2021 Şubat Anneleri

Kızım da senin paylaştığın resimdeki gibi yüzden başladı 4. 5. Ay vücuttan devam etti. Başta tek tük kızarıklıklar oluyordu. Kusma mukus kan pişik hiçbiri olmadı onda. Yazın sıcaktan terleyince, kışın soğuktan egzaması azıyor. Bu kumaş hassasiyeti de Ne zamandır yoktu, bezi bırakınca atlet alayım dedim. Sözde organik coton, resimdeki hale getirdi çocuğu. Egzamaya benziyor evet sizinki de.

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. %100 pamuk mu yoksa organik mi alacağım? Bir de nerden giydirmeliyim? Hep e bebekten aldım. Allah senin minnoşa da şifa versin inş hassasiyet de ayrı zor

Bağırsak tepkili ne demek nzaman gecer sence. Valla cok acım ya sabah kahvaltıda cok zorlanıyorum özellikle. Ama domates vs yiyorum.ya meme emiyor ya iki dk gecmeden isal bi şekilde atıyor

Benim ilk çocuğum da kabızdı hep kusardı sanırdım ki her bebek kusar. Kızımla öğrendim kusmamayı. Kulak arkası kururdu. Hiç aklıma gelmemişti alerji. Kilo alımı ayda 1,5 civarıydı boyu da 5 cm uzardı. Belki de o da kızım da alerji değildi. Artık alerji kelimesi duyası yok

Mukuslu kaka bizde de var ve yapana kadar hep huzursuz

Ben de kesecem yarından itibaren

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. %100 pamuk mu yoksa organik mi alacağım? Bir de nerden giydirmeliyim? Hep e bebekten aldım. Allah senin minnoşa da şifa versin inş hassasiyet de ayrı zor
Tamamen deneme yanılma oldu benim, organik yazmasına dikkat ediyorum çünkü yüzde yüz pamuk yazsa da dokunuyor çocuğa. ebebekte motherlove var. kitikate, h&m'in basic ürünleri (basic olmayan dokundu), yerli marka cigit var, o da doğal içerikli kumaştan üretim yapıyor. Bu markalarda sıkıntı yaşamadım.
Kızlar bebekleriniz dönüyor mu? Bizim mi alıştırma yaptırmamız lazım?

4 ayı 3 gün geçti, tedüfen üç kere döndü bu aya kadar. Bi haftadır bilinçli uğraşıyor dönmeye. Dün bi kez başardı. Ama ben spor yaptırırken yuvarlayıp döndürüyorum kaslar gelişsin diye. Doğru mu yapıyorum bilmem

Benim gecen gün döndğ kanepden düştü hastaneye götürdük hemen.. dikkat edin. Ama ben elimle sürekli popodan dönderiyprum oyum tatzı yuvarlıyom yan yan..

Bende arada bi döndürüyorum ama hiç kendi dönmedi. Kolunu alttan çıkarmayı bilmiyor. 3 şubatta 4 olcak

Kızlar bebekleriniz dönüyor mu? Bizim mi alıştırma yaptırmamız lazım?
Kendi kendine yan durmaya başladı bizimki, bugün kontrolü vardı doktor normalde 4. ayda döner ama bazıları bu ayda dönebiliyor dikkatli olun dedi. Hep koltukta yatırmayın yere
sert zemine koyun. Ben elinden tutup yana doğru hafif çekiyorum/ çeviriyorum keşfetsin oyun olsun diye

Benim miniğim dönmüyor. 20 gün önce gayret ediyordu ayağıyla ittirip şimdi unuttu.
Emmeyi azalttı dikkati çabuk dağılıyor.her yalnız kaldığında parmak emiyor. Uzmanlar engellemeyin elini çekmeyin diyor ama parmak emen yeğenlerimin yaşadığı sıkıntıları bildiğimden dikkatini dağıtıp elini çeksem de nafile.

Canım pütürlü oluyor beyaz beyaz böyle yaglar var gibi daha sarı oluyor normalde. İlk bebeğimde öyleydi.. bundada hep mukuslu yeşilimsi daha sulu
O pütürler bi ara oluyordu. Ama artık hiç yok sütümün yağı yok diye düşünüyordum. Ya da ön sütü çok emiyor diye düşünüyordum. Meğersem allerjidenmiş. Tam tarif ettiğiniz gibi şu an

Mukuslu kaka bizde de var ve yapana kadar hep huzursuz
Bu mukusu çok doktora göstermiştim. Anne sütü alıyorsa normal diyip geçmişlerdi. Ama dediğiniz gibi yapana kadar hep huzursuz ve ıkınarak gürültü yapıyor. Sizin bebişiniz de gürültülü ve ıkınarak mı yapıyor?

Tamamdır not aldım hepsini deneyim teşekkürler

Benim kızım 2,5 ayından beri dönüyor. Bir kez de yüzüstü dönmüş ağlıyordu bir geldim yüz üstü duruyor tekrar da dönemedi abisi her şeyi çok geç yapmıştı inş kızım da öyle olmaz

Az önce abd de yaşayan bir arkadaşla konuştum orda 1. Sırada kuruyemişler varmış alerjen olarak. Ben tahşnden de şüpheliyim dedim. 9. Sırada da susam yer alıyormuş deneme yapıyorsanız bunları da deneyin bakalım

Kızlar bebeğim özellikle emerken kafasını kulak arkasını kaşıyor özellikle kafasını kaşıyor çok kızarıyor neden olablir kulak ağrısı için şüphelendim doktora götürdüm ama bişiyi yok.. Her emzirdiğimde kaşıyor ya

Öyle emmeyi seviyordur, elleri rahat durmaz emerken, illa bir şey yapacak. Benimki ya memeyi sıkıyor ya diğer elini ya da benim elimibunlardan birini yapamazsa ağlıyor

Öyle emmeyi seviyordur, elleri rahat durmaz emerken, illa bir şey yapacak. Benimki ya memeyi sıkıyor ya diğer elini ya da benim elimibunlardan birini yapamazsa ağlıyor
Hadi ya ama kafasını kanattı bir ara bu şekilde kolunu tuttum yapmasın diye bu sefer de sinirlenip ağladı

Hadi ya ama kafasını kanattı bir ara bu şekilde kolunu tuttum yapmasın diye bu sefer de sinirlenip ağladı
Bırakır onu, sen tırnakları olabildiğince kısa tut. Bi de boştakı elini ver, ellerini tutmadan. başına koy elini, kulağına ya da elini sıksın karşısın. daha bi memeyi emerken diğer meme ucunda radyo frekansı arıcak annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…