Maşallah herşey normal ilerlemiş. Devamı olsun sağlıkla inşallah.hamileliğimi 6/6/2020 de öğrendim ilk kan testim 796 çıktı beta.
sonra 13/6/2020 de keseyi gördük
21/6/2020 de de kalp atışını dinledik çok şükür. istanbul anadolu yakasındayım ve hastane doktor önerilerinize açığım.
2 gündür inaılmaz bir bulantım ve halsizliğim var bilmiyorum normal mi. dilerim buradaki herkes hamileliğini rahat bi şekilde atlatır.
Bende minik kanama alanı vardı ama bin şükür kanama olmadı. Bu kontrolde baktı küçük bişey önemli değil dedi. Eğer düşük tehlikesi varsa progestan verirler mutlakaCok gecmis olsun. Baska mesaj yazdiniz mi göremedim ama nasil oldunuz? Benim de dun kanamam geldi, doktor kesenin arkasinda kucuk kanama alani olusmus dusuk riski var dedi ama bugün kontrolde kanama alani cok kucuk dendi. Sizde nasil gelisme oldu?
Eğer riskli gebelikse ve sıkı kontrol istersen mutlaka dragos tıp merkezi bülent kars derim. Bu arada hayırlı uğurlu olsun kaçıncı haftadasınhamileliğimi 6/6/2020 de öğrendim ilk kan testim 796 çıktı beta.
21/6/2020 de de kalp atışını dinledik çok şükür. istanbul anadolu yakasındayım ve hastane doktor önerilerinize açığım.
2 gündür inaılmaz bir bulantım ve halsizliğim var bilmiyorum normal mi. dilerim buradaki herkes hamileliğini rahat bi şekilde atlatır.
Fitili koyduktan sonra en az 20 dakika kalmamanız lazım gece yatmadan atsanız daha mantıklıProgestan kullananan kızlar nasıl kullanıyorsunuz kullandıktan sonra ayağa kalkmamak gerekiyor mu? Çalışıyorum saat kaç gibi atsam fitili ? Günde iki kez verdi doktor
Hoşgeldiniz hayırla sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah bulantı ve halsizlik normalhamileliğimi 6/6/2020 de öğrendim ilk kan testim 796 çıktı beta.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Bende 5 haziranda öğrendim 739 beta değeriyle. 10 haziranda keseyi gördük kalp atışı için perşembe günü gidicez inşallah. Bizde bugün 7 haftalık olduk. Bende de aynı şekilde mide bulantısı halsizlik başladı dün. Ve midem çok kazınıyo tok olsam da :)hamileliğimi 6/6/2020 de öğrendim ilk kan testim 796 çıktı beta.
Baş ağrısı ve uyku hali başladı bende deBugün belim ağrıyo ve az bi iş yapsam çok yoruluyorum. Bulaşık makinesini boşaltıyorum geliyorum koltuğa uzanıyorum nefes nefese. Halsizlik var. Sizde de var mı?
Kizlarimda hep igne ilac kullandimKızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür kalbinide gördüm sesinide duyduk. Ama kesenin yanında kanama alanı var dedi bel ağrılarımın sebebi de buymuş. İğne ilaç fitil ne varsa verdi yat dinlen dedi çok korkuyorum bişey olur mu böyle olup geçen var mı
Var tabii namaz kılıyorum oturuyorum sofrayı kaldırıp oturuyorum hep böyle n'apsam dinlenme ihtiyacı duyuyorumBugün belim ağrıyo ve az bi iş yapsam çok yoruluyorum. Bulaşık makinesini boşaltıyorum geliyorum koltuğa uzanıyorum nefes nefese. Halsizlik var. Sizde de var mı?
Ay aynı yaa. Ev süpürülcek gözüm almıyor. Eşim de bırak kalsın diyo. Yemeği zor yapıyorum anca mutfak.Var tabii namaz kılıyorum oturuyorum sofrayı kaldırıp oturuyorum hep böyle n'apsam dinlenme ihtiyacı duyuyorum
Ay aynı yaa. Ev süpürülcek gözüm almıyor. Eşim de bırak kalsın diyo. Yemeği zor yapıyorum anca mutfak.
Bana korkudan hiç Bi iş yaptırmıyolar eşim de annem de çok panik, bişi olur mu hafif işler yapsam. Annem sürekli en tehlikeli zaman sürekli yat diyo sıkıntıdan patladımAy aynı yaa. Ev süpürülcek gözüm almıyor. Eşim de bırak kalsın diyo. Yemeği zor yapıyorum anca mutfak.
Günde iki kez sabah akşam verdi doktor. Akşam olanı yatarken atarım ama gündüzü nasıl yapsamFitili koyduktan sonra en az 20 dakika kalmamanız lazım gece yatmadan atsanız daha mantıklı
Hemşire 15-20 dk yürüyüş yapmamı söylemişti. Öyle bir imkanınız varsa biraz hareket edebilirsiniz.Günde iki kez sabah akşam verdi doktor. Akşam olanı yatarken atarım ama gündüzü nasıl yapsam
Hesapla cnm ortalama karindan 4bin t binde falan görünüyo iyi bi doktor bul cok onemli özellikle ilk aylarKeseyi görmek için çok heyecanlıyım inşallah oluşur yaa Allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize
Acaba bizim kese ne zaman gözükür
Adetim 2 gün gecikti
Dünkü kan sonucum da 575 ti
Haftaya pazartesiye randevu alsam mı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?