalmak istiyor e haliyle gaz doluyor..sonra da gazdan uyuamıyor..ben gunde 2 3 fincan rezene içiyorum..sallama olandan iciyirdum simdi tohum olanina gectim insallah iyu gelir.. hem süt yapiyor hemde gaz a iyi geliyor ilk oglumda da tuketmistim hic gaz süt sorunum olmamisti.. birde bebeğim altını alırken çok ağlıyor yaa..normalde bebekler sakinleşir altını alırken.. bizimki altını alıp üstünü giydirene kadar kıpkırmızı kesiliyor aģlamaktan.. elim ayağıma dolaşıyor..daha banyo yaptırmadım bugün göbek düştü ama hala kapanmamış.kizariklik koku vs olmadığı için dr götürmedim.. bekleyeceğim birkaç gün daha.. göğüs ucu acıması da sütüm geldikçe kendi kendine azaldı inşallah aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlarda kurtulurlar.. çok yazmışım ama..sütünün yetmediğini dusunen arkadaşlar bende bebeğinin gece huysuz olduğu geceler aynı şeyi düşünüyorum ama..bence bebek huysuz olunca sürekli emiyor sütün birikmesine fırsat vermiyor haliyle..bebegi emzik vs ile oyalayip sutun birikmesine firsat vermek lazim.. kakalu bezlerden anlarsınız gerçekten sütün yetip yetmedigini.. birde o tek memeyi sonuna kadar emzirilmeli.
Canım merak etme, çok az kalmış. Ben 40+6'da doğum yaptım. Son hafta işkence gibiydi ama ne olduğunu anlamadan bitecek emin ol.Kızlar 39+5 oldum bugun, bebek gelmiyo moralim çok bozuk kaldı mı benim gibi olan
Napacağız biz böyle?Benimki de genelde öyle canim
Canım anlıyorum üzülmeni ama sen endişeli ruh halindeyken bebeğin bunu hisseder. O yüzden rahatlamış huzurlu bir ortamda ten teması kurun. Göğsünüze yatırınNapacağız biz böyle?
Yani annmde durduğu kadar Bende de duruyor . öyle annesyim ten teması feln daha fazla sakinlşmesi gerekmez mi Ben de ? Zaten memeyle de savaş veriyor biberonla besleniyor.Üzülüyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?