- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
İyi hadi durur ins benim evde öyle lekenin geçmesini bekliyorum onun da mübarek geçeceği yok gibiBen acil bölümüne gittim belki ondan mı vermedi bilmiyorum canım
Şuan gelmiyor zaten durdu gibi iyice rengi açığa döndü normal akıntı gibi inşallah grlmez bi daha
Bol bol su içip yatıyorum
Evim aldı başını gidiyor ama napayım
Goguslerimde pek fazla hassasiyet yok gibime geliyo benim hatta diyorum hic siskinlik yok yine yumusaklar elleyince midemde dun az bise varfi bulantim cikarmadim ama gecdi bugunde hic yok nerdeysd sadece acikdigim anda suan midem kazinir gibi oldu bulanti deildeBana da Dr kanamanın aspirin ile alakası yok dedi kanama alanı yok dedi kanaman olsada adpirini kesmiycez dedi proluton vuruluyorum 3. Aya kadar haftada bir yine de ona ragmen geliyor leke.bnde bulantı sabahları oluyor ama çıkarmıyorum kızımda da öyleydi bı de göğüslerim çok hassas
Hayirlisi canim sana bulasmayan yilan bin yasasin bos ver evin ayri herseyin ayri kitle kapini oten kpoekler kapida kalirAllah bozmasın canım ya bizim de bu hafta sonu nişan var cici eltilerimle iyi oluruz inşallah benim kimseyle sorunum yok 5 temmuzda da diğer eltim gelecek yan binama hayırlısı diyoruz
İnşallah hepiniz iyileşirsiniz hamd olsun geçti benim kanamam darısı sizlerin başınızaİyi hadi durur ins benim evde öyle lekenin geçmesini bekliyorum onun da mübarek geçeceği yok gibi
Senin artık HCG yukselmistir ondan öyle olabilirGoguslerimde pek fazla hassasiyet yok gibime geliyo benim hatta diyorum hic siskinlik yok yine yumusaklar elleyince midemde dun az bise varfi bulantim cikarmadim ama gecdi bugunde hic yok nerdeysd sadece acikdigim anda suan midem kazinir gibi oldu bulanti deilde
Evet baya yuksekdi oolabilir ondandaSenin artık HCG yukselmistir ondan öyle olabilir
Öyleyim canım girişim ayrı çok şükür inşallah kesilir kanaman bir an önce yaHayirlisi canim sana bulasmayan yilan bin yasasin bos ver evin ayri herseyin ayri kitle kapini oten kpoekler kapida kalir
Insallah kuzum cok fazla takmadim bugun kafama nedense gecer diye bakalim allah buyukdurÖyleyim canım girişim ayrı çok şükür inşallah kesilir kanaman bir an önce ya
İyi hadi durur ins benim evde öyle lekenin geçmesini bekliyorum onun da mübarek geçeceği yok gibi
Ben kürtaj oldum dun gebeliği me son verildiKanamalariniz nasil bacim bizimde oluyo kahverengi ama bos gebelik deil kahverengi ve sümüksü halde bisey geldi bugun ve oncesindede geldi yani 1 hafta normalse 2 hafta kesin geliyo
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıklı bir bebeğin olur Rabbim kucağını boş bırakmasın hiçbir anneninBen kürtaj oldum dun gebeliği me son verildi
cok。gecmis olsunBen kürtaj oldum dun gebeliği me son verildi
Açık kahverengi de bugün az artar gibi oldu 3 e çıkardım progestani şimdi sıkıntı yok biraz 3 er kullanicam bı sureRengi nasıl canım ağrın falan varmı
Bendr hep tedirgin gidiyırum lavaboya
Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallah
Bnde aynı gına geldi artık lavabo ile ozdeslestimRengi nasıl canım ağrın falan varmı
Bendr hep tedirgin gidiyırum lavaboya
Allahım sağlıkla devam ettirsin inşallah
Geçmiş olsun canımBen kürtaj oldum dun gebeliği me son verildi
Bnde olmadı cnmArkadaslar progestan hap kullanip mide bulantisi yasayan var mi?
Geçmiş olsun, Allah sizlere sağlık versin. Benimde gecen yıl bir bebeğimin kalbi durmuştu 3 aylıkken. İnsan gerçekten değişik duygular hissediyor. Sizin hissettiklerinizi az çok tahmin edebiliyorum.Ben kürtaj oldum dun gebeliği me son verildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?