2021 Şubat Anneleri

Sizinkide bu kadardir annesi benimki tabi az bise buyuk ama ayni gibidirler 🤗bekliyoruz senin bebiside bize kalp atislari 130larda denildi bakalim seninki kac olucak
bilmem.. bi dr a gittim hic tekrar gel demedi sanki devlet hastanesi kanama alani var dedi onu bile dogru duzgun aciklamadi. sukur kanama kalmadi 5 gundur baska.dr la gorustum 8 hafta gel dedi millet 6 da kalbi duyuyo halbuki bende ortasi 7 ye randevu aldim bakalim. saglikli olsunlarda bi hafta daha.beklerim 😊

Selam kızlar. Bende daha gitmedim dr a . 5+3 haftalığız. Bu arada kim hangi ilden dr hastane tecrübelermizi paylaşmış olurux

Bugun 6+6 gunluguz doktora gittim kese var kalp atisi supheli dedi kardiyoloji ultrasonu istedi orası da pazartesiye gun verdi. Ya erken degil mi kalp atisi icin cok korkuyorum bisey olacak diye

Seninle aynıyız canım, benim de kahverengi leke oldu bir iki gün geçti korkma geçecektir. Cuma günü kalp atışı duymaya gideceğiz sağlıkla gelsinler 🥰
Amin inşallah. Normalde haftaya biz de kalp atışı duymaya gidecektik ama dr bu ara çok ultrasona girdiğim için kanaman artmazsa 2 hafta sonra gel dedi. Sık ultrason bebeğe zararlıymış bilmiyordum.

Bugun 6+6 gunluguz doktora gittim kese var kalp atisi supheli dedi kardiyoloji ultrasonu istedi orası da pazartesiye gun verdi. Ya erken degil mi kalp atisi icin cok korkuyorum bisey olacak diye
Vajinal mi muayene etti sizi? Beni de 6+6ya çağırdı doktorumuz. Bana da erken geliyor ama duyanlar var. Cihazla alakalı olabilir. İlk hamileliği de 7. Haftada Dr.umda duymuştuk. 8. Haftada Devlete tahlil için gittiğimde o ultrason da duymadı. Vajinal ultrason yapmıştı. Öyle duymuştuk.

Vajinal mi muayene etti sizi? Beni de 6+6ya çağırdı doktorumuz. Bana da erken geliyor ama duyanlar var. Cihazla alakalı olabilir. İlk hamileliği de 7. Haftada Dr.umda duymuştuk. 8. Haftada Devlete tahlil için gittiğimde o ultrason da duymadı. Vajinal ultrason yapmıştı. Öyle duymuştuk.
Karnimdan bakti. Bilmiyorum ama cok korkuyorum

merhaba arkadaşlar, araniza yeni katıldım sat 9 mayıs şuan 5+4 günlük gebeyim keseyi gördük şükür ancak hamileliğimi öğrendiğim günden beri lekenmem var ve az miktarda devam ediyor. pazartesi dr uma durumu anlattım ve günde iki kez progestan verdi iki hafta devam edecekmişim, düşük riski olabilir dedi bu tedirginlik beni çok rahatsız ediyor. ilk gebeliğimde ne kasık ağrısı ne kanama başıma gelmemişti. Sevinemedim bile gebeliğime inşallah ilaç keser lekelenmeyi sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Şükür benle aynı birini buldum😂 bnmde sat 9 Mayıs 💞bnde aynı canim ogrendigimden beri lekelenme var

selammm , bende 3 yıl sonra hamile kaldım :) inş her şey yolunda giderse şubatta dünyaya gelecek evlatçcım

bazı yazıları okudum bende de kahverengi lekelenmeler geldi hep doktor olabilir dedi kesede sorun yok rahim ağzından gelmiş olabilir dedi progeston verdi ama 10 gündür falan yok çok çükür bazı hamilelerde hep lekelenme oluyormuş ama dikkatli olmakta fayda var tabiki

Son düzenleme:
Karnimdan bakti. Bilmiyorum ama cok korkuyorum
Korkmayın Allahın izniyle duyarsınız inşallah pazartesi. Belki geç döllenmesinizdir... Bir sürü ihtimal var panik yapmayın eğer imkanınız varsa başka bir Dr a gidin devlete gittiyseniz. İçiniz rahatlar.

Korkmayın Allahın izniyle duyarsınız inşallah pazartesi. Belki geç döllenmesinizdir... Bir sürü ihtimal var panik yapmayın eğer imkanınız varsa başka bir Dr a gidin devlete gittiyseniz. İçiniz rahatlar.
Gecen hafta baska bi doktora gitmistim o da kese var bebek yok demisti. Bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim. Pandemi yuzunden merkeze de gidemiyorum

Canım bugünlerde zaten zor duyulur. İlk etapta net bilgi veremiyor drlar. İlk bebeğimde bana da bu tür konuşmalar yaptı doktor. Özele mi girmiştin?

Gecen hafta baska bi doktora gitmistim o da kee var bebek yok demisti. Bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim. Pandemi yuzunden merkeze de gidemiyorum
HCG nasıl cnm önemli olan o bnm 2. Gebelikte yolk vardı bebek olusmamisti ama HCG düzenli artmamisti sonra da kanama durmadı zaten

Selamlar, bugun sonunda doktora gittim 5+2 günlük hamileyim sabah karnımdan ultrasonla baktı keseyi göremedi ama idrar torban boş falan dedi be alakaysa. Neyse şimdi bhcg sonucum geldi 4558, bu değerde vajinal usg de görebiliyoruz anca yazmış doktor valla hiçbişi anlamadım. Tecrübeli hanımlar sizce durumum nasıl kese görünmemesi normal mi. Doktorum biraz avel beni aydınlatın lütfen 😂

Back
X