2021 Şubat Anneleri

Hibor yazdı bana o bulunabiliyomuş eğer bulamassan ben destek olucam sana dedi özel muayenehanesine gidiyorum
Bnm de Dr un da özel muayenehane si var bnde oraya gidiyorum vermişti zaten bana da hibor da yok eczacılar öyle dediler acildeki Dr da öyle dedi bı haaftalik kaldı elimde inşallah bı an önce çözüme kavustururlar

Bende hibor kullaniyorum doguma kadar mi kullanicaz onu

merhaba, evet aynı durumdayız o lekeler pençeler bende de var. sinirlerim bozuluyor artık wc gitmekten korkar oldum

Evet canım rahat buldun mu hibor u
Valla cnm doktorum eczane ismi verdi ordan buldum ama eczaci da cok zor bulunuyor siz baska yerlere de bakin dedi 20 tane verdi hatta sizden önceki de aldi elimde bitmek uzere dedi

Kızlar doktorunuz vitamin olarak ne verdi sizlere?
Ben önceden folik asit kullanmıyordjm dr a söyledim de decavit verdi sadece onda da folik asit var ayrıca folik asit almana gerek yok dedi. Ama ben yine de içsem mi diye düşünüyorum.

Bnm Dr folidoce verdi folik asit +b12

Ben bulmuştum bitmeye yakın tekrar yazdırıcam şuan ne durumda bilmiyorum doktorun depolara geleceğini söylemişti insallah sıkıntı yaşamayız bu iğneler bizim için çok önemli

Vifolic folik asit, ocean vitamin D3 kullanıyorum şuan sadece

merhaba, gebeliğim başından beri bazen çok açık pembe bazen hafif kahverengi akıntım var dr progestan verdi ama devam ediyor. bir hafta sonra kontrolum var kalp atışı görürüz umarım.

Benimde çok az açık kahverengi geliuor canım ara ara doktora gittim bugün
kese görmeden ilaç veremiyoruz dedi

Kizlar kanamalariniz varmi yine benim bugun yine gelmis kahverengi akinti ama sümüksü halde anlamiyorumki nerdeyse her hafta geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…