2021 Şubat Anneleri

Maşallah sağlıklı güzel günlerini görün hep.
İlk defa duyuyorum sünnet için bitkisel şeyler kullanıldığını. Peki eski yöntemle dikişli mi oldu sünnet, yoksa klipsli felan diyorlar öyle mi oldu canım?
Bu Arada ili defa kusması normal. Benim bebeğimde çok kusuyor. Ama artık her şey için doktora götürmekten bıktım akışına bırakacağım çünkü zamanla azalıp geçiyor.

Mama veriyor musun sadece emiyor mu? Ben günde 2-3 kez mama veriyorum sonrasında mutlaka kusuyor ama süt emdiğinde kusmuyor. Doktorumuz mamamızı değiştirdi ama yine aynı

Maalesef ışığı kapatıp bakacağız dediler birazda öyle takip edilecekmis dün ışık kapalı durdu 13 oldu bir birim düştü sanırım bir hafta kalacak. O kadar sıkıldım ki hep ağlıyorum...

Allah yardımcın olsun canım..sağlıkla kolaylıkla al bebeğini kucağına inşallah...Allahım bir avazda kurtarsın

Kızlar normal doğum yapanlar dikişleriniz şişmişmiydi ? Bnm bi taraftakiler şişmiş acaba dikişim felan mı patladı

Mama veriyor musun sadece emiyor mu? Ben günde 2-3 kez mama veriyorum sonrasında mutlaka kusuyor ama süt emdiğinde kusmuyor. Doktorumuz mamamızı değiştirdi ama yine aynı

Yok canım mama vermiyorum sadece emiyor her seferinde kusmuyır ama bi kustumu maşallah yani korktum hatta annem falan yanımdaydı korkma normal dedi sanırım süt fazla geliyor bu sefer az emzireyim dedim sanki saatlerdir emmemiş gibi aranıp durdu ağladı

Canım sanırım ikinci dediğin yani zaten sünnet 5 dk bile sürmedi
Görünürde dikiş falan yok yapıştırma yöntemi galiba tam bilmiyorum
Evet canım bitkiselleri doktor reçete olarak hazırlamış hatta
Antiniyotik ve ağrı kesicide yazmış ama onları gerekli olırsa alırsınız dedi
Şimdilik iyi.gidiyor inşallah iltihap falan olmazsa böyle iyileşir
Kantoron yağını damlatınca baya rahatlıyor ve pişik kremi falan da sürmüyorım onu danlattığumdan beri poposuna da akıyor çünkü pişiği de önlüyor sanırım bu yağ
Ben göğüs uçlarıma lansinoh mı ne öyle bi krem kullandım o da bitmek üzereyken bu yağı aldık göğüs yaralarıma da sürdüm çok iyi geldi
Kantaron yağı tavsiye ederim

Kızlar selam bugün bittim tükendim resmen demicem çok şükür dicem çok gazı vardı kucağımdan düşmedi yüzündeki sancı acısını çaresizce izledim bugünü kakasiz bitiriyoruz galiba ama olsun buna da şükür 3 gün bensiz yoğun bakimdaydi şimdi yanımda ya derdimiz kaka olsun gaz olsun diyorum yeterki sağlık olsun hepimiz için Amin

Kaç gün oldu 13e düşmüşse çıkar benimki 11 de çıkmıştı 13ten 11 çabuk düşer İnşallah çok haklısın çok geçmiş olsun

Kaç gün oldu 13e düşmüşse çıkar benimki 11 de çıkmıştı 13ten 11 çabuk düşer İnşallah çok haklısın çok geçmiş olsun
Cuma günü girdi hala ses yok bilmiyorum ama yarın gidip soracağım. 23 ile girmişti.

Benim annem de kusması iyi, yediği yarıyor derler diyo.

7 saat suni sancı aldım 1 cm bile açıklığım olmadı Yarın sabah mecbur sezeryan olacağım. Normal doğurabilenleri gerçekten tebrik ediyorum. Neden doğuramıyorum anlamadım ya
Canım sen normal doğum yapanlardan daha fazla acı çekmişsin 7 saat sunni samcı kolay değil helal olsn

Kanlı Mı oldu direk dikkat edin ya yumurtaya alerji varsa tavuk sıkıntı, bizim ilk çocuğumda meme reddi, gürültülü kaka diğer odadan duyulucak derecede vardı sürekli ağlardı, rota aşısından sonra isr yanakları kanar durumda egzama oldu sonra vücuda yayıldı lekeler testte çıkmadı, keçi ürünleri ile diyet açtık bazı yerde kaldık bazı yerde geçtik, şimdi 42 aylık süt ürünü biraz fazla kaçsın sivilce sivilve oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…