2021 Şubat Anneleri

Benimki uykuya dalamıyı gözlerini açıyo sürekli kucağımda bile aha 1 aylık oldu ama nasıl oldu bi de bana sorun

Canım bende de vardı o gaz sıkıntısı çörek otu yağı fayda etti çok şükür

Benim de şuan 4 kilo fazlam kaldı ama sanki daha fazla kaldı gibi duruyor genişlemişim resmen

Duphalac verdi dr bana. Seninkinin adı ne ? Bencede kesinlikle daha hassasız terlediğimiz için sürekli üşütebiliyoruz.. bu arada bebişleri çıkarmyı düşünür müsünüz kızlar nisandan önce falan . Yasaklarda bitti ya

Canım ben çok evde duramıyorum önlemimizi alıp bir haftalıkken kısa bir avm turu yapıp gelmiştim iki üç günde bir çıkarım ben ama kapalı alanda açık alanda üşütebilir

Basur olan arkadaşlar ilk doğumumda ağlaya ağlaya çok afedersiniz tuvalete çıkıyordum makatta oluşan memelerden fayansları yumrukluyordum Rabbim kimseye yaşatmasın doktorun verdiği ilaçlar hiç işe yaramadı sadece isal yaptı ki onu bile yapamıyordum o derece büyüktü bende oluşan memeler eşim aktardan bu kremi almış iki günde iyileştirdi beni aklınızda olsun.

Eklentiler

• inCollage_20210304_160506454.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 53
Hepsi gerekli aşılar yapılmalı bence

Sağlık ocagı dönüşü büyük oğlumu parka götürdük

Bizim kontrol vardı bugün 900 gram almış çok iyi dedi doktor

Şubat anneleri 4 şubat doğdu oğlum aylık aşısına götürdük 4mart diye şubat 28 çekiyor şimdi vuramam erken olur pazartesi gel dedi doktorumuz

Ben sadece süt ürünlerini ve eti kestim bi kontrol etmek istiyorym gazı çok fazla çünkü bir de uyku sorunumuz var
Süt soğan domates beni bitiriyor birde pazar günü ciğer ve marul yedim pazartesi salı kabus gibiydi ikisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Bu bilgi icin sagol cnm ben daha dogum yapmadım ama.benmdr.kotu durumda kıvranıyorum

Benimki de duphalac bana çok iyi geldi, bebek odası çok sıcak odadan çıktığım zaman soğuk yiyorum galiba. Bebeğin yattığı oda 27,28 dereceye kadar arttırıyor annem laftan anlamıyo siz kaç derecede duruyosunuz

Şubat anneleri 4 şubat doğdu oğlum aylık aşısına götürdük 4mart diye şubat 28 çekiyor şimdi vuramam erken olur pazartesi gel dedi doktorumuz
Benim oğlum 2 şubat doğumlu bugün yaptırdık 1 ay aşısını hepatit 2.dozuymuş. şükür ateş de olmadı.. belki size de o nedenle pazartesi demiştir.. 1 ay sonraya da verem aşısı için gun verdi hatta o biraz ateş yapabilir calpol icirip gelin dedi hemsiremiz..
Herkesin 1 ay kontrolleri iyi geçsin inşallah sağlıkla..

21.gün hala kanamam var

Ben de tam tersine emzire emzire göğüsüm iyleşti.. Resmen ağlayarak emziriyordum birde doğru pozisyonda emzirmekte önemli.. Bebek sadece göğüsün ucunu emmemeli.. Kahverengi alanın tümünü emmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…