2021 Şubat Anneleri

Her emzirmede mutlaka olur gazı tatlım ben de bazen çıkaramıyorum ve rahatsız oluyor ama bebeğin vücut diline bak uzandı mesela ağzında bir şey varmış gibi sağa sola kivraniyorsa al kucağına gazı var demek az önce ben de emzirdim uyuduğu dedim alttan bıraktı paşa bu saatte alt üst değişti
Hatta bazen gazını çıkarmış bile olsam vücut dilinden anlıyorum yine gszi var deyip tekrar alıyorum kucağıma bir kerede çıkmıyor bazen yani o gaz
Bazen alttan bisiklet sürer gibi yaptırıp ikinmasini sağlıyorum o da çok işe yarıyor çok gazlilar çok

Canım bizde kan ile ilgili problem var, o yüzden sinir 21 dendi ama bizim 23 çıktı çok üzülüyorum elimde değil...sizinki emiyormuydu? Nasıldı?

İnşallah atlatır çabucak çok üzgünüm

Canım bizde kan ile ilgili problem var, o yüzden sinir 21 dendi ama bizim 23 çıktı çok üzülüyorum elimde değil...sizinki emiyormuydu? Nasıldı?

Bizim de 22.2 cıktı 2.5 gün kaldı yoğun bakımda 12ye düştü şimdi bol bol emziriyorum yoğun bakımdan çıktığında grip olmuştu şimdi geniz akıntısı var buna da şükür diyorum atlatır yani korkma üzülme

Benim oğlum da cok fazla uyanir. Babasi gece 00.00 da biberonla besledi. Sonrasında 02.00, 04.00, 05.30 da 3 kez daha uyandi.
Kalkip emzirdim. Artik.da uykum kaçti. O saatten beridir uyanigim ama cok yorgunum. Biz de 43 günlük olduk bugun. Ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum. Buyuk oglum boyle degildi. Erken zamanda uyku duzeni oturduydu..

Ahh gerçekten mi Rabbim şifalar versin yavrucuklara ... çabuk düşüyor o zaman

Ahh gerçekten mi Rabbim şifalar versin yavrucuklara ... çabuk düşüyor o zaman
Amin İnşallah canım yoğun bakımda mama verdiler mi bilmiyorum kaka rengi değişmişti ya mamada ya da ilaçlardan ama kime sorsam sarılıktan yatana mama veriyorlar diyorlar ben sadece emziriyordum yetmemiş mi acaba dedim

Bende sürekli süt gonderiyorum ama yetmez arada mama vereceğiz demişler eşime.

Ayaklarımı mı uzatcam, yürüyüş iyi gelir mi
Hayırlı olsun öncelikle, Rabbim analı babalı büyütsün. Sezeryan sonrası benim de şişti, hatta biri diğerinden büyüktü ayağımın. Parmaklarıma hissiyatsızlık uyuşma da vardı. Dra sordum sezeryan sonrası kimi bünyede ödem olur dedi. Ödemi atmak için iğne yapabiliriz ama sütü de alır götürür demişti. Dayandık tabi bu duruma. Benim kimsem yok başka Bi çocuğum da var, yatıp dinlenemedim hiç. Geçti şükür 1 ayı bulmadan.
Gaz damlası hala kullanmıyor musun. 1aylık muhabbeti okudum vermemiş asm falan. Öyle bir şey yok. Canım gaz yüzünden ilk bebeğime Lavman yapıldı. O derece etkiliyor kakayı gaz, zorlandıklarından yapamıyorlar. Tek dedikleri drların beslenmesini azaltın oluyordu. Kimi mama da yapar azaltamıosan marka değiştir ikinci kutuda. Yüzükoyun yatır yanındayken sırtını sıvazla aşağı doğru boşlukların da aynı şekilde ve pat pat vur poposuna sırtına.

Tmm cnm inşallah az önce helva yedim karnım zil çaldı yumurta kırdım yedimbugün son
sonundaoldu kızlar yeni konu nasıl açılıyor 2021 şubat anneleri diyette diye açalım oradan yazışalım bu konuyu ne dersiniz güne kilolarimizi söyleyerek başlayalım mı

Bana 2 poşet geri verdiler yeterli dediler mama vermeye dair bir şey söylemediler ben verdiklerini düşünüyorum
Sarılıktan değil bayka şeyden yoğun bakımda yattı ve çıktığında sarılık vardı ve 4 poşet süt geri eve geldi çok sinirlenmiştim belkide az beslediler ondan sarılık oldu

Sarılıktan değil bayka şeyden yoğun bakımda yattı ve çıktığında sarılık vardı ve 4 poşet süt geri eve geldi çok sinirlenmiştim belkide az beslediler ondan sarılık oldu
3 saatte bir 70cc veriyoruz dediler bana az mı acaba diye düşünürken 2 dolu poşet geri verdiler haklısın canım belki mama verdiler bilemiyorum canım sağlıklı olsunlar tüm bebekler İnşallah çıktığında üşütmüş tü yavrum şimdi geniz akintisiyla uğraşıyorum

Canım belki mama verdiğin için azalma olmuştur ama bebeğin emdikçe yine yeterli süt geliyordur. Bu süt konusunu da her yerde herkesle konuşmamak lazım biri iyi niyetle bile bişey söylese nazar olabiliyor. Rabbim hepimizin bebeğinin rızkını bol eylesin.

Bibs te deneyebilirsin benm oğluşumda çok sevdi. Babası sağolsun giderayak ! alıştırdı emziğe.
Ya ben daha önceki mesajınıda görmüştümde yazıp yazmamak arasında kalmıştım. Eve bebek gelince çiftler bir şok oluyor herşey birbirine giriyor. Uykusuzluk yorgunluk ilgisizlik derken çatırdamalar oluyor ama sabrederseniz herşey yoluna giriyor. Acele karar vermeyin bence zamana Bırakın ciddi nedenleriniz yoksa

sonundaoldu kızlar yeni konu nasıl açılıyor 2021 şubat anneleri diyette diye açalım oradan yazışalım bu konuyu ne dersiniz güne kilolarimizi söyleyerek başlayalım mı
Bende varım. Ve en çok kiloyu vermesi gereken benim gençlik 95.5 ile doğuma gittim şuan 80 kiloyum. Hadi başlayalım 60 a düşmem gerek ağustosa kadar

Beni de alın aranıza

Bende varım. Ve en çok kiloyu vermesi gereken benim gençlik 95.5 ile doğuma gittim şuan 80 kiloyum. Hadi başlayalım 60 a düşmem gerek ağustosa kadar
Kırkı bekliyorum kızlar ben sütüm az mama ve meme gidiyoruz çünkü. Ne bulursam onu yiyorum çünkü

Kan hapınızı kullanıyor musunuz kızlar? Kan değerlerim sınırın üstüne çıktı devam etmek istemiyorum, yıldım ilaç almaktan ama saçlarım dökülmeye başladı. Saç dökülmesi emzirmedendir Di mi, yaşayan var mı bu durumu?

Kuzum memeden ayrılmak istemiyordu ve uyuyordu hep. Ama ben sonradan anladım ki benim sütüm gelmiyormuş yada çok az geliyormuş. Doktor bana mama verme dediği için de vermemiştim.
Kan şekeri de düşmüştü benimkinin açlıktan.
İnşallah düzelir. Hangi hastanede yatıyor? Bizimki zeynep kamile yattı çok iyi baktılar. İlk yattığında gösterdiler gözüm arkada değildi. Benden daha iyi bakıyolar şuan diye teselli ettim kendimi.

Bizim 5 günlükten taburcu oldu 3 saatte 1 30 vermişler, geniz akıntısıdı geçer gider annesi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…