- 9 Ocak 2012
- 15.616
- 30.299
- 798
Tabi çok hızlı oldu benim. Şiddetli sancıyı ilk doğumda 18 saat çektim. İkinci de 4,5 saat. Tuvaletim var sanıyordum afedersin yolda giderken bebekmiş meğerTebrik ederim öncelikle, ilk ve ikinci doğumlarını normal yapan annelere sormak istiyordum. Sizi yakaladım ve sormak istedim. İkinci doğum , anladığım kadarıyla ilkinden daha çabuk olmuş. Öyle deniliyor , sizinki de öyle oldu sanırım , doğru mu? Güle güle büyütün
Ben uyandırıp emziriyorum ya. Çok zor uyuyor uyuyuncada uyanmak bilmiyor. Öyle bir döngüdeyiz. 2 memeyi emiyor doymazsa Mama da veriyorum ona rağmen ev tartımızla Doğum kilosunun üzerine 500-550 gr almış. Yarın aylık kontrolümüz var bakalım ne olacak. İlk çocuğum 1. Ayda Doğum kilosuna 1450 gr almıştıGündüz o istedikçe, en az 2 saati buluyor çoğunlukla, gece de 3-4 saatte bir emziriyorum. Öylee 10 dk falan da sürmüyor emmesi ve tek gögüs emip bırakıyor. Arkadaş haklı, uyku çok önemli gelişimleri için... Bana da 10. Gün emmek için uyandırma demişti Dr.
Benim kızımda 1 aylık oldu cnm 550 gr falan aldı tahminen mama da yiyor bugün 45 cc verdim tek. sık sık da emiyor. İlk çocuğum 1450 gr almıştı ilk ayımızda. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr. Bu ev tartımızdaki kilosuGünde 2 mama içtiğide halde 500 gram almış ama doğum kilosnun üstüne, gece bende kaldırmak istemem zaten uyuyan bebekse bile böyle kaldıra kaldıra uykuları dağılıyor, 15 gün sonra kilo kontrolü var gene
Bak ne güzel düşmüş değer hızlıca neden ağlıyorsun? Allah dermansız dert vermesin yakındır gelmesi kuzunun. Ağlayıp yıpratma kendini dinlen biraz sütlerin güzel olsun. Minnoş gelince uykular hatam çünküMaalesef ışığı kapatıp bakacağız dediler birazda öyle takip edilecekmis dün ışık kapalı durdu 13 oldu bir birim düştü sanırım bir hafta kalacak. O kadar sıkıldım ki hep ağlıyorum...
Kaçıncı gündesin acaba? Benim ilk hafta şişmişti kontrolde dikişler iyi dedi dr. Çok da ayakta kaldım bakanım yoktu bir de büyük çocuğum var.Kızlar normal doğum yapanlar dikişleriniz şişmişmiydi ? Bnm bi taraftakiler şişmiş acaba dikişim felan mı patladı
O senlik değil ki nasip işi. Sağlıkla kucağına al inş kuzuyu. Düşünsene son geceniz aynı bedende mutlu ol7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadıYarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
Bizde nasipse salih beye gideceğizEşim de bu dra yaptırmak istiyordu. Fatihte mi yeri?
Bende ev tartısı ile takip edeyim, benim ilk oğlumunda kilo alımı yavaştı, sağlıkları yerinde olsun inşallahTabi çok hızlı oldu benim. Şiddetli sancıyı ilk doğumda 18 saat çektim. İkinci de 4,5 saat. Tuvaletim var sanıyordum afedersin yolda giderken bebekmiş meğer
Ben uyandırıp emziriyorum ya. Çok zor uyuyor uyuyuncada uyanmak bilmiyor. Öyle bir döngüdeyiz. 2 memeyi emiyor doymazsa Mama da veriyorum ona rağmen ev tartımızla Doğum kilosunun üzerine 500-550 gr almış. Yarın aylık kontrolümüz var bakalım ne olacak. İlk çocuğum 1. Ayda Doğum kilosuna 1450 gr almıştı
Benim kızımda 1 aylık oldu cnm 550 gr falan aldı tahminen mama da yiyor bugün 45 cc verdim tek. sık sık da emiyor. İlk çocuğum 1450 gr almıştı ilk ayımızda. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr. Bu ev tartımızdaki kilosu
Bak ne güzel düşmüş değer hızlıca neden ağlıyorsun? Allah dermansız dert vermesin yakındır gelmesi kuzunun. Ağlayıp yıpratma kendini dinlen biraz sütlerin güzel olsun. Minnoş gelince uykular hatam çünkü
Kaçıncı gündesin acaba? Benim ilk hafta şişmişti kontrolde dikişler iyi dedi dr. Çok da ayakta kaldım bakanım yoktu bir de büyük çocuğum var.
O senlik değil ki nasip işi. Sağlıkla kucağına al inş kuzuyu. Düşünsene son geceniz aynı bedende mutlu ol
Sağlıkla çıksın İnşallah canım ışığı kapatınca yükseliş olmazsa bugün sonra çıkarıyorlar bizim de 13 dü 11 küsür olunca çıkardılar çıktıktan 2 gün sonra tekrar test yapıldı 0.5yukselmis o kadar yükseliş önemli değil ama 2 gün sonra yine gelin dediler öyle geçirdik süreci haber ver canım merak ettim bebisiCuma günü girdi hala ses yok bilmiyorum ama yarın gidip soracağım. 23 ile girmişti.
Kızımın eşi aşağıda suni sancı alırsın ama yine de normal doğum yapamazsın demişti doktorum 41.hafta mecbur sezeryan la doğdu7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadıYarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
Tamam inşallah dua edinSağlıkla çıksın İnşallah canım ışığı kapatınca yükseliş olmazsa bugün sonra çıkarıyorlar bizim de 13 dü 11 küsür olunca çıkardılar çıktıktan 2 gün sonra tekrar test yapıldı 0.5yukselmis o kadar yükseliş önemli değil ama 2 gün sonra yine gelin dediler öyle geçirdik süreci haber ver canım merak ettim bebisi
Geçmiş olsun canım geçtimi basurun bende aynı dertten muzdaribim ama benimkiler gebelikten önce vardı şimdi daha büyüdüler ilaç fayda etdiyse ismini yazarmısınMerhabalar ben 35.hafta icindeyim simdide basur olmusum çok canim yaniyor meme cikmis disari büyük bir tane boyle olan oldumu dogum sonrasi gecermi hamilelikte dd gecermiki doguma kdr surermi kanar diye korkuyorum canimi baya acitiyor krem aldim hsmilelikts kullanilirmis baktim ama umarim ise yarar
Canım suyunu patlamadı mı doktor7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadıYarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
Dualarimdasiniz sağlıkla çıksın İnşallahTamam inşallah dua edin
Hayır patlatmadı canımCanım suyunu patlamadı mı doktor
Gecer gibi olmustu yine cok fena basladi malesef sicak suya oturmak baya ise yaramisti ilaclar cok fazla etki etmedi ama biraz yine etkisi var procto glyvenol ve anestol kremGeçmiş olsun canım geçtimi basurun bende aynı dertten muzdaribim ama benimkiler gebelikten önce vardı şimdi daha büyüdüler ilaç fayda etdiyse ismini yazarmısın
Benim de ışık kapatılınca 1 birim düştü. 14ten 13e sonra taburcu oldu. Ağlama kavuşacaksın..Maalesef ışığı kapatıp bakacağız dediler birazda öyle takip edilecekmis dün ışık kapalı durdu 13 oldu bir birim düştü sanırım bir hafta kalacak. O kadar sıkıldım ki hep ağlıyorum...
Ciddimisin bakalim yarın görüşme var ne diyecekler ama bugün atarlardı heralde yarın çıkacak olsaBenim de ışık kapatılınca 1 birim düştü. 14ten 13e sonra taburcu oldu. Ağlama kavuşacaksın..
Bize aynı gün öğlen gelin taburcu dediler. Merak etme yarın çıkacakCiddimisin bakalim yarın görüşme var ne diyecekler ama bugün atarlardı heralde yarın çıkacak olsa
Benim kızda kusuyor bnde mama veriyorum gazını çıkaramadığında kusuyor bizimki emse de kusuyor mama yese de hangi marka kullanıyor sunuz mama olarakMama veriyor musun sadece emiyor mu? Ben günde 2-3 kez mama veriyorum sonrasında mutlaka kusuyor ama süt emdiğinde kusmuyor. Doktorumuz mamamızı değiştirdi ama yine aynı
İnşallah canımBize aynı gün öğlen gelin taburcu dediler. Merak etme yarın çıkacak
Tabi çok hızlı oldu benim. Şiddetli sancıyı ilk doğumda 18 saat çektim. İkinci de 4,5 saat. Tuvaletim var sanıyordum afedersin yolda giderken bebekmiş meğer
Ben uyandırıp emziriyorum ya. Çok zor uyuyor uyuyuncada uyanmak bilmiyor. Öyle bir döngüdeyiz. 2 memeyi emiyor doymazsa Mama da veriyorum ona rağmen ev tartımızla Doğum kilosunun üzerine 500-550 gr almış. Yarın aylık kontrolümüz var bakalım ne olacak. İlk çocuğum 1. Ayda Doğum kilosuna 1450 gr almıştı
Benim kızımda 1 aylık oldu cnm 550 gr falan aldı tahminen mama da yiyor bugün 45 cc verdim tek. sık sık da emiyor. İlk çocuğum 1450 gr almıştı ilk ayımızda. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek dr. Bu ev tartımızdaki kilosu
Bak ne güzel düşmüş değer hızlıca neden ağlıyorsun? Allah dermansız dert vermesin yakındır gelmesi kuzunun. Ağlayıp yıpratma kendini dinlen biraz sütlerin güzel olsun. Minnoş gelince uykular hatam çünkü
Kaçıncı gündesin acaba? Benim ilk hafta şişmişti kontrolde dikişler iyi dedi dr. Çok da ayakta kaldım bakanım yoktu bir de büyük çocuğum var.
Bugun 5. Gün bende üstüne çok oturdum malesef gelen giden oldu saolsun annem geldi yardımcım oluyo herşeye ama ayakta da kalıyorum kendimi brakmıyım diye dşndüm hata ettim sanırım
O senlik değil ki nasip işi. Sağlıkla kucağına al inş kuzuyu. Düşünsene son geceniz aynı bedende mutlu ol
Benimki de hep pütürlü sarı , hatta köpük köpük geliyor silerken yapıyor bazen. Doktor şekerli gıdalardan olabilir dedi.Kızlar selam nasılsınız çok afedersiniz bebeklerinizin kaka rengi nedir acaba benimki sarı hafif Pütürlü bazen çiş gibi yapıyor bugün daha yapmadı inanılmaz gaz sancısı varaynı zamanda doğan arkadaşın bebeği biraz daha koyuydu ikimiz de sadece anne sütü ile besliyoruz yenilen şeylerle ilgilidir dimi renk değişikliği
15gunlukken başla demişti sağlık ocağı ama ben sağlık ocağının verdiğini kendim kullanıyorum bebeğime başka aldimKızlar saglık ocagı damla verdi mi size de d vitamin sanırım. Günde kaç damla verıosunuz ve ne zmaan basladnz ? Benim bebiş 19 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?