2021 Şubat Anneleri

Meraba araniza yeni katıldım benim de ocak 2021 dogum şuan 13 haftalik hamileyim rabbim hepimize bebislerimizi sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin:)
Bacim sende heralde benim gibi subat annemlerine katildin bende subat saniyodum ama ultrasyonda ocagin sonu cikiyoru z doguma 😀

Canim benimde vardi dun cok korkdum gittim acile ama onemli deil dedi cok fazla stres dedi birde ben kor aspirin kullaniyorum ondanda olabilir dedi
Folik asit dışında bir ilaç kullanmıyordum ben benim lekelenme değil bildiğin kanama şeklinde yerleşme kanaması olabilir dedi düşükte olabilir dikkat et dedi yatıyorum hiç kalkmadan bir de kanama varken fitil olarak at dedi progestanı

Folik asit dışında bir ilaç kullanmıyordum ben benim lekelenme değil bildiğin kanama şeklinde yerleşme kanaması olabilir dedi düşükte olabilir dikkat et dedi yatıyorum hiç kalkmadan bir de kanama varken fitil olarak at dedi progestanı
Allah kolaylik versin bana dusuk falan bise demediler bende sadece lekelenme oldu dun ogleye kadar gecdi simdi

Ya aslında ocak sonu şubat başı diyo :)) kararsız kaldım ben de buraya geldim ;))
Bendede ole galiba bende 29 deniliyo ocagin ultrasyonda ama burdada subatin 5 yaziyo doktorlarda adetken hamile kaldigimi solediklerinden galiba biz ocak sonu olcaz 🤗 sizinki ne zaman ocagin

Ya aslında şöyle benim ilk gebeligim normal dogum dogumdan 5 gün sonra vefat etti kızım ikinci bu pgt tup bebek yöntemiyle kaldım blastokist embriyosu olduğu için tam tahmini tuturamiyolar kadın doğumcular

Kizlar benimde kan testim cikti beta 4252.Cok tecrubesizim ve bu pandemiden dolayi hala kadin doguma gidemedim.Tecrubeli olan arkadaslar ne yapmam lazim 2 ginde bir kan testimi yaptirmaliyim.Kadin doguma galiba 6 haftalikken gitsem oluyor degilmi.

Kizlar benimde kan testim cikti beta 4252.Cok tecrubesizim ve bu pandemiden dolayi hala kadin doguma gidemedim.Tecrubeli olan arkadaslar ne yapmam lazim 2 ginde bir kan testimi yaptirmaliyim.Kadin doguma galiba 6 haftalikken gitsem oluyor degilmi.
Değerin cok güzel kesen karından görünür bu değerle. Sen bi git keseyi gör bence

merhaba arkadaşlar, araniza yeni katıldım sat 9 mayıs şuan 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük şükür ancak hamileliğimi öğrendiğim günden beri lekenmem var ve az miktarda devam ediyor. pazartesi dr uma durumu anlattım ve günde iki kez progestan verdi iki hafta devam edecekmişim, düşük riski olabilir dedi bu tedirginlik beni çok rahatsız ediyor. ilk gebeliğimde ne kasık ağrısı ne kanama başıma gelmemişti. Sevinemedim bile gebeliğime inşallah ilaç keser lekelenmeyi sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Seninle aynıyız canım, benim de kahverengi leke oldu bir iki gün geçti korkma geçecektir. Cuma günü kalp atışı duymaya gideceğiz sağlıkla gelsinler 🥰

Teyzeleri biz boleyiz sizin yokmu hic bebislerinizden fotolariniz galiba tek ben paylascam 🤦‍♀️dogumumuz subatin 5 yaziyo burda qma ultrasyonda ocagin 29 cikmis bende yeni fark ettim 😀
Benimki daha minnacık nokta kadar🙃güzel sağlıklı görünüyor seninki maşallah darısı bizlere😘

Kızlar doktorum bunu verdi normalde bayadır folik asit alıyordum ama bunda hepsi var sadece bunu kullan dedi. Kullanan var mi başka ?
AAEA4114-CFA7-47BD-AB2A-9D0FA9557736.webp

Back
X