- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
Hadi inşallah o zaman cuma gideyim benBenimki 2 günde bir 3 katı oldu. Burdan birine de hesapladım tuttu. Senin de öyle olur
Merhaba bel agriniz ne zaman başladı?Merhaba kızlar, kahverengi akıntılar olabilir normaldir benim de oldu, bel ve karın kasık ağrısı da oluyor bende. Yere asla eğilemiyorum belim zonkluyor. Hamilelikten dolayı olduğu için kafama takmıyorum sizler de düşünmeyin
Selam kizlar ben adete 2 gün kala 75 beta ile öğrenmiştim adet günü 174 oldu ve bugün 482 oldu cuma gitmeyi düşünüyorum kese içininşallah görünür
Hesapla cnm ortalama karindan 4bin t binde falan görünüyo iyi bi doktor bul cok onemli özellikle ilk aylar
İlk üç ay dikkat etmekte fayda var. Bünyelerimiz farklı kimi güçlü gebelik geçiriyor kimi hassas. Ne olacağını bilemediğimiz için dinlenin bence. Misal ben şuan riskli gebelik durumu olmadığından durmuyorum yerimde :) dün evi süpürdüm topladım,yemekleri yaptım,İkisine de duş aldırdım. çocuklarla hoplamalı zıplamalı oyun oynadım. Sürekli kucağımdalar. Bacağıma yapışınca anne beni al diye alamam diyemiyorum:) Ama kimse de bana yat dinlen ne olur Ne olmaz Demiyor ondan belki :) ben size yatın dinlenin diyorum AmaBana korkudan hiç Bi iş yaptırmıyolar eşim de annem de çok panik, bişi olur mu hafif işler yapsam. Annem sürekli en tehlikeli zaman sürekli yat diyo sıkıntıdan patladım
Ayaklarına sıcak su torbası koy bi kaç gün. Gaz sıkışması oluyor kabızlıktan sanırım,sancısı beni mahvetti.Geçiyor inşallah. Kabızlık oldu bende de. Kuru kayısı hoşafı deneyebilirsin.Kabızlık sorunu çekip karnı ağrıyanlar
Aşırı gaz sorunum var bide
Bide sanki arada bi adet ağrısı oluyor yoksa kabızlık karın ağrısı mı kestiremiyorum
Günün bazı zamanları üşüyorum ama çoğu zaman yanıyorum
Eğer riskli gebelikse ve sıkı kontrol istersen mutlaka dragos tıp merkezi bülent kars derim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kaçıncı haftadasın
Kızlar bende 8+2 yarın kalp sesi için gidicez bulanti ve ogurme yeni basladi.
Aynı durumdayım seninle. Sabahları yataktan zor kalkıp servise gidiyorum. Hiç enerjim yok.Çevre ve İş güvenliği uzmanıyım tüm gün 100.000 metrekarelik fabrikada bir oraya bir buraya gidip duruyorum. En az 20 gün daha gizlemem gerek. Eve geliyorum zorla gemek yiyorum ve 9 da uyumuş oluyorum. Allah`ım hepimize yardım etsinSelam kızlar ne güzel hepiniz evlerinizdesiniz, bol bol dinlenin yerime ben hep çalışıyorum bugün tam 13 saat çalıştım inanın çok mutsuzum. Eski performansımda çalışamıyorum, kimsede bilmiyor zorluyorum kendimiAklımda hep korku ve endişe var i, şimdi keseyi gördük acaba kalp duyacak mıyım diye. Beslenmeme de dikkat edemiyorum
Aynı durumdayım seninle. Sabahları yataktan zor kalkıp servise gidiyorum. Hiç enerjim yok.Çevre ve İş güvenliği uzmanıyım tüm gün 100.000 metrekarelik fabrikada bir oraya bir buraya gidip duruyorum. En az 20 gün daha gizlemem gerek. Eve geliyorum zorla gemek yiyorum ve 9 da uyumuş oluyorum. Allah`ım hepimize yardım etsin
Bana da pantolonlarım dar gelmeye başladı kilo almadığım halde. Düğmeleri açıp oturuyorum. Çok geğiriyor ve gaz çıkarıyorum. Gaz şişkinliğindendir diyorum.günaydın kızlar benim 7. hafta boyum 168 kilom 70 / ama karnım anormal şiş gibi hemen herkes anlıyo hamile oldğumu ama gazım da çok var o da etken mi sizce ne yapsam bu gaz geçer zaten bulantıdan çok bişi yiyemiyorum
Bana da pantolonlarım dar gelmeye başladı kilo almadığım halde. Düğmeleri açıp oturuyorum. Çok geğiriyor ve gaz çıkarıyorum. Gaz şişkinliğindendir diyorum.
Bir de tansiyonum düşüyor,bayılacak gibi hissediyorum
Bana da pantolonlarım dar gelmeye başladı kilo almadığım halde. Düğmeleri açıp oturuyorum. Çok geğiriyor ve gaz çıkarıyorum. Gaz şişkinliğindendir diyorum.
Bir de tansiyonum düşüyor,bayılacak gibi hissediyorum
Seninle adet günlerimiz arasında da 1 gün varmışyemin ederim aynı belirtiler . nasıl gitcek bu şişkinlik önerisi olanlar deneyimli olanlar yardım etsin lütfen ben de sürekli geğiriyorum ve gazım çok
Seninle adet günlerimiz arasında da 1 gün varmışbulantın ,kusman var mı?
Geçen hafta bu gaz sancısı beni bitirdi diyebilirim. Burda bir arkadaşımız gaz sancısı olduğunu tespit edene kadar :) ayaklarıma sıcak su torbası koydum kendimi sıcak tuttum geçti sonra şükür. Gece pencere açıkken uyuyordum o yapıyordu sanırım.günaydın kızlar benim 7. hafta boyum 168 kilom 70 / ama karnım anormal şiş gibi hemen herkes anlıyo hamile oldğumu ama gazım da çok var o da etken mi sizce ne yapsam bu gaz geçer zaten bulantıdan çok bişi yiyemiyorum
Canım ben de karın şişliğime şaşırdıydım dr ultrasonda bakınca ben şikayetimi dile getirmeden söyledi çok aşırı gazın var, zeytinyağı iç rahatlatır dedi.günaydın kızlar benim 7. hafta boyum 168 kilom 70 / ama karnım anormal şiş gibi hemen herkes anlıyo hamile oldğumu ama gazım da çok var o da etken mi sizce ne yapsam bu gaz geçer zaten bulantıdan çok bişi yiyemiyorum
Geçen hafta bu gaz sancısı beni bitirdi diyebilirim. Burda bir arkadaşımız gaz sancısı olduğunu tespit edene kadar :) ayaklarıma sıcak su torbası koydum kendimi sıcak tuttum geçti sonra şükür. Gece pencere açıkken uyuyordum o yapıyordu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?