2021 Şubat Anneleri

Gençler süt arttırmaya çalışan arkadaşlar bestlak lactamil falan faydasını gören oldu mu sütünüz arttı mı
Ben solgar kullanıyorum bence çok etkili değil. Yani ben sütüm dolup taşıyor diyemem. Ben uyuyunca oluyor sütüm cnm. Sadece gece 4-5 saat uyuyorum gündüz yetiyor sütüm. Geceye kadar pilim bitiyor gece ağlıyor emdikten sonra aranıyor o zaman mama takviyesi yapıyorum. Akşamda 1-2 saat uyusam tamamdır ama fırsat olmuyor

Aç bırakma çocuğu. Zaten ağlar ihtiyaç duyduğunda. Ben de vermiyorum gece olunca açlıktan aranıyor ağlıyor veriyorum. Çocuğu sen tanırsın zamanla. Ona göre hareket et.

Bezden konuşulmuş. İlk çocuğuma prima kullandım bir süre sonra taştı. Hugies kullandım süperdi ama şimdi Türkiye’ye gelmiyor. Bunda Türk malı diye sleepy aldım berbat! Her bezde üstte değişiyorum hep sızıyor taşıyor hergün çamaşır yıkıyoruz. O da kızım az yapıyor. Bugün prima alıp deneyeceğim inş böyle sorun yaşamayız

Evet doğru hatırlıyorsunuz o bendim
Bebeğini kaybeden arkadaşımızın da tekrar bebeği oldu çok şükür.
İnşallah siz de bu zamanları kolay atlatırsınız.
Ben kıskançlık olmaz diye düşünüyordum ama oluyormuş demek ki. Bakalım bizimki neler yapacak
Oyun oynarken bazen bebeklerini ayağımda sallıyorum, hemen gelip alıyor zilli.
Bir de bu pandemiden dolayı kimseyle görüşmüyoruz, o yüzden çocuklu ortamlarda nasıl davranır hiç gözlemleyemedim, tam kestiremiyorum yani nasıl tepki vereceğini.

Kontrollerden geldikçe ultrason fotoğrafını gösteriyorum, kardeş diyor alıp seviyor :)
Gerçekten çok merak ediyorum bizi nelerin beklediğini

Biraz baktım da bu grupta çok arkadaş var yakın yaş aralığında doğum yapan, arada okurum bana da tecrübe olur

Ben sleepy kullanıyorum şuan ama memnun olmakla olmamak arasında gidip geliyorum. İlk kızımda premium care kullandım. Hiç sorun yaşamadım. Şimdi herkes sleepyden memnun kalınca denemek istedim. Sızdırma yapmıyor ama sanki çok emmiyormuş gibi de geliyor. Prima pure 1 paket denedim o gerçekten çok iyi. Ama malum çok yüksek fiyatı

Bu arada benim kızlarım arası tam 2,5 yaş.
en vaştan beri k deş fikrini aöyledim anlattım konuştuk. Ama krdeşi doğduğundan ber 360 derece döndü kızım. Tamamen huy değiştirdi. Bu zamana kdar hele ki pandemi de girince sürekli benle pyun oynuyor etkşnlik yapıyor her anımız beraber geçiyordu. Şimdi okdar ilgilenemiyorum haliyle.miniğimi memeye alıp oyuyorum ama o da bi yere kadar oluyor hteket kısıtlığından. Sanıyorum o çok koyuyor ona. Nw yapacağını , kendini nasıl oyalayacağını şaşırmış durumda. Çok huysuzlştı. Bu süreç tam da 2 yaş sendromuna denk geldi kalıcı bi huysuzluk aksilik inat olur diye endişeleniyorum çok.
kendime bi bakıyorum , aanırım bende yorgunluktan, ona krşı sabır seviyem azaldı. Daha çabuk sinirlenip öfkeleniyorum. Hep dua ediyourum allahım kuzumda ben de bu süreci sağlıklı bi şekilde atlatalım diye.
Bence her yaş aralığının var krdeş sorunsalı. Anlamaması için anca 1 yaş olması laxım ki arada anlayamadın daha

Kizlar sanki karnımın bir tarafi daha aşağıda sizce ödemeden mi?

Canım anlıyorum üzülmeni ama sen endişeli ruh halindeyken bebeğin bunu hisseder. O yüzden rahatlamış huzurlu bir ortamda ten teması kurun. Göğsünüze yatırın
Göğsümde cidden huzur buluyor hemn uyuyor. Ama kızlar bnm göğüslerim çok acıyor.dayanmıyorum oğlumu göğsümde tutamıyorum. Sağmaktan zaten helak oldum bir de göğüs sıkıntısı çekiyorım
Evet benim ki de böyle kucağımda ayağa kalktığımda susuyo genelde oda bi kaç dk sonra yine başlıyo ve kıpkırmızı olana kadar ağlıyo ıkınarak birde gaz sorunumuz var damla kullanıyoruz
Geçer inşallah bu dönem. Ten temasımız az ondan mı bu huzursuacaba ditordum ben ama emzirenlerde de varmış aynı sorun. Şimdi bir de tek kaldım.zor başediyorum valla. Uyuyunca sğüt sağ wc ye git yemek hazrlamhop uyanıyor
Kızlar selam hangi bebek bezini kullaniyorsunuz memnun musunuz
Prima premium care ile başladık. 1 paket bitince sleepy bio naturel e geçtim ama sanki o da büyük geldi gibi 2-5 kg diyor. Primadayken pişik oldu hala geçmedşi mesela. Dün tekrr primaya döndüm. Cidden çoo kararsızım neyle devmm edecğim. 2 3 4 numara da hep sleepy aldım. Ama ikisinde de taşma sızma sorununyaladım.
Şmdi niye uyumuyor dedim 1 saat önce altınındeğiştridğğm halde bi baktım yatağı bile ıslak. Prima takaılıydı.2 çişi hapsedemiyor herhlde?
Kızlar böyle sızınca fln üşütür diye korkuyorum. Ekstra bi şey yapıyor musunuz bmyle durumlarda? Daha kalın flnm giydiriyorum

Ben de prima kullanıyorum 2 defa sızıntı oldu ilk başlarda bez büyük geliyor diyeydi galiba şimdi bir sorun yok biz hala 1numaradayiz

Ben de bi gögsümü emziremiyorum koltuk altı emzirme pozisyonunda daha rahat alıyor, denemediysen dene o pozisyonu da. sık sık emsin annesi, geçecek bu günler. anne sütü kesinlikle obez yapmaz. Emiyorsa emzirmeye devam et emdikçe süt ağzına gelir canım. Benim sıkınca, sağınca sütüm çıkmıyor, ama 1 kilonun üstünde aldığı kilo şu anda.

Bizim de tam 2.5. kardeşe karşı değil bize karşı çok tepkili, inat dediğiniz gibi.akşam baba gelince Baba oynayalım, baba anneme kız Demesi beni çok üzüyor. Ufaklık uyuyor çoğunlukla olabildiğince onunlayım ama yetmiyor.

Sunni sancı mı suyu patlatmak mı Herşeyi onlar yapıcak.. ama bizim işin daha acı olucak

Arkadaşlar bu kusma durumu gazdan mı oluyo üşütmekle alakası varmıdır dün ve bugün biraz fazla kusuyo diğer günlerimize göre

Bez konuşulmuş molfix almıştım softlu bi serisi, 22 günde hiç sızdırma olmadı memnun kaldım

Kızlar göğüsleriniz ne dueumda?
Benim o kahverengi halka dışındaki kısım kırmızı kırmızı damar doldu. Bu damarla bni korkutuyor. normal mi değil mi bilemedim? Aşırı ağrım oluyor sağa sola yatamıyorım.bazen bezeleşiyor.masaj yapıyorum fln. Sağmaktan da helak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…