- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
Benimde hala var yerleşiyor bebek hatta bazen içinde birseyler cart diye yirtiliyormus gibi hissedebilirsin korkma
Hep 2 katı veya %60 olması lazım diyorlar açıkçası çok bilgim yok ben 1 kere baktirdim zaten 1 hafta geçmişti iğne fobim olunca doktor herseyi bir arada çıkardı testleri falan tekrar da bakmadı bilenler varsa yazsın arkadaşlarYarın değerim artmazsa diye düşünüyorum hep ama sonra diyorum ki Allah yazdıysa zaten olur ama yazmadıysa olmaz herşey nasip sonuçta
İlk kez hamile kalabildiğim için bile Rabbime sonsuz şükürler olsun bu bile öyle büyük bi umut ki❤ ❤
Şimdi benim yarın deperimin sağlıklı bir artıl olması için tahmini kaç olması lazım
Dünkü değer 183.2
Hım anladımBende kan pıhtılaşması var riskli gebelik uzmanından sıkı takipliyim şansa bırakamam diyor bütün tedbirleri alıyo ondan galiba
Kızlar 6 haftalık hamileyim pazartesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz ama benim öğrendiğimden beri belim ağrıyor. Bide böyle akıntıyla karışık çok açık kahve bile denmez rengine akıntı geliyor peçeteye sildiğimde. Normal mi bu sizede olmuşmuydu tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum çok korkuyorum daha önce bi düşük yaşadım nolur yardım edin
Neden iğne verdi kiKızlar 5+3 üm bugün doktor karından baktı kanama alanı gördüm sanki dedi alttan baktı sonra kanama değilmiş o dedi kese içinde bebek var rahim kalın iyi dedi düşük önleyici iğne verdi ama tedirgin oldum karından direkt görememesine4 gün sonra tekrar gideceğim
Sağol canım Allah razı olsun. Bel ağrım olmasa bu kadar takmam ama bu bel ağrısı çok kafama takıldıBenim arada kahverengi oluyordu, doktoruma sordum normal olduğunu söyledi. Kesenin yeri vs normalse hiç sıkıntı yapma canım
Bende aynı canım 30 haziranda kese görünmesi laızm çok korkuyorum gözüme uyku girmiyorBen denedim ama ekleyemedim çok heyecanlıyım 2 sene sonra gelen mucize gerçi daha keseyi göremedik inşallah görürüm bu formdan hiç çıkmam.
?Bu Şubat ayında 8 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı. İnşallah 2021 şubat bize bebekle gelir.
Profilinize girin hesap detayları ordan aşağılarda kan bağışlarının altında bebeğinizin tahmini doğum tarihi diyor tarihi girin kaydedinBen denedim ama ekleyemedim çok heyecanlıyım 2 sene sonra gelen mucize gerçi daha keseyi göremedik inşallah görürüm bu formdan hiç çıkmam.
Benimkiler 3 katı arttı. 500 lü bi değer olması lazım bana göreYarın değerim artmazsa diye düşünüyorum hep ama sonra diyorum ki Allah yazdıysa zaten olur ama yazmadıysa olmaz herşey nasip sonuçta
İlk kez hamile kalabildiğim için bile Rabbime sonsuz şükürler olsun bu bile öyle büyük bi umut ki❤ ❤
Şimdi benim yarın deperimin sağlıklı bir artıl olması için tahmini kaç olması lazım
Dünkü değer 183.2
Benimkiler 3 katı arttı. 500 lü bi değer olması lazım bana göre
Hep 2 katı veya %60 olması lazım diyorlar açıkçası çok bilgim yok ben 1 kere baktirdim zaten 1 hafta geçmişti iğne fobim olunca doktor herseyi bir arada çıkardı testleri falan tekrar da bakmadı bilenler varsa yazsın arkadaşlar
Şifa olsun insallahSağol canım inşallah artışımız olmuştur
Ben cuma günü bi gittim normalde benimde aram çok şey değil iğneyle
3 tüp kan verdim bide iğne oldum geldim şifa olsun inşallah❤
Hibor yazdı bana o bulunabiliyomuş eğer bulamassan ben destek olucam sana dedi özel muayenehanesine gidiyorumCanim kan sulandirici iğne bulabiliyor musunuz Dr bişey dedi mi bu konu ile alakalı
Tedbir amaclı dedi iğne tutunmasını sağlıyomuş proloton ismi bende kan pıhtılaşması olduğu için cok sıkı takıpliyim haftaya 2 kere gidiyorum şuan doktoraNeden iğne verdi ki
Zor değil bende iğneyi hiç sevmem ama bu iğneleri 9 aya yakın kullanacağımız için gözümde büyütüp psikolojimi bozmuyorum iğne oluyorum sabahları akşamda coraspin kullanıyorum günde 3 defa vajinal progestan dün ekstra iğne yazdı kalcadan 5 günde 1 vurulucam düşük önleyici bir iğneymiş bide hap günde iki kere aç karnına o da pahalı bir ilaç bağışıklık içinmiş 3 gün sonra tekrar gidicem doktora gelişime bakıcakCanim bende de kan pıhtılaşma var sadece ecopirin kullanıyorum haftaya belki bende iğneye baslayacagim zor oluyor mu benim birde iğne fobim var
Amin canım ama zor 5 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim 3 yaş sonra şuan hamileyim psikoloJim cok karışık Allah yardımcım olsunHım anladım ☺ Rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDertsiz tasasız keyifle geçer umarım hamileliğiniz
Allah yardimcin olsun canimZor değil bende iğneyi hiç sevmem ama bu iğneleri 9 aya yakın kullanacağımız için gözümde büyütüp psikolojimi bozmuyorum iğne oluyorum sabahları akşamda coraspin kullanıyorum günde 3 defa vajinal progestan dün ekstra iğne yazdı kalcadan 5 günde 1 vurulucam düşük önleyici bir iğneymiş bide hap günde iki kere aç karnına o da pahalı bir ilaç bağışıklık içinmiş 3 gün sonra tekrar gidicem doktora gelişime bakıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?