Karni güzel nasıl oluyor?Karni güzel doğan bebekler o şekilde kaka yapıyomuş canım,bi önceki doğumum da doktor soylemisti
Maşallah sağlıklı güzel günlerini görün hep.7.gününde sünnetini de yaptırdık o da iyi gidiyor şuan da bebeğim 11 günlük oldu iyileşmeyr başladı
Her hangi bi ilaç kullanmadık bezine sabah akşam sürülen bi krem var onum harici ağrı kesici yada antiboyik de yazmıştı doktor ama gerekli olursa kullanırsınız demişti
Doktorumuz her bez açmada şırınga ile papatya suyu ve kantaron yağı sürmemizi söyledi onları düzenli uyguluyıruz inşallah bunu da sağlıkla atlatırız
Sünnet yaptırmak isteyenler için doktorumdan memnundum ama danışmada ki bayan biraz sert üslupluydu
Bilerek giderseniz daha iyi karşılarsınız :)
Doktorumuzun adı Salih Selman sadece 1 yaşına kadar sünnet yapıyor bilginiz olsun
7.günde sünnet 300 tl
1 yaşına kadar olanlar 400 tl
Mama veriyor musun sadece emiyor mu? Ben günde 2-3 kez mama veriyorum sonrasında mutlaka kusuyor ama süt emdiğinde kusmuyor. Doktorumuz mamamızı değiştirdi ama yine aynıSelamlar güzel anneler
Baya bi sayfa birikmişti okuyamadığım, hala da bitmiş değil
Bu süreçte aynı şeyleri yaşayan insanların yorumlarını okumak beni çok rahatlatıyor hepinize teşekkür ederim kendi adıma :)
Benim bebeğim günde bir yada 2 kez ağız dolusı kusuyor bu normal mi acaba ?
Maalesef ışığı kapatıp bakacağız dediler birazda öyle takip edilecekmis dün ışık kapalı durdu 13 oldu bir birim düştü sanırım bir hafta kalacak. O kadar sıkıldım ki hep ağlıyorum...
Allah yardımcın olsun canım..sağlıkla kolaylıkla al bebeğini kucağına inşallah...Allahım bir avazda kurtarsınDoğurmayan sadece ben kaldım sanırımHafta sonu hafif regl ağrım var gibiydi ama bebek kanala filan inmemiş. Yarın suni sancı alacağım. İnşallah bebeğim kendini iter de vajinal doğum yaparım Kendi sancın olmadan doğuma gitmekte çok stresli bir şeymiş. Dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Karni güzel doyan demek istedi benceKarni güzel nasıl oluyor?
Mama veriyor musun sadece emiyor mu? Ben günde 2-3 kez mama veriyorum sonrasında mutlaka kusuyor ama süt emdiğinde kusmuyor. Doktorumuz mamamızı değiştirdi ama yine aynı
Maşallah sağlıklı güzel günlerini görün hep.
İlk defa duyuyorum sünnet için bitkisel şeyler kullanıldığını. Peki eski yöntemle dikişli mi oldu sünnet, yoksa klipsli felan diyorlar öyle mi oldu canım?
Bu Arada ili defa kusması normal. Benim bebeğimde çok kusuyor. Ama artık her şey için doktora götürmekten bıktım akışına bırakacağım çünkü zamanla azalıp geçiyor.
Aynen canım arkadaşın bebeği biraz koyuydu şaşırdım görünce hangisi normal acaba neden farklı dedim
Kaç gün oldu 13e düşmüşse çıkar benimki 11 de çıkmıştı 13ten 11 çabuk düşer İnşallah çok haklısın çok geçmiş olsunMaalesef ışığı kapatıp bakacağız dediler birazda öyle takip edilecekmis dün ışık kapalı durdu 13 oldu bir birim düştü sanırım bir hafta kalacak. O kadar sıkıldım ki hep ağlıyorum...
Cuma günü girdi hala ses yok bilmiyorum ama yarın gidip soracağım. 23 ile girmişti.Kaç gün oldu 13e düşmüşse çıkar benimki 11 de çıkmıştı 13ten 11 çabuk düşer İnşallah çok haklısın çok geçmiş olsun
Benim annem de kusması iyi, yediği yarıyor derler diyo.Yok canım mama vermiyorum sadece emiyor her seferinde kusmuyır ama bi kustumu maşallah yani korktum hatta annem falan yanımdaydı korkma normal dedi sanırım süt fazla geliyor bu sefer az emzireyim dedim sanki saatlerdir emmemiş gibi aranıp durdu ağladı
Karni guzel doyan yazmak istedim, yanlis yazmisimKarni güzel nasıl oluyor?
Duzeltme icin sagol canimKarni güzel doyan demek istedi benceçünkü bende öyle biliyorum
Canım sen normal doğum yapanlardan daha fazla acı çekmişsin 7 saat sunni samcı kolay değil helal olsn7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadıYarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
Kanlı Mı oldu direkMerhaba bizim de asinin ertesi günü oldu bu mukuslu kanlı kaka. Şimdi 2. ayda çok fazla aşı var yaptirmasak mi? Eşim kesin izin vermez.
Bir de inek sütü çok dert değil zaten içmesin ama yoğurt tereyağı kefir falan faydalı şeyler.
Bizim durumumuz hiç belli deil, daha 1 aylık olunca test fln da yapılmıyor. Ben yediklerime dikkat edicem. Bugünkü bezlerinden birinde yine kanlı mukus gördüm. Dün pilava tereyağı koymuştum çok etkilemez diye, bir de serbest diye öğlen balık akşam da tavuk yemistim ondan mi oldu acaba? Ya neyin dokunduğunu bilememek çok kötü.
Sizin nasıl ilerledi ve nasıl / ne zaman geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?