2021 Şubat Anneleri

Tabi çok hızlı oldu benim. Şiddetli sancıyı ilk doğumda 18 saat çektim. İkinci de 4,5 saat. Tuvaletim var sanıyordum afedersin yolda giderken bebekmiş meğer
Ben uyandırıp emziriyorum ya. Çok zor uyuyor uyuyuncada uyanmak bilmiyor. Öyle bir döngüdeyiz. 2 memeyi emiyor doymazsa Mama da veriyorum ona rağmen ev tartımızla Doğum kilosunun üzerine 500-550 gr almış. Yarın aylık kontrolümüz var bakalım ne olacak. İlk çocuğum 1. Ayda Doğum kilosuna 1450 gr almıştı
Benim kızımda 1 aylık oldu cnm 550 gr falan aldı tahminen mama da yiyor bugün 45 cc verdim tek. sık sık da emiyor. İlk çocuğum 1450 gr almıştı ilk ayımızda. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr. Bu ev tartımızdaki kilosu
Bak ne güzel düşmüş değer hızlıca neden ağlıyorsun? Allah dermansız dert vermesin yakındır gelmesi kuzunun. Ağlayıp yıpratma kendini dinlen biraz sütlerin güzel olsun. Minnoş gelince uykular hatam çünkü
Kızlar normal doğum yapanlar dikişleriniz şişmişmiydi ? Bnm bi taraftakiler şişmiş acaba dikişim felan mı patladı
Kaçıncı gündesin acaba? Benim ilk hafta şişmişti kontrolde dikişler iyi dedi dr. Çok da ayakta kaldım bakanım yoktu bir de büyük çocuğum var.
7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadı Yarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
O senlik değil ki nasip işi. Sağlıkla kucağına al inş kuzuyu. Düşünsene son geceniz aynı bedende mutlu ol

Bende ev tartısı ile takip edeyim, benim ilk oğlumunda kilo alımı yavaştı, sağlıkları yerinde olsun inşallah

Cuma günü girdi hala ses yok bilmiyorum ama yarın gidip soracağım. 23 ile girmişti.
Sağlıkla çıksın İnşallah canım ışığı kapatınca yükseliş olmazsa bugün sonra çıkarıyorlar bizim de 13 dü 11 küsür olunca çıkardılar çıktıktan 2 gün sonra tekrar test yapıldı 0.5yukselmis o kadar yükseliş önemli değil ama 2 gün sonra yine gelin dediler öyle geçirdik süreci haber ver canım merak ettim bebisi

7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadı Yarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
Kızımın eşi aşağıda suni sancı alırsın ama yine de normal doğum yapamazsın demişti doktorum 41.hafta mecbur sezeryan la doğdu

Tamam inşallah dua edin

Geçmiş olsun canım geçtimi basurun bende aynı dertten muzdaribim ama benimkiler gebelikten önce vardı şimdi daha büyüdüler ilaç fayda etdiyse ismini yazarmısın

Geçmiş olsun canım geçtimi basurun bende aynı dertten muzdaribim ama benimkiler gebelikten önce vardı şimdi daha büyüdüler ilaç fayda etdiyse ismini yazarmısın
Gecer gibi olmustu yine cok fena basladi malesef sicak suya oturmak baya ise yaramisti ilaclar cok fazla etki etmedi ama biraz yine etkisi var procto glyvenol ve anestol krem

Benim de ışık kapatılınca 1 birim düştü. 14ten 13e sonra taburcu oldu. Ağlama kavuşacaksın..

Benim de ışık kapatılınca 1 birim düştü. 14ten 13e sonra taburcu oldu. Ağlama kavuşacaksın..
Ciddimisin bakalim yarın görüşme var ne diyecekler ama bugün atarlardı heralde yarın çıkacak olsa

Mama veriyor musun sadece emiyor mu? Ben günde 2-3 kez mama veriyorum sonrasında mutlaka kusuyor ama süt emdiğinde kusmuyor. Doktorumuz mamamızı değiştirdi ama yine aynı
Benim kızda kusuyor bnde mama veriyorum gazını çıkaramadığında kusuyor bizimki emse de kusuyor mama yese de hangi marka kullanıyor sunuz mama olarak

Kızlar saglık ocagı damla verdi mi size de d vitamin sanırım. Günde kaç damla verıosunuz ve ne zmaan basladnz ? Benim bebiş 19 günlük

Benimki de hep pütürlü sarı , hatta köpük köpük geliyor silerken yapıyor bazen. Doktor şekerli gıdalardan olabilir dedi.

Kızlar saglık ocagı damla verdi mi size de d vitamin sanırım. Günde kaç damla verıosunuz ve ne zmaan basladnz ? Benim bebiş 19 günlük
15gunlukken başla demişti sağlık ocağı ama ben sağlık ocağının verdiğini kendim kullanıyorum bebeğime başka aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…