Kaç haftalıksın canım ve ilk değerin miMerhaba veta hcg nin 482.89 cıkması normalmi sizce
İlk degerim cok yeni ilk gebeliğim doktor 3 4 haftalık dedi ama korkuyorum dış gebelikte olabilir biraz düşük degerin dediKaç haftalıksın canım ve ilk değerin mi
Canım değerin düşük filan değil adet günün geçti mi yani ne zaman verdin kanİlk degerim cok yeni ilk gebeliğim doktor 3 4 haftalık dedi ama korkuyorum dış gebelikte olabilir biraz düşük degerin dedi
Ever canım ara ara oluyor özellikle akşamları yatağa geçince kasıklarım ağrıyor, doktor normal dediKızlar 2gündür sancı şeklinde ağrım var. Gaz sancısı gibi adet sancısı gibi çözemediğim bi ağrı. Ama dayanılmaz oluyo zaman zaman. Sizlerde de olan oldu mu
Öyle olunca ben sıcak tutuyorum o zaman ağrım geçiyor bnde de oluyor normaldir canim akşam battaniye alıyorum valla uzerimeEver canım ara ara oluyor özellikle akşamları yatağa geçince kasıklarım ağrıyor, doktor normal dedi
Ben varımPeki benim gibi psikopat olan var mı ağrım olunca kötü bişey olmus mudur olmayınca ay varlığını hissettirmiyor kötü bişey mi olmuştur diye düşünen
Dün verdim adetim 5 gün gectigi için şüphelenmiştim bide cok uykum vardı heryerde uyumak istiyodum oda süphelendirdi yani degerimde bi sıkıntı yok demiCanım değerin düşük filan değil adet günün geçti mi yani ne zaman verdin kan
Adet dönemine yaklaşınca vücutta benzer ağrılar olabilir diye duymustumKızlar 2gündür sancı şeklinde ağrım var. Gaz sancısı gibi adet sancısı gibi çözemediğim bi ağrı. Ama dayanılmaz oluyo zaman zaman. Sizlerde de olan oldu mu
Ayy evet :) ağrıyo niye ağrıyo ağrımıyo niye ağrımıyo :) mide bulantım 2 kere dışında hiç olmadı onlarda hafif bulantıydı sabahları zorla bulandırcam midemi bulanması lazım diye diye bulanınca da geçsin artık derimPeki benim gibi psikopat olan var mı ağrım olunca kötü bişey olmus mudur olmayınca ay varlığını hissettirmiyor kötü bişey mi olmuştur diye düşünen
Ay sorma cnm ben daha keseyi de görmedim kurup duruyorum kafamda.. Ay keske her gun görebilsek günde 3 4 kez hos olurduBen varımbnde hapsirinca rahim tarafinda bı segirme oluyor ha bişey olur mu ha duruyor mu bı ultrason cihazı olsada baksak
Bak bu miğde bulantısı konusunda bende senin gibiyimAyy evet :) ağrıyo niye ağrıyo ağrımıyo niye ağrımıyo :) mide bulantım 2 kere dışında hiç olmadı onlarda hafif bulantıydı sabahları zorla bulandırcam midemi bulanması lazım diye diye bulanınca da geçsin artık derim
Normal bence değerin canım ben adetim 2 gün geçtiğinde 63 ile öğlendim şimdi 4866 idi geçen hafta perşembeDün verdim adetim 5 gün gectigi için şüphelenmiştim bide cok uykum vardı heryerde uyumak istiyodum oda süphelendirdi yani degerimde bi sıkıntı yok demi
Kendi kendimize panik yaptırıyoruz durduk yere :)Bak bu miğde bulantısı konusunda bende senin gibiyimbi kac gun kotu oldu miğdem oh dedim bi kac gündür iyi acaba niye iyi diyorum
Bnde aynı gına geldi artık lavabo ile ozdeslestimağrım arada oluyor o da normal
Kızlar 2gündür sancı şeklinde ağrım var. Gaz sancısı gibi adet sancısı gibi çözemediğim bi ağrı. Ama dayanılmaz oluyo zaman zaman. Sizlerde de olan oldu mu
Bu değer kişiden kişiye değişir önemli olan iki katına çıkması, belki geç döllenme filan olmuştur iki gün arayla takip et bakalımDün verdim adetim 5 gün gectigi için şüphelenmiştim bide cok uykum vardı heryerde uyumak istiyodum oda süphelendirdi yani degerimde bi sıkıntı yok demi
Ay sorma cnm ben daha keseyi de görmedim kurup duruyorum kafamda.. Ay keske her gun görebilsek günde 3 4 kez hos olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?