- 14 Kasım 2015
- 882
- 819
- 103
Bence eşiniz korunarak ilişki olsa daha az etkiler diye düşünüyorumKızlar bi sorum var
İlişkiye şu dönem nasıl yaklaşıyorsunuz
Benim başta kanama ve leke olduğu için tedirginim iki gün sürdü sonra bitti
Eşime de açıklıyorum ama çok zorlamasa da biraz tripli bu konuda
Kızlar bi sorum var
bana doktor sağlık ocağında yaptır gel dedi.toksoplazma rubella testlerini benden de istediler ama ben de daha yaptrmadm ama özelde yaptıracağm sanırım diğer kan tesstlerimi hormon falan devlette yaptrdm
riskli gebeliklerde önerilmiyor. biz devam ediyoruz. dr a bugun sordum . içeri boşalmasında da sıkıntı yok dediKızlar bi sorum var
Kızlar doktora gidiyorum bakalım bebisi ilk kez gorucez inşallah kalp atışı da duyarız❤
ay ben de bugun ilk kez duydum inşallah sende duyarsın canım.aa inşallah duyarsnz hayrlısı olsn
Üskürdayım canımAnadolu yakasında kim nerede bende beykozdayım
Benim aile hekimliği yapmıyor kızımda da yapmamışlardı. Her yer farklı galibabana doktor sağlık ocağında yaptır gel dedi.
sat göre 8+3 (sat 25 nisan )
usg de 6+5 çıktı. bu kadar fark olan var mı ? bugun kalp atışlarını ilk kez duydum1 ay sonra çağırdı.
Duyarsınız Allahın izniyle inşallah.... Güle güle git güle güle gel.Kızlar doktora gidiyorum bakalım bebisi ilk kez gorucez inşallah kalp atışı da duyarız❤
Benim doktorum da mutlaka korunmak gerektiğini söyledi çünkü spermler rahim ağzını genişletirmiş düşük riski oluşurmuş dikkatli olmakta fayda varBence eşiniz korunarak ilişki olsa daha az etkiler diye düşünüyorum
Teşekkürler canım ilk gibi heyecan yaptım bakalım bekliyoruzDuyarsınız Allahın izniyle inşallah.... Güle güle git güle güle gel.
Bende ataşehirdeyim :))ataşehirdeym kızlar
Bende ataşehirdeyim :))
Bana yasakladı doktor. Keseyi geç gördük daha bebeği görmedik onun için galiba. 1 haftadır yaklaşmıyoruz birbirimize. Ama yavaştan ne zaman bitecek diye huysuzlanmaya başladı. Yapcak bişey yok.Kızlar bi sorum var
Bana yasakladı doktor. Keseyi geç gördük daha bebeği görmedik onun için galiba. 1 haftadır yaklaşmıyoruz birbirimize. Ama yavaştan ne zaman bitecek diye huysuzlanmaya başladı. Yapcak bişey yok.
Evetaa cidden mi hem tarih yakın hem ilçe yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?