Benimki maksimum 3 saat uyuyor. O uyuyunca ben de uyuyorum çok iyi oluyorum. Ama gece sürekli uyanıyo kesik kesik uykular zorluyoBen de solgarın b vitaminini kullanıyorum ama etkisini anlayamadım. Uyuyunca benim de çok güzel oluyor ama bir kere 4 saat ancak uyuyorum. Evde ben ve 2 çocuğuz eşim gece gündüz işte. Uyumak lazım demek ki bana diğerlerini ben de tüketiyorum
Canım bebeklerin eli ayağı burnu soğuk olur. Kan dolaşımı buralarda az henüz. Üşümeye sırt ve göğüsten bakabilirsinBugün hem göz muayenesi hem 1.ay aşısı vardı kuzumun. Göz muayenesi çok zor geçti. Kıyamet koptu gözünü açmaya gücü yetmedi doktorun bayağı zorlamış hem içi hem dışı kanlandı. Saatlerdir çok huzursuz bir yandan da gaz sıkıştırıyor.
YüZündeki sivilceler için götürdüm ayrıca. İsilikmiş. 3.bebek ama bilememişim bu kadar fazla miktarda olunca korkmuştum açıkçası. Oda ısısı 24ü geçmeyecek diyor ama ben 24derecede üşüyorum bebek üşümez mi?
Ev 27 dereceyken bile kayınvalidem bu ev soğuk bebekli ev böyle olmaz,eli ayağı soğuk deyip beni evhamlandırdı çift giydirdim ben ettim siz etmeyin arkadaşlarım
Ay kendini hiç korkutma ben 3. Günden beri köpeğimi tuvalete çıkarıyorum napıyım eve yapmıyor asla illaki çıkarmak gerekiyor gündüz eşim yokken. Aslında bana da iyi geliyor temiz havaKızlar benim cok gazım var ya 20.günüm oldu. Bebekte sürekli bir ıkınma hali eminim benden dolayı. Ama bende de hep bi karın agrısı bi gaz hali . Rezene kimyon kayısı hoşafı hersy yapıom. Önce bendeki şu gaz işini halletmem lazım napmalıyım.. kızımı okula götürüp getiriom on günlükken başladım acaba soguk mu yedim anlamadım. Bide beni korkuttular dısarı cıkma lohusamın mezarı kırk gün acık derler falan . Korktum bi
Benimki de öyle kuzum ya saat başı bazen 45 dk da bşr emmek istiyor emzik de meme reddi yapar diye nadiren uykuya geçiş olsun diye veriyorum gaz yapacak ne varsa yememeye çalışıyorum. Size bi gaz ilacı galan verdi miBizim bugün kontrolümüz vardı canım doktor ısrarla sık emzirme gaz yapar diyor. Doyduğunu anlıyorsan fazladan emiyorsa emzik ver diyor. Sütü kes dedi. Peynir yoğurt ye ama süt ve sütlü tatlılar gaz yaparmış. Emdikçe gaz yapar gaz yaptıkça emmek istermiş. Benimki çok sık emiyor ona rahat pozisyonu sağlamak için kambur kalacağım cidden emzirmekten
11 kilo aldım canım bebeğim 22 günlük 8 kilo verdim. Bana da göbeğim sarkmış gibi geliyor. Eski göbeğime çok yaklaştığımı düşünüyordum ama sanırım kendimi kandırmışım. Göğüsler büyüdü gitti zaten. Basen ve üst bacak da genişlemiş gibi geliyor. Umarım toparlanırız. Göbeğimdeki çatlaklar için bişeyler yapmak istiyorum, son ayda çatladımKilo durumları nasıl. 20 kilo aldım 13 kilo verdim 7 kilo kalmış. Ama ödemde var ayaklarımı bacaklarımı şiş görüyom.. bide sarkık her yerim göğüs karın :) toparlanacakmıyz acaba :) akşam 9 dan sonra acıkmalar başladı bende. Acıkıp öyle suyla geciştirincede gerçekten sütüm olmuyo benm. Güzel beslenme su uyku ve moral eşittir süt.. annem bendeydi uyuyodum güzel yarın gidiyo kayınvalide gelmek istio ama bana her harketi batıyo sürekli bir laf sokma hali alttan evi beni eleştirme modunda . Hic gelmese daha iyi. İstemıom . Bebegede bakmayı bilmio . Ne alt acar ne mama verir annem gibi değil hiç. Bi sevmeye varlar.. bakalım banyo uyku idare edebilecek miyim. Yalnız olanlar bi el kaldırsın :)
Silverette diye bir marka var canım onu aldım ben. Gümüş kapak sayesinde kurtuldum. Umarım sana da çare olurGümüş kapağı hangi marka aldınız? Ben silikon göğüs kalkanı aldım 1 ay oldu hala acıyor. Yara yok ama her tuttuğunda ve çekişinde acıyor
Ben ilk çocuğumda yaptırmıştım bunda da yaptıracağım. O zaman 4 saat emzirme sonra emzir demişlerdi benim de 2 dil gitti bu hamilelikte. Geçmiş olsun
Annemde beni yataktan çıkarmıyor lohusasın her yerin açık diyo Bi bildikleri var galiba, taburcu olurken doktorum bana Bi şurup verdi galiba sezeryan oldum kabız olup dikişlerim açılmasın diye. O şurup beni hem ishal yapıyo hemde felaket gaz çözüuo, istersen yazayım doktoruna danışıp kullanırsınKızlar benim cok gazım var ya 20.günüm oldu. Bebekte sürekli bir ıkınma hali eminim benden dolayı. Ama bende de hep bi karın agrısı bi gaz hali . Rezene kimyon kayısı hoşafı hersy yapıom. Önce bendeki şu gaz işini halletmem lazım napmalıyım.. kızımı okula götürüp getiriom on günlükken başladım acaba soguk mu yedim anlamadım. Bide beni korkuttular dısarı cıkma lohusamın mezarı kırk gün acık derler falan . Korktum bi
Bende aynısını kullanıyorum emzirme harici de çıkarmıyorum meme uçlarım hiç yara olmadı tavsiye ederimSilverette diye bir marka var canım onu aldım ben. Gümüş kapak sayesinde kurtuldum. Umarım sana da çare olur
1 aylıkken ancak iyileşiyor cnm. Ben 15 günlükken conratubex jel kullandım hala kullanıyorum dr verdi. Yara yerini iyileştiriyor iz kalmıyorKizlar ameliyat yerleri nasıl? 13. Günüm veeeee hafif yanma ile hafif kaşınma var
Ben gümüş kapağı kullandım ama hiç fayda etmeyen kişilerden biriyim. Meme ucum yara oldu kabuk bağladı ve kabuğu düştükten sonra rahat ettim. Artık alıştı sanırım. Bazen çok emdiği günler çok ağrıyor. Ama emme arasında 2-3 saat kalırsa rahatlıyorGümüş kapağı hangi marka aldınız? Ben silikon göğüs kalkanı aldım 1 ay oldu hala acıyor. Yara yok ama her tuttuğunda ve çekişinde acıyor
Rota gerekli cnm. Menenjit de yaptırdık biz kızımda. Bir de aşılar çok pahalı. Rota Allah korusun olursa hem hastanede yatış hem kilo.kaybi çok fena bi hastalık.Tecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
Benim 1 aylıkken bitti kalamam. Antibiyotiği 5 gün kullandım sadecebaşladım vitamini de devam edebilirsin dedi.Dogum sonrasi kanamaniz ne kadar oldu arkadaslar, sezeryan oldum, 2. gun den sonra kanama azaldi, pembe sulu akinti gibi bisey oluyor az az, normal midir?
Bir de kullandiginiz ilaclariniz nelerdir?, bana sadece antibiyotik vermisti, o da bitti zaten, bugun 11.gunumuz
Benimki de bugünlerde sefil uykuyu seviyor gazın çıkartıyorum kolumda bacağımda uyuya kalıyor .uyanmasın dye hareket etmiyorumCanım benimki de öyle 4 haftadır asla yatağında uyumadı bizimki emip uyumuyo bile illa kucakta parçalıycan kendini o da 5-10 dk tavşan uykusunda uyuyo
Benim de eşim bugünlerde bunu düşünüyor.Tecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
Tamamlayıcı iğrenç bir durumda bende büyük kızım Allianz oğluma da düşündüm ama sünnet falan kapsamıyor ... Sadece muayene falan kapsıyor diğeriyle ilgili bilgim yok. Ama benim için tamamlayıcı bitti.Tecrübeli anneler, kızıma özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırcam arasında baya fiyat farkı var ama tamamlayıcı olan özel aşıları karsılamıyormuş. Rota ve menenjit aşılarını yaptırdınız mı gerekli mi, ona göre sigorta paketi seçicem
TabikiBenim 1 aylıkken bitti kalamam. Antibiyotiği 5 gün kullandım sadecebaşladım vitamini de devam edebilirsin dedi.
Benimki de bugünlerde sefil uykuyu seviyor gazın çıkartıyorum kolumda bacağımda uyuya kalıyor .uyanmasın dye hareket etmiyorumAma artık her tarafım uyuşuyor v e sonuç olarak akşamları dehşet vücut eklem ağrısı çekiyorum. Yatağına koyduğumun uyanıyor sonra hop sil baştan. Neden böyle ya,eskiden koyardık ne güzel uyurdu
Benim de eşim bugünlerde bunu düşünüyor.bilgi sahibi olursanız paylaşır mısınız?
Valla ben 1 aydır öyleyim gözleri hep açık ben böyle bebek görmedim asla uyumuyo haliyle büyüyeniyo çare bulamadımBenim 1 aylıkken bitti kalamam. Antibiyotiği 5 gün kullandım sadecebaşladım vitamini de devam edebilirsin dedi.
Benimki de bugünlerde sefil uykuyu seviyor gazın çıkartıyorum kolumda bacağımda uyuya kalıyor .uyanmasın dye hareket etmiyorumAma artık her tarafım uyuşuyor v e sonuç olarak akşamları dehşet vücut eklem ağrısı çekiyorum. Yatağına koyduğumun uyanıyor sonra hop sil baştan. Neden böyle ya,eskiden koyardık ne güzel uyurdu
Benim de eşim bugünlerde bunu düşünüyor.bilgi sahibi olursanız paylaşır mısınız?
Bende aynısını kullanıyorum emzirme harici de çıkarmıyorum meme uçlarım hiç yara olmadı tavsiye ederim
Benim bebeğim de bu aralar aynı. Sürekli onu kucağımda tutayım istiyor. Yatağına koyunca ağlıyor ve hiçbir iş yaptırmıyor bana. Saç baş perişan geziyorum. Evi saymıyorum bile...Valla ben 1 aydır öyleyim gözleri hep açık ben böyle bebek görmedim asla uyumuyo haliyle büyüyeniyo çare bulamadım
Biogaia verdi. Ben de takviye probiyotik içiyorum bebeğe de fayda eder demişti başka bir doktor. Gün içinde de çok gazı var ama akşam dışında ağlamıyor. Kendi kendine ıkınıp duruyor rahat bir uykusu yok.Benimki de öyle kuzum ya saat başı bazen 45 dk da bşr emmek istiyor emzik de meme reddi yapar diye nadiren uykuya geçiş olsun diye veriyorum gaz yapacak ne varsa yememeye çalışıyorum. Size bi gaz ilacı galan verdi mi
Ev miBenim bebeğim de bu aralar aynı. Sürekli onu kucağımda tutayım istiyor. Yatağına koyunca ağlıyor ve hiçbir iş yaptırmıyor bana. Saç baş perişan geziyorum. Evi saymıyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?