2021 Şubat Anneleri

Maşallah herşey normal ilerlemiş. Devamı olsun sağlıkla inşallah.

Bende minik kanama alanı vardı ama bin şükür kanama olmadı. Bu kontrolde baktı küçük bişey önemli değil dedi. Eğer düşük tehlikesi varsa progestan verirler mutlaka

Eğer riskli gebelikse ve sıkı kontrol istersen mutlaka dragos tıp merkezi bülent kars derim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kaçıncı haftadasın

Progestan kullananan kızlar nasıl kullanıyorsunuz kullandıktan sonra ayağa kalkmamak gerekiyor mu? Çalışıyorum saat kaç gibi atsam fitili ? Günde iki kez verdi doktor
Fitili koyduktan sonra en az 20 dakika kalmamanız lazım gece yatmadan atsanız daha mantıklı

Hoşgeldiniz hayırla sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah bulantı ve halsizlik normal

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Bende 5 haziranda öğrendim 739 beta değeriyle. 10 haziranda keseyi gördük kalp atışı için perşembe günü gidicez inşallah. Bizde bugün 7 haftalık olduk. Bende de aynı şekilde mide bulantısı halsizlik başladı dün. Ve midem çok kazınıyo tok olsam da :)

Kizlarimda hep igne ilac kullandim
Bu 3.hamileligim yine igne ilac basladik. Kanama alani varmis. Benimde bel ve kasik agrim cok fszla

Ay aynı yaa. Ev süpürülcek gözüm almıyor. Eşim de bırak kalsın diyo. Yemeği zor yapıyorum anca mutfak.
Bana korkudan hiç Bi iş yaptırmıyolar eşim de annem de çok panik, bişi olur mu hafif işler yapsam. Annem sürekli en tehlikeli zaman sürekli yat diyo sıkıntıdan patladım

Kızlar her iki yumurtalığmda da birer kist gördü.önemsiz kaybolur zmanla dedi dr ama sklıma takıldı? Benim gibi olan var mı?

Hesapla cnm ortalama karindan 4bin t binde falan görünüyo iyi bi doktor bul cok onemli özellikle ilk aylar

Slm kızlar. Hamilelikte düşük tansiyon riskli mi bilgisi olan var mı? Ellerim titredi Bi ayran içtim ona rağmen tansiyon 9a 4 çıktı

Selam kızlar ne güzel hepiniz evlerinizdesiniz, bol bol dinlenin yerime ben hep çalışıyorum bugün tam 13 saat çalıştım inanın çok mutsuzum. Eski performansımda çalışamıyorum, kimsede bilmiyor zorluyorum kendimi Aklımda hep korku ve endişe var i, şimdi keseyi gördük acaba kalp duyacak mıyım diye. Beslenmeme de dikkat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…