- 20 Ekim 2018
- 2.646
- 4.039
- 133
Teşekkür ederim yeniden geçmiş olsun çekilecek dert değil vallaGecer gibi olmustu yine cok fena basladi malesef sicak suya oturmak baya ise yaramisti ilaclar cok fazla etki etmedi ama biraz yine etkisi var procto glyvenol ve anestol krem
Gece emdiklerini de kustu çocuğum. Olduğu gibi boşalıyor mide sonra hiç emmemiş gibi aranıyor ağlıyorBenim kızda kusuyor bnde mama veriyorum gazını çıkaramadığında kusuyor bizimki emse de kusuyor mama yese de hangi marka kullanıyor sunuz mama olarak
7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadıYarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
Bnde öyle yapıyorum canim böyle daha çok gazı çıkıyor biz de Bebelac Gold kullanıyoruz bakalım hayırlısıGece emdiklerini de kustu çocuğum. Olduğu gibi boşalıyor mide sonra hiç emmemiş gibi aranıyor ağlıyorSma ile başladım ilk kusunca doktor bebelac önerdi reflü için olanını ama onda da kusuyor. Şimdi parça parça içirmeyi denedim. Bir 20 cc falan içirip dinlendiriyorum gaz çıkarttırıyorum sonra bir 20 daha derken 60-70 cc yi bitirtiyorum. Böyle daha rahat içti mamayı tamamını da kusmadı.
Kanlı Mı oldu direkdikkat edin ya yumurtaya alerji varsa tavuk sıkıntı, bizim ilk çocuğumda meme reddi, gürültülü kaka diğer odadan duyulucak derecede vardı sürekli ağlardı, rota aşısından sonra isr yanakları kanar durumda egzama oldu sonra vücuda yayıldı lekeler testte çıkmadı, keçi ürünleri ile diyet açtık bazı yerde kaldık bazı yerde geçtik, şimdi 42 aylık süt ürünü biraz fazla kaçsın sivilce sivilve oluyor
Amin canım öyle düşünme allah beterinden korusun, bazı doktorlar yumurtada tavuğu atlayıp geçiyorlar inekte eti atladıkları gibi, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doktor çok önemli, bende dün balık yemiştim buğün emdikten sonra yüzü kabardıBizim gaz ve zaman zaman huzursuzluk dışında hiç bir sıkıntı yokken pazar günü ufak ufak kanlı mukus parçaları gördüm bezinde. Sonra işte dr ile görüştük diyet verdi...
Ancak doktorun verdiği diyet doğru gelmedi bana cnm. Aynı sorunu yaşayan bir tanıdık var. Onun doktorunun verdiği diyeti uyguluyorum şu an. Mesela benim doktorun diyetinde tavuk eti ve tahin susam serbestti. Ama normalde yasak olması gerekiyormus. Ben de yemiştim ve tekrar oldu. Şimdi immünoloji derneğinin süt alerjisi diyeti var Onu uyguluyorum 2 gündür. Gürültülü gaz ve kaka bizde de var. Hatta ilk çocuğumda hiç böyle bir şey duymamıştım. Insallah en geç 6. ayda fln kaybolur. Bazen 1 yaşına kadar da sürüyormuş. Çok cnm sıkkın yaa...Ilk doğduğunda kalbinde üfürüm sesi geliyor kalbi delik dediler bir sevincimi yaşayamadım. Şükür ki ciddi bir şey değilmiş prof a götürdük 1 yasina kadar kapanabilecek bir delik. Şimdi de bu alerji...Nazar mı değdi bilmiyorum. Sütümü de etkiledi. Allah beterinden korusun ama bir sevincimi yaşayamadım yaa...
Antalya cnm. Doktoru değiştiricem burada çocuk immünoloji ya da çocuk gastrolog fln var mi bilmiyorum. Varsa da ünv de vardır.Amin canım öyle düşünme allah beterinden korusun, bazı doktorlar yumurtada tavuğu atlayıp geçiyorlar inekte eti atladıkları gibi, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doktor çok önemli, bende dün balık yemiştim buğün emdikten sonra yüzü kabardı
O diyet listesini bi paylaşırmısın canımBizim gaz ve zaman zaman huzursuzluk dışında hiç bir sıkıntı yokken pazar günü ufak ufak kanlı mukus parçaları gördüm bezinde. Sonra işte dr ile görüştük diyet verdi...
Ancak doktorun verdiği diyet doğru gelmedi bana cnm. Aynı sorunu yaşayan bir tanıdık var. Onun doktorunun verdiği diyeti uyguluyorum şu an. Mesela benim doktorun diyetinde tavuk eti ve tahin susam serbestti. Ama normalde yasak olması gerekiyormus. Ben de yemiştim ve tekrar oldu. Şimdi immünoloji derneğinin süt alerjisi diyeti var Onu uyguluyorum 2 gündür. Gürültülü gaz ve kaka bizde de var. Hatta ilk çocuğumda hiç böyle bir şey duymamıştım. Insallah en geç 6. ayda fln kaybolur. Bazen 1 yaşına kadar da sürüyormuş. Çok cnm sıkkın yaa...Ilk doğduğunda kalbinde üfürüm sesi geliyor kalbi delik dediler bir sevincimi yaşayamadım. Şükür ki ciddi bir şey değilmiş prof a götürdük 1 yasina kadar kapanabilecek bir delik. Şimdi de bu alerji...Nazar mı değdi bilmiyorum. Sütümü de etkiledi. Allah beterinden korusun ama bir sevincimi yaşayamadım yaa...
Canım benimki de öyle 4 haftadır asla yatağında uyumadı bizimki emip uyumuyo bile illa kucakta parçalıycan kendini o da 5-10 dk tavşan uykusunda uyuyoTaze anneler kolay gelsin herkese. Bebek dedigin benim ki gibi olacakemzirip gazını çıkarttıktan sonra uyuyor ve yatağa koyuyorum. Bir ohh çekebiliyor şükür tam totomu koyucam 5 dakika geçmeden ağlamalar bu iş tecrübeye bakmıyor. Doğurmada önce yok sallamiycam yok bunu yapmiycam demekle de olmuyor. Bebek belirliyor herşeyi. Oğlum diyorum milletin bebeği 2 yada 3 saat uyuyomus sen bana uzaydan mı geldin cingoz şuan suratıma bakıyor ama daha yeni emzirip uyumuştum seniii
Dogru gercekten cok zorluyo sizede cok gecmis olsunn ama dedigim gibi sicak su cok ise yarıyor kremleride al kullan hafifletiyorTeşekkür ederim yeniden geçmiş olsun çekilecek dert değil valla
Allah yardımcin olsun hic bitmiyor vallahi o zaman sıkıntılar doğurmadan ne zaman dogurcam dogurunca nasil uyuyacak surup gidiyor deseneTaze anneler kolay gelsin herkese. Bebek dedigin benim ki gibi olacakemzirip gazını çıkarttıktan sonra uyuyor ve yatağa koyuyorum. Bir ohh çekebiliyor şükür tam totomu koyucam 5 dakika geçmeden ağlamalar bu iş tecrübeye bakmıyor. Doğurmada önce yok sallamiycam yok bunu yapmiycam demekle de olmuyor. Bebek belirliyor herşeyi. Oğlum diyorum milletin bebeği 2 yada 3 saat uyuyomus sen bana uzaydan mı geldin cingoz şuan suratıma bakıyor ama daha yeni emzirip uyumuştum seniii
İnşallah sen de sağ sağlim kucağına alırsın kuzunu. Benim bu 3.kuzu.ama 8 yıl aradan sonra oldu. İnsan rahatlığa alışınca zor geliyor uykusuz kalmak. Ama geçecek Allah izin verirse.Allah yardımcin olsun hic bitmiyor vallahi o zaman sıkıntılar doğurmadan ne zaman dogurcam dogurunca nasil uyuyacak surup gidiyor desenedarisi bana insallah bende kavusmayi bekliyorum henüz canini sıktıkça öp onu annesi ohh bütün hincini all mincirarak
Aynen benimde sürekli kucakta. Kucakta uyuyor yatırınca ağlıyor. Çok şükür koligimiz yok.insallah kısa zamanda düzeltiriz. Bu cuma 40 imiz doluyorCanım benimki de öyle 4 haftadır asla yatağında uyumadı bizimki emip uyumuyo bile illa kucakta parçalıycan kendini o da 5-10 dk tavşan uykusunda uyuyo
Bu kaka rengi olması gerekenmiş dün kontrolde doktorumuz söyledi :)Kızlar selam nasılsınız çok afedersiniz bebeklerinizin kaka rengi nedir acaba benimki sarı hafif Pütürlü bazen çiş gibi yapıyor bugün daha yapmadı inanılmaz gaz sancısı varaynı zamanda doğan arkadaşın bebeği biraz daha koyuydu ikimiz de sadece anne sütü ile besliyoruz yenilen şeylerle ilgilidir dimi renk değişikliği
Benim doktorum 37. Haftada çok durmaz gelir demişti aynı incelme ve yumuşama bende de vardı ama açıklık yoktu. 41. Haftada doğum yaptım...Doktor muayenede bebegin ne zaman gelip gelemeyecegini anlarmi sizde anlamismiydi ? 38+4 de kendi gelebilir dedi cunku cati muayenesinden sonra rahim incelmis yumusamis dedi dunde 40 dakka sanci çektim kafasi da bayagi asagi inmis bebisin . 37+4 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?