- 20 Şubat 2019
- 100
- 107
- 33
- 42
Cok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın insallahBen kürtaj oldum dun gebeliği me son verildi
Benimde surekli mide kazinmasi ve mide yanmasiMide bulantım yok ama ne yersem yiyeyim karnımın şişmesi beni acayip rahatsız ediyor sonra surekli bir gegirme hali o yuzden canim bisey yemek istemiyor ama normalden cok acıkıyorum. Var mi benim gibi olan bir çözümü olan?
Beeeen been her gün erken uyanıyorummmnNormalde daha çok uyurdum ama son günlerde erkenden uyanıyorum sizde böyle misiniz kızlar
Kalp atışı beta kaç olunca duyuluyor? Kan verince sonucu yaz canımBende kontrolden geldim kese bebiş var kalp atışı için haftaya gel dedi yarın kan vericem aç karnına gel dedi folik asite devam et dedi
Yarın sabah vericem kan ama doktor sonuçlara kalp atışıyla birlikte bakarız haftaya dedi tamam canım haber veririmKalp atışı beta kaç olunca duyuluyor? Kan verince sonucu yaz canım
Benim kızımda midem 9. haftada bulanmaya başladı bunda 3 gündür kusuyorum erken başladı çok yok ama varBenim midem hiç bulanmıyor normal mi acaba ya yada ileriki haftalarda mı bulanacak? Sadece midem yanıyor bazen kasıklarımda bişeyler hissediyorum belim ağrıyo çok az o kadar. Uyku düzenini de mahvettim gece 4 5 gibi yatıyorum öğlen 1de kalkıyorum.
Hiç bulanmayan da oluyormuş teyzemin hiç bulanmazmış ona mı çektim acabaBenim kızımda midem 9. haftada bulanmaya başladı bunda 3 gündür kusuyorum erken başladı çok yok ama var
Olabilir bulantı olmuyor diye sıkma canını bu arada kalp çalışıyor ama ultrason la duyulması 7 8. Hafta da oluyor sanırımHiç bulanmayan da oluyormuş teyzemin hiç bulanmazmış ona mı çektim acaba
Benimki geç döllenme olduğu için haftasını kestiremiyorum. Adete göre 7+2 bugün. Daha geçen cuma keseyi gördüm. Haftaya pazartesi randevum var bakalım.Olabilir bulantı olmuyor diye sıkma canını bu arada kalp çalışıyor ama ultrason la duyulması 7 8. Hafta da oluyor sanırım
İnşallah hayırlı haberlerle kalp atışını da duyarsın kuzumBenimki geç döllenme olduğu için haftasını kestiremiyorum. Adete göre 7+2 bugün. Daha geçen cuma keseyi gördüm. Haftaya pazartesi randevum var bakalım.
İnşallah başlamaz sizin geç döllenme ondan da başlamamış olabilir. kızımda 3. aydan sonra kusmuştum. Bu hamilelikte adet gecikmesinden önce başladı bulantı. 6+1 de kusmaya başadım. Gece uykumdan uyanıyorum bulantılarla. Ve sürekli midem Bi hoş... Türk filmlerindeki hamileler gibi bayılacam diyorum sürekli Bi baş dönmesi göz kararması...Hiç bulanmayan da oluyormuş teyzemin hiç bulanmazmış ona mı çektim acaba
Hosbulduk canım iyi dileklerin için çok sağol.Öncelikle hayırlı olsun canımaramıza hosgeldin ♥ İnsallah düsük veya kimyasal gebelik değildir. Bazen yerleşme kanaması olabiliyormuş. İnşallah öyledir. Ama biz bunu bilemeyiz doktora gitmende yarar var. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Cok gecmis olsun. Baska mesaj yazdiniz mi göremedim ama nasil oldunuz? Benim de dun kanamam geldi, doktor kesenin arkasinda kucuk kanama alani olusmus dusuk riski var dedi ama bugün kontrolde kanama alani cok kucuk dendi. Sizde nasil gelisme oldu?Kızlar kesenin yanında kanama alanıyla ilgili bildiğiniz bir şeyler var mı? Kesenin sağ üst köşesindeki kanama alanı dedi doktor ama önemsemedi
tam olarak öyleyim uyku yettiremezdim kendime geceleri hiç uyanmazdım şimdi geceleri iki üç kez uyanıyorum ve sabah erkenden kalkıyorum heyecanın etkisi galiba :)Normalde daha çok uyurdum ama son günlerde erkenden uyanıyorum sizde böyle misiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?