- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
Dış gebelikte değer düşüklüğünü ilk defa duydum. Dış gebelik normal gebelik seyrinde ilerliyor çünkü. Değerin bence çokta düşük değil 3 4haftalık gebelik içinİlk degerim cok yeni ilk gebeliğim doktor 3 4 haftalık dedi ama korkuyorum dış gebelikte olabilir biraz düşük degerin dedi
Ya gün boyu oluyo bende deEver canım ara ara oluyor özellikle akşamları yatağa geçince kasıklarım ağrıyor, doktor normal dedi
Aa evet adet günüm yaklaşıyo ondam olabilirAdet dönemine yaklaşınca vücutta benzer ağrılar olabilir diye duymustum
Annelik işte:)Benim gaz sancım çok oluyor dediğin gibi tuhaf ağrılar acaba karnım mı ağrıyor diyorum sonra bi bakıyorum midem ağrıyımuş
Bu sabah o kadar ağrımadı şimdi benide düşündürdünüz niye ağrımadı acaba
Değerin normal artarsa bence pazartesi gözükür canımKeseyi görmek için çok heyecanlıyım inşallah oluşur yaa Allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Acaba bizim kese ne zaman gözükür
Adetim 2 gün gecikti
Dünkü kan sonucum da 575 ti
Haftaya pazartesiye randevu alsam mı şimdiden
Normalde daha çok uyurdum ama son günlerde erkenden uyanıyorum sizde böyle misiniz kızlar
Değerin normal artarsa bence pazartesi gözükür canım
evet sonrada akşam 10da uykum geliyo :)
İnşallah artar canım adetten 1 gün önce 183
Çıktı 2 gün sonrada 575 çıktı iyi dimi
İnşallah keseyi de görürüm Rabbim hepimize sağlıkl afiyetli hamilelikler geçirmeyi nasip etsin ❤❤❤
İnşallah canım. İyi artmış değerin
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınızaHerkese güzel sağlıklı gebelik diliyorum. Benim de doğum Şubat tahmini ama daha çok erken. İnşallah her şey yolunda gider. Tüp bebk ilk deneme dış gebelik ile sonlandı. İkincisi çok şükür değerleri iyi, hafta sonu kese bakılacak. Buradan çok yorum ve paylaşım okudum ve kayıtsız kalamadım. Herkese kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum.
Canım benim 5+5 de 5mm göründü biraz küçük ama geç döllenme olabilir dedi, seninki de geç döllenmedir merak etmeKızlar ben de 6 haftalık hamileyim ama doktor crl ölçümü 2mm dedi sizce normale göre küçük değil mi sizlerin ne kadar boyutu
Beta değerlerim uyumlu görünüyor hfta ile, doktorum da hafta ile uyumlu korkacak bi şey yok dedi bakalımCanım benim 5+5 de 5mm göründü biraz küçük ama geç döllenme olabilir dedi, seninki de geç döllenmedir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?