Acı ya da asitli şeyler yiyor musun? Pişiğe o da sebep olabiliyor.24 günlüğüz pişik bizde de var uyku sorunu rezene çayı içiyorum hem süt hem gaz için iyi göbeğide geçti ama poposu ne yaptıysam geçmedi ıslak mendillerini yıkıyorum sudocrem kullanıyorum yok bana mısın demedi pişik
Canım acelen yoksa joieyi takipte kal ben 1200 falanken 700 küsüre almıştım. Baharda bebek arabalarında indirim oluyor ebebekteBaktım cnm dediklerine de çok pahalı bize gore
Sütünün akış hızı nasıl ? Bide ağlaması falan var mı ?Bebeği tek anne sütü alıp 5 dakika emip bırakıp kilo alımı iyi olan var mı
Gel bacım anca beraber gün sonu yazalım sadece kilo aldıran ne yediysekBeni de alın aranıza
Benim oyle canimBebeği tek anne sütü alıp 5 dakika emip bırakıp kilo alımı iyi olan var mı
Bende bu da vardı tutmadı taşıyamadı çocuk tomme tippe aldım onu tuttu gibi bakalımBen bunu kullanıyorum çok tutmak istemese de
Canım ben kafayı sıyurmak üzereyim, o kadar güzel sütüm vardı ama bebeğim emem diği için sağıp veriyorduk sonra yavaş yavaş başladı birini emerken rahat 30 ml süt iniyordu. 3-4 kere kıyafetim süt oluyordu nazar mı oldu ne oldu anlamadım o süt gittiSütünün akış hızı nasıl ? Bide ağlaması falan var mı ?
Ne kadarda bir emiyor pekiBenim oyle canim
Bibs istiyordum aslında ebebekte bulamayınca tomme aldımBibs te deneyebilirsin benm oğluşumda çok sevdi. Babası sağolsun giderayak ! alıştırdı emziğe.
Gunduz 2,5 - 3 saatte bir emiyor, gece de 3-4 saatNe kadarda bir emiyor peki
AyniyizBen avent ultra air emzik aldım ilk günden hemen tuttu bebişim, gerçi çakal oğlum memeyle onu ayırt edebildiğinden süt gelmiyo diye atıveriyo
BenKızlar yine bensezeryan sonrası ayaklarım davul gibi şişti var mı böyle bişi yaşayan nasıl geçer yürümekte zorlanıyorum artık
Tmm cnm inşallah az önce helva yedimGel bacım anca beraber gün sonu yazalım sadece kilo aldıran ne yediysek
Bir defasında diyetisyene gitmiştim ne yediysen yaz demişti yiyorsun ama elin varmıyor yazmaya yediklerim arasına mesela çikolata yazmamak için yiyemiyordum
Buraya da yazalım sadece kilo aldıran gün içinde ne yedik kaç litre su içtik başlayalım yarınsonundaoldu
Ayaklarımı mı uzatcam, yürüyüş iyi gelir miBenuzun oturcan daha fazla sismemesi icin. Birde ayakkabi giyincede sismiyor ayaklar
Canım pamuğu islat öyle sil evin sıcaksa kaka sonrası poposunu yıka sonra krem sur bı kaç kere böyle dene geçer o zmn24 günlüğüz pişik bizde de var uyku sorunu rezene çayı içiyorum hem süt hem gaz için iyi göbeğide geçti ama poposu ne yaptıysam geçmedi ıslak mendillerini yıkıyorum sudocrem kullanıyorum yok bana mısın demedi pişik
Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun. Bizim değerimiz 19du. Ertesi gün 14e düştü. Onun ertesi gün 13 ile taburcu olduk. Sonrasında anne sütü ve mama ile atlattık çok şükür.Acaba kimlerde sarılık vardı?
Sağolun ya içimi rahatlattınızGunduz 2,5 - 3 saatte bir emiyor, gece de 3-4 saat
Elini kubbe yaparak sırtına vur eğer bağırsaklara inerse de karnını aç ellerni birbirine sürterek osıt ve onun karnına saat yönüne masaj yap bacaklarını karnına çek indir biraz rahatlatabilir. Hemşire bana her emzirmede mide gazını mıtlaka çıkar ciğere iner yoksa demişti.Ya kızlar gaz sancısı çekiyoruz. Emzirdikten sonra hemen yatırmamaya başladım. Geğirerek gazını çıkarmasını istiyorum. Ama olmuyo galiba ben yapamıyorum. Gazının olmaması ihtimali var mı her emzirmede?
Bağırsaklara inince de aşağıdan zor çıkıyor.
Dün gece emzirdim çıkmadı gaz bıraktım yerine 1 buçuk saat sonra feryat figan. Hatta ağlamaktan bi ara sesi gitti. Sonra bi aşağıdan bi yukardan gazı çıktı rahatladı.
Şimdi de emzirdim uğraştım o kadar yok çıkmadı gaz. Ne yapmam lazım?
Afiyet olsun yarın başlayalım zaten yada her diyet gibi pazartesi mibaslasakTmm cnm inşallah az önce helva yedimkarnım zil çaldı yumurta kırdım yedim bugün son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?