2021 Şubat Anneleri

Benim kızda kusuyor bnde mama veriyorum gazını çıkaramadığında kusuyor bizimki emse de kusuyor mama yese de hangi marka kullanıyor sunuz mama olarak
Gece emdiklerini de kustu çocuğum. Olduğu gibi boşalıyor mide sonra hiç emmemiş gibi aranıyor ağlıyor Sma ile başladım ilk kusunca doktor bebelac önerdi reflü için olanını ama onda da kusuyor. Şimdi parça parça içirmeyi denedim. Bir 20 cc falan içirip dinlendiriyorum gaz çıkarttırıyorum sonra bir 20 daha derken 60-70 cc yi bitirtiyorum. Böyle daha rahat içti mamayı tamamını da kusmadı.

7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadı Yarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya

Canım bende 10 saat çektim ama olmayınca olmuyor benimde açılmam 5 cm e kadar oldu ama bebeğim kanala inmedi
Senin içinde hayırlı olan bu demekki sıkma canını
Bebeğine kavuşmayı hayal et
Onu doğar doğmaz görmek öyle güzel ki
Mümkünse spinal anestezi tercih et

Kızlar diş ağrım beni.günlerdr öyle yıprattı ki dayanamıyorum artık
Bugün gidicem doktora muhtemelen kanal tedavisi yapılack
Acaba emzirirken işlem yaptıran ve sonrasında emziren varmı ?
Bebeğime bi zararı olur mu

Bnde öyle yapıyorum canim böyle daha çok gazı çıkıyor biz de Bebelac Gold kullanıyoruz bakalım hayırlısı

Bizim gaz ve zaman zaman huzursuzluk dışında hiç bir sıkıntı yokken pazar günü ufak ufak kanlı mukus parçaları gördüm bezinde. Sonra işte dr ile görüştük diyet verdi...

Ancak doktorun verdiği diyet doğru gelmedi bana cnm. Aynı sorunu yaşayan bir tanıdık var. Onun doktorunun verdiği diyeti uyguluyorum şu an. Mesela benim doktorun diyetinde tavuk eti ve tahin susam serbestti. Ama normalde yasak olması gerekiyormus. Ben de yemiştim ve tekrar oldu. Şimdi immünoloji derneğinin süt alerjisi diyeti var Onu uyguluyorum 2 gündür. Gürültülü gaz ve kaka bizde de var. Hatta ilk çocuğumda hiç böyle bir şey duymamıştım. Insallah en geç 6. ayda fln kaybolur. Bazen 1 yaşına kadar da sürüyormuş. Çok cnm sıkkın yaa...Ilk doğduğunda kalbinde üfürüm sesi geliyor kalbi delik dediler bir sevincimi yaşayamadım. Şükür ki ciddi bir şey değilmiş prof a götürdük 1 yasina kadar kapanabilecek bir delik. Şimdi de bu alerji...Nazar mı değdi bilmiyorum. Sütümü de etkiledi. Allah beterinden korusun ama bir sevincimi yaşayamadım yaa...

Amin canım öyle düşünme allah beterinden korusun, bazı doktorlar yumurtada tavuğu atlayıp geçiyorlar inekte eti atladıkları gibi, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doktor çok önemli, bende dün balık yemiştim buğün emdikten sonra yüzü kabardı

Antalya cnm. Doktoru değiştiricem burada çocuk immünoloji ya da çocuk gastrolog fln var mi bilmiyorum. Varsa da ünv de vardır.

Dogum sonrasi kanamaniz ne kadar oldu arkadaslar, sezeryan oldum, 2. gun den sonra kanama azaldi, pembe sulu akinti gibi bisey oluyor az az, normal midir?
Bir de kullandiginiz ilaclariniz nelerdir?, bana sadece antibiyotik vermisti, o da bitti zaten, bugun 11.gunumuz

Taze anneler kolay gelsin herkese. Bebek dedigin benim ki gibi olacak emzirip gazını çıkarttıktan sonra uyuyor ve yatağa koyuyorum. Bir ohh çekebiliyor şükür tam totomu koyucam 5 dakika geçmeden ağlamalar bu iş tecrübeye bakmıyor. Doğurmada önce yok sallamiycam yok bunu yapmiycam demekle de olmuyor. Bebek belirliyor herşeyi. Oğlum diyorum milletin bebeği 2 yada 3 saat uyuyomus sen bana uzaydan mı geldin cingoz şuan suratıma bakıyor ama daha yeni emzirip uyumuştum seniii

O diyet listesini bi paylaşırmısın canım

Canım benimki de öyle 4 haftadır asla yatağında uyumadı bizimki emip uyumuyo bile illa kucakta parçalıycan kendini o da 5-10 dk tavşan uykusunda uyuyo

Merhaba subat anneleri benimde bugun doktor randevum vardi 37+4 deyim sezaryen istiyorum doktorum haftaya normal kendi geleblr 38+4 de duruma gore gidisata bakalm . Bakarsin bianda dogar dedi esimde sezaryen istiyordu korkuyor deyince ben daha oncede sezaryen istiyorum demistim ama tam net konusmadim diye doktorum da tam anlamamis sanrm oyle dedi gun verir diye beklerken oyle.deyince şaşırdık cumartesi tam 38 de tekrar cagirdi pazartesi yada sali alablrz o zmn belirleyelm dedi alttan muayene etti rahim incelmis yumuşamış bebegin kafasi baya asagiya inmis dogum cok yakin akintida var dedi.. suyum mu acaba dedigim o akintidan kaynakliymis suyu iyiymis bebegin . 2930 gr olmus kilosuda herdey yolundaymis sukur kavusmayi bekliyoruz

Doktor muayenede bebegin ne zaman gelip gelemeyecegini anlarmi sizde anlamismiydi ? 38+4 de kendi gelebilir dedi cunku cati muayenesinden sonra rahim incelmis yumusamis dedi dunde 40 dakka sanci çektim kafasi da bayagi asagi inmis bebisin . 37+4 um

Allah yardımcin olsun hic bitmiyor vallahi o zaman sıkıntılar doğurmadan ne zaman dogurcam dogurunca nasil uyuyacak surup gidiyor desene darisi bana insallah bende kavusmayi bekliyorum henüz canini sıktıkça öp onu annesi ohh bütün hincini all mincirarak

İnşallah sen de sağ sağlim kucağına alırsın kuzunu. Benim bu 3.kuzu.ama 8 yıl aradan sonra oldu. İnsan rahatlığa alışınca zor geliyor uykusuz kalmak. Ama geçecek Allah izin verirse.

Canım benimki de öyle 4 haftadır asla yatağında uyumadı bizimki emip uyumuyo bile illa kucakta parçalıycan kendini o da 5-10 dk tavşan uykusunda uyuyo
Aynen benimde sürekli kucakta. Kucakta uyuyor yatırınca ağlıyor. Çok şükür koligimiz yok.insallah kısa zamanda düzeltiriz. Bu cuma 40 imiz doluyor

Bu kaka rengi olması gerekenmiş dün kontrolde doktorumuz söyledi :)
Benim doktorum 37. Haftada çok durmaz gelir demişti aynı incelme ve yumuşama bende de vardı ama açıklık yoktu. 41. Haftada doğum yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…