2021 Şubat Anneleri

Benimki maksimum 3 saat uyuyor. O uyuyunca ben de uyuyorum çok iyi oluyorum. Ama gece sürekli uyanıyo kesik kesik uykular zorluyo
Canım bebeklerin eli ayağı burnu soğuk olur. Kan dolaşımı buralarda az henüz. Üşümeye sırt ve göğüsten bakabilirsin
Ay kendini hiç korkutma ben 3. Günden beri köpeğimi tuvalete çıkarıyorum napıyım eve yapmıyor asla illaki çıkarmak gerekiyor gündüz eşim yokken. Aslında bana da iyi geliyor temiz hava

Benimki de öyle kuzum ya saat başı bazen 45 dk da bşr emmek istiyor emzik de meme reddi yapar diye nadiren uykuya geçiş olsun diye veriyorum gaz yapacak ne varsa yememeye çalışıyorum. Size bi gaz ilacı galan verdi mi

Kızlar benm gögüslerimde kabuk bagladı emzirirken nasıl acıyordu? İlk cocugumdan tecrube edindimki bebegi agzı dolu emzirin kahveringi kısmı agzına sokun tamamen dudaklarını açın, tahin üstünde biriken bi yag oluyor oda iyi geliyor, emzirdkçede gecti benmki, 1 hafta sürdü yara oldu soyuldu sütümle sildim her seferdnde. Kabuk attı sonra gecti.. ekstra bişey almadım .

Kilo durumları nasıl. 20 kilo aldım 13 kilo verdim 7 kilo kalmış. Ama ödemde var ayaklarımı bacaklarımı şiş görüyom.. bide sarkık her yerim göğüs karın :) toparlanacakmıyz acaba :) akşam 9 dan sonra acıkmalar başladı bende. Acıkıp öyle suyla geciştirincede gerçekten sütüm olmuyo benm. Güzel beslenme su uyku ve moral eşittir süt.. annem bendeydi uyuyodum güzel yarın gidiyo kayınvalide gelmek istio ama bana her harketi batıyo sürekli bir laf sokma hali alttan evi beni eleştirme modunda . Hic gelmese daha iyi. İstemıom . Bebegede bakmayı bilmio . Ne alt acar ne mama verir annem gibi değil hiç. Bi sevmeye varlar.. bakalım banyo uyku idare edebilecek miyim. Yalnız olanlar bi el kaldırsın :)

11 kilo aldım canım bebeğim 22 günlük 8 kilo verdim. Bana da göbeğim sarkmış gibi geliyor. Eski göbeğime çok yaklaştığımı düşünüyordum ama sanırım kendimi kandırmışım. Göğüsler büyüdü gitti zaten. Basen ve üst bacak da genişlemiş gibi geliyor. Umarım toparlanırız. Göbeğimdeki çatlaklar için bişeyler yapmak istiyorum, son ayda çatladım bu arada ben de yalnızım. Bi şekilde idare ediyoruz.

Gümüş kapağı hangi marka aldınız? Ben silikon göğüs kalkanı aldım 1 ay oldu hala acıyor. Yara yok ama her tuttuğunda ve çekişinde acıyor
Silverette diye bir marka var canım onu aldım ben. Gümüş kapak sayesinde kurtuldum. Umarım sana da çare olur

Ben ilk çocuğumda yaptırmıştım bunda da yaptıracağım. O zaman 4 saat emzirme sonra emzir demişlerdi benim de 2 dil gitti bu hamilelikte. Geçmiş olsun

Sağol canım bende dün kanal tedavisi yaptırdım geçici dolgum var bde
Banada 4 saat emzirme dedi doktor çok ağlarsa 3 saat sonra emzirebilirsin dedi
Sağma makinesini son anda aldığım için randevu saati gelmeden hemen sağdım ama vakit dardı 2 3 dk sağabildim sadece
O da az oldu tabi annem ben gelene kaar yetirmeye çalışmş
Gelincede uyuyodu tam 6 20 geçe anestezi aldım 9 da emzirdim inşallah zararı olmaz çocuğuma
Bide azıcık sağıp öyle emzirdim

Sanada geçmiş olsın canım
Benim bi kaç tane daha çürüğüm varmış biraz büyüsün dr onları da öylr ysptırırım

Annemde beni yataktan çıkarmıyor lohusasın her yerin açık diyo Bi bildikleri var galiba, taburcu olurken doktorum bana Bi şurup verdi galiba sezeryan oldum kabız olup dikişlerim açılmasın diye. O şurup beni hem ishal yapıyo hemde felaket gaz çözüuo, istersen yazayım doktoruna danışıp kullanırsın

Tecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem

Gümüş kapağı hangi marka aldınız? Ben silikon göğüs kalkanı aldım 1 ay oldu hala acıyor. Yara yok ama her tuttuğunda ve çekişinde acıyor
Ben gümüş kapağı kullandım ama hiç fayda etmeyen kişilerden biriyim. Meme ucum yara oldu kabuk bağladı ve kabuğu düştükten sonra rahat ettim. Artık alıştı sanırım. Bazen çok emdiği günler çok ağrıyor. Ama emme arasında 2-3 saat kalırsa rahatlıyor

Rota gerekli cnm. Menenjit de yaptırdık biz kızımda. Bir de aşılar çok pahalı. Rota Allah korusun olursa hem hastanede yatış hem kilo.kaybi çok fena bi hastalık.

Benim 1 aylıkken bitti kalamam. Antibiyotiği 5 gün kullandım sadecebaşladım vitamini de devam edebilirsin dedi.
Canım benimki de öyle 4 haftadır asla yatağında uyumadı bizimki emip uyumuyo bile illa kucakta parçalıycan kendini o da 5-10 dk tavşan uykusunda uyuyo
Benimki de bugünlerde sefil uykuyu seviyor gazın çıkartıyorum kolumda bacağımda uyuya kalıyor .uyanmasın dye hareket etmiyorum Ama artık her tarafım uyuşuyor v e sonuç olarak akşamları dehşet vücut eklem ağrısı çekiyorum. Yatağına koyduğumun uyanıyor sonra hop sil baştan. Neden böyle ya,eskiden koyardık ne güzel uyurdu
Benim de eşim bugünlerde bunu düşünüyor. bilgi sahibi olursanız paylaşır mısınız?

Tamamlayıcı iğrenç bir durumda bende büyük kızım Allianz oğluma da düşündüm ama sünnet falan kapsamıyor ... Sadece muayene falan kapsıyor diğeriyle ilgili bilgim yok. Ama benim için tamamlayıcı bitti.

Tabiki

Valla ben 1 aydır öyleyim gözleri hep açık ben böyle bebek görmedim asla uyumuyo haliyle büyüyeniyo çare bulamadım

Bende aynısını kullanıyorum emzirme harici de çıkarmıyorum meme uçlarım hiç yara olmadı tavsiye ederim

Valla ben 1 aydır öyleyim gözleri hep açık ben böyle bebek görmedim asla uyumuyo haliyle büyüyeniyo çare bulamadım
Benim bebeğim de bu aralar aynı. Sürekli onu kucağımda tutayım istiyor. Yatağına koyunca ağlıyor ve hiçbir iş yaptırmıyor bana. Saç baş perişan geziyorum. Evi saymıyorum bile...

Benimki de öyle kuzum ya saat başı bazen 45 dk da bşr emmek istiyor emzik de meme reddi yapar diye nadiren uykuya geçiş olsun diye veriyorum gaz yapacak ne varsa yememeye çalışıyorum. Size bi gaz ilacı galan verdi mi
Biogaia verdi. Ben de takviye probiyotik içiyorum bebeğe de fayda eder demişti başka bir doktor. Gün içinde de çok gazı var ama akşam dışında ağlamıyor. Kendi kendine ıkınıp duruyor rahat bir uykusu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…