2021 Şubat Anneleri

Benimde hala var yerleşiyor bebek hatta bazen içinde birseyler cart diye yirtiliyormus gibi hissedebilirsin korkma

Yarın değerim artmazsa diye düşünüyorum hep ama sonra diyorum ki Allah yazdıysa zaten olur ama yazmadıysa olmaz herşey nasip sonuçta
İlk kez hamile kalabildiğim için bile Rabbime sonsuz şükürler olsun bu bile öyle büyük bi umut ki

Şimdi benim yarın deperimin sağlıklı bir artıl olması için tahmini kaç olması lazım

Dünkü değer 183.2

Hep 2 katı veya %60 olması lazım diyorlar açıkçası çok bilgim yok ben 1 kere baktirdim zaten 1 hafta geçmişti iğne fobim olunca doktor herseyi bir arada çıkardı testleri falan tekrar da bakmadı bilenler varsa yazsın arkadaşlar

Benim arada kahverengi oluyordu, doktoruma sordum normal olduğunu söyledi. Kesenin yeri vs normalse hiç sıkıntı yapma canım

Neden iğne verdi ki

Kızlar ya Merak ettiğim bişey var oda şu. Malum telefonlarla cok ugrasıyorux. Konuşma değil ama internette instagram trendyol google youtube derken gecirdiğim süreye cok üzülüyorum.. şimdi de kork aya başladım daha 5 haftalık gebeyim. Zararı varmdr yada etkilenmiş midir sizce ? Tek ben değilim demi böyle tl kullanan yada kullanamayan

Yeni gelen hamişler hoşgeldiniz ❤❤bebeklerinizi sağ salim alın kucağınıza inşallah kahverengi akıntı ve bel ağrısı olanlar doktorunuza söyleyin her ihtimale karşı progestan verecektir ağır iş yapmayın bol bol dinlenin stresten de uzak durun

Ben denedim ama ekleyemedim çok heyecanlıyım 2 sene sonra gelen mucize gerçi daha keseyi göremedik inşallah görürüm bu formdan hiç çıkmam.
Bende aynı canım 30 haziranda kese görünmesi laızm çok korkuyorum gözüme uyku girmiyor

Ben denedim ama ekleyemedim çok heyecanlıyım 2 sene sonra gelen mucize gerçi daha keseyi göremedik inşallah görürüm bu formdan hiç çıkmam.
Profilinize girin hesap detayları ordan aşağılarda kan bağışlarının altında bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyor tarihi girin kaydedin

Benimkiler 3 katı arttı. 500 lü bi değer olması lazım bana göre

Sağol canım inşallah artışımız olmuştur

Ben cuma günü bi gittim normalde benimde aram çok şey değil iğneyle

3 tüp kan verdim bide iğne oldum geldim şifa olsun inşallah

Canim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim var
Zor değil bende iğneyi hiç sevmem ama bu iğneleri 9 aya yakın kullanacağımız için gözümde büyütüp psikolojimi bozmuyorum iğne oluyorum sabahları akşamda coraspin kullanıyorum günde 3 defa vajinal progestan dün ekstra iğne yazdı kalcadan 5 günde 1 vurulucam düşük önleyici bir iğneymiş bide hap günde iki kere aç karnına o da pahalı bir ilaç bağışıklık içinmiş 3 gün sonra tekrar gidicem doktora gelişime bakıcak

Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…