Her emzirmede mutlaka olur gazı tatlım ben de bazen çıkaramıyorum ve rahatsız oluyor ama bebeğin vücut diline bak uzandı mesela ağzında bir şey varmış gibi sağa sola kivraniyorsa al kucağına gazı var demek az önce ben de emzirdim uyuduğu dedim alttan bıraktı paşa bu saatte alt üst değiştiYa kızlar gaz sancısı çekiyoruz. Emzirdikten sonra hemen yatırmamaya başladım. Geğirerek gazını çıkarmasını istiyorum. Ama olmuyo galiba ben yapamıyorum. Gazının olmaması ihtimali var mı her emzirmede?
Bağırsaklara inince de aşağıdan zor çıkıyor.
Dün gece emzirdim çıkmadı gaz bıraktım yerine 1 buçuk saat sonra feryat figan. Hatta ağlamaktan bi ara sesi gitti. Sonra bi aşağıdan bi yukardan gazı çıktı rahatladı.
Şimdi de emzirdim uğraştım o kadar yok çıkmadı gaz. Ne yapmam lazım?
Canım bizde kan ile ilgili problem var, o yüzden sinir 21 dendi ama bizim 23 çıktı çok üzülüyorum elimde değil...sizinki emiyormuydu? Nasıldı?Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun. Bizim değerimiz 19du. Ertesi gün 14e düştü. Onun ertesi gün 13 ile taburcu olduk. Sonrasında anne sütü ve mama ile atlattık çok şükür.
Lütfen ağlama ben de çok ağladım sütüm geç geldi.
Evet beyni etkilediğini bende okumuştum hatta doktor da öyle söyledi çok korktum. Ama hangi değerde beyne etki yaptığını bilmiyorum.
Daha fazla araştırma yapma içini ferah tut. Güle oynaya alacaksın o bebeğini kapıdan evine gelceksin.
Taburcu olduğunda doğum yapıp geldiğimden daha çok bayram havası vardı bizim evimizde.
Allahım kimsenin çocuğunu yoğun bakımda yatırmasın. Orda başka anneleri dinledikçe beterin beteri varmış çok şükür demiştim.
Rica ederimSağolun ya içimi rahatlattınız
Bizim de 22.2 cıktı 2.5 gün kaldı yoğun bakımda 12ye düştü şimdi bol bol emziriyorum yoğun bakımdan çıktığında grip olmuştu şimdi geniz akıntısı var buna da şükür diyorum atlatır yani korkma üzülmeCanım bizde kan ile ilgili problem var, o yüzden sinir 21 dendi ama bizim 23 çıktı çok üzülüyorum elimde değil...sizinki emiyormuydu? Nasıldı?
İnşallah atlatır çabucak çok üzgünüm
Benim oğlum da cok fazla uyanir. Babasi gece 00.00 da biberonla besledi. Sonrasında 02.00, 04.00, 05.30 da 3 kez daha uyandi.Kızlar bebişler gece kaç kez uyanıyor? Bizimki 4 defa bazen de 5 defa uyanıyor sabaha kadar. Dün 10 da uyudu. 11.30 da, 02.00, 04.30, 6.30 ve 8.30 da uyandı. Pertim çıktı valla. Kızım gece 1 veya 2 defa uyanırdı. Bir de her uyandığımda aşırı terlemiş oluyorum. Yastık su gibi oluyor. Pijama ve iç çamaşır degişiyorum. Kollarım ağrıyor artık. Eşim de isyanlarda o.da işe gidiyor. Her defa o da uyanıyor. K.validem de mama ver taş gibi uyusun diyor. Bu geçer mi ya gece bu kadar uyanması normal mi? Bugün 1 aylık olduk.
Ahh gerçekten mi Rabbim şifalar versin yavrucuklara ... çabuk düşüyor o zamanBizim de 22.2 cıktı 2.5 gün kaldı yoğun bakımda 12ye düştü şimdi bol bol emziriyorum yoğun bakımdan çıktığında grip olmuştu şimdi geniz akıntısı var buna da şükür diyorum atlatır yani korkma üzülme
Amin İnşallah canım yoğun bakımda mama verdiler mi bilmiyorum kaka rengi değişmişti ya mamada ya da ilaçlardan ama kime sorsam sarılıktan yatana mama veriyorlar diyorlar ben sadece emziriyordum yetmemiş mi acaba dedimAhh gerçekten mi Rabbim şifalar versin yavrucuklara ... çabuk düşüyor o zaman
Bende sürekli süt gonderiyorum ama yetmez arada mama vereceğiz demişler eşime.Amin İnşallah canım yoğun bakımda mama verdiler mi bilmiyorum kaka rengi değişmişti ya mamada ya da ilaçlardan ama kime sorsam sarılıktan yatana mama veriyorlar diyorlar ben sadece emziriyordum yetmemiş mi acaba dedim
Hayırlı olsun öncelikle, Rabbim analı babalı büyütsün. Sezeryan sonrası benim de şişti, hatta biri diğerinden büyüktü ayağımın. Parmaklarıma hissiyatsızlık uyuşma da vardı. Dra sordum sezeryan sonrası kimi bünyede ödem olur dedi. Ödemi atmak için iğne yapabiliriz ama sütü de alır götürür demişti. Dayandık tabi bu duruma. Benim kimsem yok başka Bi çocuğum da var, yatıp dinlenemedim hiç. Geçti şükür 1 ayı bulmadan.Ayaklarımı mı uzatcam, yürüyüş iyi gelir mi
Gaz damlası hala kullanmıyor musun. 1aylık muhabbeti okudum vermemiş asm falan. Öyle bir şey yok. Canım gaz yüzünden ilk bebeğime Lavman yapıldı. O derece etkiliyor kakayı gaz, zorlandıklarından yapamıyorlar. Tek dedikleri drların beslenmesini azaltın oluyordu. Kimi mama da yapar azaltamıosan marka değiştir ikinci kutuda. Yüzükoyun yatır yanındayken sırtını sıvazla aşağı doğru boşlukların da aynı şekilde ve pat pat vur poposuna sırtına.Ya kızlar gaz sancısı çekiyoruz. Emzirdikten sonra hemen yatırmamaya başladım. Geğirerek gazını çıkarmasını istiyorum. Ama olmuyo galiba ben yapamıyorum. Gazının olmaması ihtimali var mı her emzirmede?
Bağırsaklara inince de aşağıdan zor çıkıyor.
Dün gece emzirdim çıkmadı gaz bıraktım yerine 1 buçuk saat sonra feryat figan. Hatta ağlamaktan bi ara sesi gitti. Sonra bi aşağıdan bi yukardan gazı çıktı rahatladı.
Şimdi de emzirdim uğraştım o kadar yok çıkmadı gaz. Ne yapmam lazım?
Bana 2 poşet geri verdiler yeterli dediler mama vermeye dair bir şey söylemediler ben verdiklerini düşünüyorumBende sürekli süt gonderiyorum ama yetmez arada mama vereceğiz demişler eşime.
Tmm cnm inşallah az önce helva yedimkarnım zil çaldı yumurta kırdım yedim bugün son
Sarılıktan değil bayka şeyden yoğun bakımda yattı ve çıktığında sarılık vardı ve 4 poşet süt geri eve geldi çok sinirlenmiştim belkide az beslediler ondan sarılık olduBana 2 poşet geri verdiler yeterli dediler mama vermeye dair bir şey söylemediler ben verdiklerini düşünüyorum
3 saatte bir 70cc veriyoruz dediler bana az mı acaba diye düşünürken 2 dolu poşet geri verdiler haklısın canım belki mama verdiler bilemiyorum canım sağlıklı olsunlar tüm bebekler İnşallah çıktığında üşütmüş tü yavrum şimdi geniz akintisiyla uğraşıyorumSarılıktan değil bayka şeyden yoğun bakımda yattı ve çıktığında sarılık vardı ve 4 poşet süt geri eve geldi çok sinirlenmiştim belkide az beslediler ondan sarılık oldu
Canım belki mama verdiğin için azalma olmuştur ama bebeğin emdikçe yine yeterli süt geliyordur. Bu süt konusunu da her yerde herkesle konuşmamak lazım biri iyi niyetle bile bişey söylese nazar olabiliyor. Rabbim hepimizin bebeğinin rızkını bol eylesin.Canım ben kafayı sıyurmak üzereyim, o kadar güzel sütüm vardı ama bebeğim emem diği için sağıp veriyorduk sonra yavaş yavaş başladı birini emerken rahat 30 ml süt iniyordu. 3-4 kere kıyafetim süt oluyordu nazar mı oldu ne oldu anlamadım o süt gittisarılıktan dolayı emzirme sonrası mama içti bi hafta kadar sonrasında da günde 3 kere olacak şekil içti, Bebeğim gündüz maşallah sakin ama gece uykusu yok
Ya ben daha önceki mesajınıda görmüştümde yazıp yazmamak arasında kalmıştım. Eve bebek gelince çiftler bir şok oluyor herşey birbirine giriyor. Uykusuzluk yorgunluk ilgisizlik derken çatırdamalar oluyor ama sabrederseniz herşey yoluna giriyor. Acele karar vermeyin bence zamana Bırakın ciddi nedenleriniz yoksaBibs te deneyebilirsin benm oğluşumda çok sevdi. Babası sağolsun giderayak ! alıştırdı emziğe.
Bende varım. Ve en çok kiloyu vermesi gereken benim gençliksonundaoldu kızlar yeni konu nasıl açılıyor 2021 şubat anneleri diyette diye açalım oradan yazışalım bu konuyu ne dersiniz güne kilolarimizi söyleyerek başlayalım mı
Benimki de 4 şubat doğumlu başlayalım bence de benim zaten midem bulanıyor neden bilmiyorum ekmek yemeyelim şekerli şeyler de iptal komposto dışında güzel bir diyet yapalım şu göbekleri gitsin benim gobus hala 6 aylık foş gibi ağır yaşamlar gibi hissediyorum bazen kendimi
Beni de alın aranıza
Gel bacım anca beraber gün sonu yazalım sadece kilo aldıran ne yediysek
Bir defasında diyetisyene gitmiştim ne yediysen yaz demişti yiyorsun ama elin varmıyor yazmaya yediklerim arasına mesela çikolata yazmamak için yiyemiyordum
Buraya da yazalım sadece kilo aldıran gün içinde ne yedik kaç litre su içtik başlayalım yarınsonundaoldu
sonundaoldu kızlar yeni konu nasıl açılıyor 2021 şubat anneleri diyette diye açalım oradan yazışalım bu konuyu ne dersiniz güne kilolarimizi söyleyerek başlayalım mı
Kırkı bekliyorum kızlar ben sütüm az mama ve meme gidiyoruz çünkü. Ne bulursam onu yiyorum çünküBende varım. Ve en çok kiloyu vermesi gereken benim gençlik95.5 ile doğuma gittim şuan 80 kiloyum. Hadi başlayalım 60 a düşmem gerek ağustosa kadar
Kuzum memeden ayrılmak istemiyordu ve uyuyordu hep. Ama ben sonradan anladım ki benim sütüm gelmiyormuş yada çok az geliyormuş. Doktor bana mama verme dediği için de vermemiştim.Canım bizde kan ile ilgili problem var, o yüzden sinir 21 dendi ama bizim 23 çıktı çok üzülüyorum elimde değil...sizinki emiyormuydu? Nasıldı?
İnşallah atlatır çabucak çok üzgünüm
Bizim 5 günlükten taburcu oldu 3 saatte 1 30 vermişler, geniz akıntısıdı geçer gider annesi inşallah3 saatte bir 70cc veriyoruz dediler bana az mı acaba diye düşünürken 2 dolu poşet geri verdiler haklısın canım belki mama verdiler bilemiyorum canım sağlıklı olsunlar tüm bebekler İnşallah çıktığında üşütmüş tü yavrum şimdi geniz akintisiyla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?