2021 Şubat Anneleri

Aynen eşim eczaneden aldı. Hiç süt yoksa günde 3 kere süt azsa günde 2 kere sütün kalitesi artsın diyorsan günde 1 kere içiyorsun. İlaç gibi kapsül şeklinde. Ben çok faydasını gördüm. Süt için fayda gördüğüm diğer şeyler tahin, yeşillik, yürüyüş vee uyku. Resmen uyanınca depolar fulleniyo

Ben de solgarın b vitaminini kullanıyorum ama etkisini anlayamadım. Uyuyunca benim de çok güzel oluyor ama bir kere 4 saat ancak uyuyorum. Evde ben ve 2 çocuğuz eşim gece gündüz işte. Uyumak lazım demek ki bana diğerlerini ben de tüketiyorum

Kizlar ameliyat yerleri nasıl? 13. Günüm veeeee hafif yanma ile hafif kaşınma var

Gecer gibi olmustu yine cok fena basladi malesef sicak suya oturmak baya ise yaramisti ilaclar cok fazla etki etmedi ama biraz yine etkisi var procto glyvenol ve anestol krem
Canım ilaçlarını düzenli kullan ise yarar inşallah.. bende aynı ilaçlarla rahatlamıştım

Canım herşey gayet normal güzel görünüyor keşke normal doğum yapma şartların bu kadar uygunsa sezeryan yapmasan...normal doğum sonrası bebeginle çok daha rahat ilgilenir ve ayaklanmak da çok kolay olur.. Tabiki sen bilirsin ama.. 3 normal doğum yapmış biri olarak söylüyorum..

Dogrudur cnm ama neblym goze aldim sonrasini ins cok fazla zorlanmadan toplarim vücudu ameliyat sonrası masllah 3 normal helal olsun

Ben sadece süt ürünlerini ve eti kestim bi kontrol etmek istiyorym gazı çok fazla çünkü bir de uyku sorunumuz var
Bizim bugün kontrolümüz vardı canım doktor ısrarla sık emzirme gaz yapar diyor. Doyduğunu anlıyorsan fazladan emiyorsa emzik ver diyor. Sütü kes dedi. Peynir yoğurt ye ama süt ve sütlü tatlılar gaz yaparmış. Emdikçe gaz yapar gaz yaptıkça emmek istermiş. Benimki çok sık emiyor ona rahat pozisyonu sağlamak için kambur kalacağım cidden emzirmekten

Bugün hem göz muayenesi hem 1.ay aşısı vardı kuzumun. Göz muayenesi çok zor geçti. Kıyamet koptu gözünü açmaya gücü yetmedi doktorun bayağı zorlamış hem içi hem dışı kanlandı. Saatlerdir çok huzursuz bir yandan da gaz sıkıştırıyor.

YüZündeki sivilceler için götürdüm ayrıca. İsilikmiş. 3.bebek ama bilememişim bu kadar fazla miktarda olunca korkmuştum açıkçası. Oda ısısı 24ü geçmeyecek diyor ama ben 24derecede üşüyorum bebek üşümez mi?
Ev 27 dereceyken bile kayınvalidem bu ev soğuk bebekli ev böyle olmaz,eli ayağı soğuk deyip beni evhamlandırdı çift giydirdim ben ettim siz etmeyin arkadaşlarım

Canım tavsiyen üzerine dediğin ürüne baktım nasıl kullanılıyo ben çözemedim yaa :) bi de hangisini tavsiye edersin aklımda bulunsun.. sürekli kullanılan bişi mi

Kızlar benim cok gazım var ya 20.günüm oldu. Bebekte sürekli bir ıkınma hali eminim benden dolayı. Ama bende de hep bi karın agrısı bi gaz hali . Rezene kimyon kayısı hoşafı hersy yapıom. Önce bendeki şu gaz işini halletmem lazım napmalıyım.. kızımı okula götürüp getiriom on günlükken başladım acaba soguk mu yedim anlamadım. Bide beni korkuttular dısarı cıkma lohusamın mezarı kırk gün acık derler falan . Korktum bi

Mezar olayıni bir anlamadim haaa... Ona bakarsan garrimuslimlerde doğuruyor çatır çatır herşeyi yapıyor... Bismillah de yap işini. Dışarıda ne olacak ki? Allah korur inşallah.

Gümüş kapağı hangi marka aldınız? Ben silikon göğüs kalkanı aldım 1 ay oldu hala acıyor. Yara yok ama her tuttuğunda ve çekişinde acıyor

Gaz, sık emzirme, sivilce ve kayınvalide konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz. anlatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…