- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Benimde hep düşük olur sıkıntı yaşamadım simdilikSlm kızlar. Hamilelikte düşük tansiyon riskli mi bilgisi olan var mı? Ellerim titredi Bi ayran içtim ona rağmen tansiyon 9a 4 çıktı
Aa aynı görünüyor canım doğum tarihlerimiz hemen hemenSelam kizlar ben adete 2 gün kala 75 beta ile öğrenmiştim adet günü 174 oldu ve bugün 482 oldu cuma gitmeyi düşünüyorum kese içininşallah görünür
Son adet tarihin neydi canim senin keseyi gördün müAa aynı görünüyor canım doğum tarihlerimiz hemen hemen
15 mayıs canım, evet gördük biz şükürSon adet tarihin neydi canim senin keseyi gördün mü
Benimde son adet 15 mayis ama adetin 23.günü yani 6 haziranda tek iliski olduğu icin cumaya kadar göremem sanirim keseyi15 mayıs canım, evet gördük biz şükür
Sabah erken kalkıp atacaksın onu da 20 dakika kalkmayacak şekilde ya da işten gelince hemen atacaksınGünde iki kez sabah akşam verdi doktor. Akşam olanı yatarken atarım ama gündüzü nasıl yapsam
Doktoruna sor canım geçmiş olsun bu arada ayaklarını havaya dikip yatsaydın kafan alçakta kalsın Allah şifalar versin inşallahSlm kızlar. Hamilelikte düşük tansiyon riskli mi bilgisi olan var mı? Ellerim titredi Bi ayran içtim ona rağmen tansiyon 9a 4 çıktı
Merhaba hoşgeldiniz gözünüz aydın inşallah sağsalim alırsınız kucağınıza bebeğiniziMerhaba kızlar allah hepinize bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bende yeni aranıza katıldım Adetime daha üç gün var ama idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm Ocak ayında dış gebelik yaşadım sol yumurtalığım ve tüpüm alındı ilk deneme de kaldım Allah’ıma çok şükür
Gözünüz aydın inşallah sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınızaSelam kizlar ben adete 2 gün kala 75 beta ile öğrenmiştim adet günü 174 oldu ve bugün 482 oldu cuma gitmeyi düşünüyorum kese içininşallah görünür
Genelde gebelikte ta düşük seyrederSlm kızlar. Hamilelikte düşük tansiyon riskli mi bilgisi olan var mı? Ellerim titredi Bi ayran içtim ona rağmen tansiyon 9a 4 çıktı
Beeeen been her gün erken uyanıyorummmn
Kese beta hcg 5000 çıkınca gözüktüKızlar bende 8+2 yarın kalp sesi için gidicez bulanti ve ogurme yeni basladi.
tam olarak öyleyim uyku yettiremezdim kendime geceleri hiç uyanmazdım şimdi geceleri iki üç kez uyanıyorum ve sabah erkenden kalkıyorum heyecanın etkisi galiba :)
İnşallaaahhhhBugün 3 tur uyudum
Ay bide tatlı tatlı her
Ben gündüzleri hayatta uyuyamam kolay kolay
Güzel gzüel büyüsün bebişlerimiz
Bebeği ne zaman gördün canım?Kızlar bende 8+2 yarın kalp sesi için gidicez bulanti ve ogurme yeni basladi.
Çarşamba 1446 cuma 4300ler de olur ve gözükür bende 4000lerde gördüm keseyiSelam kizlar ben adete 2 gün kala 75 beta ile öğrenmiştim adet günü 174 oldu ve bugün 482 oldu cuma gitmeyi düşünüyorum kese içininşallah görünür
Nasıl hesapladin canim ben çarşamba 1000 olur cuma 2000 olur diye hesap yaptimÇarşamba 1446 cuma 4300ler de olur ve gözükür bende 4000lerde gördüm keseyi
Benimki 2 günde bir 3 katı oldu. Burdan birine de hesapladım tuttu. Senin de öyle olurNasıl hesapladin canim ben çarşamba 1000 olur cuma 2000 olur diye hesap yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?