2021 Şubat Anneleri

Adanadamisiniz, ne güzel hangi doktora gidiyorsunuz ben de Adanadayim

Ben aile hekiminde yaptirmistim canim

Çok sağol canım
Sabahlaro midem çok kötü oluyor yaa yani bulanmıyorda ama sanki mideye bişey dokunır ya ağrır aynı öyle yanıyo ağrıyo yemek borum yanıyo

Canım hoşgeldin

Kız o zaman benmde gözükür mü acep
Bende paxartesi gitmeyi düşünüyodum
Ay ben cuma gidemicem yaa esim nöbette olacak pazartesi de gidemicem yine eşimin nöbetine denk geliyo sali da gidemicem sabah işten 9 da geliyo ve saat 7.30 da gidip sira almak gerekiyo çarşamba günü sabah gidip sira alcam mecbur

Bundada bi hayır vardır canım kalp atışlarını da duyarsın işte

Çok sağol canım
Sabahlaro midem çok kötü oluyor yaa yani bulanmıyorda ama sanki mideye bişey dokunır ya ağrır aynı öyle yanıyo ağrıyo yemek borum yanıyo
İstanbul Anadolu yakasındaysanız ben Çamlıca medipole gidiyorum :) Nur Betül Demirel doktorum çok memnunum instagramı da var

Kızlar bi sorum var
İlişkiye şu dönem nasıl yaklaşıyorsunuz
Benim başta kanama ve leke olduğu için tedirginim iki gün sürdü sonra bitti

Eşime de açıklıyorum ama çok zorlamasa da biraz tripli bu konuda

Konyada olupta doktor tavsiye edebilecek var mı benim ilk gebeliğim ve hangi hastaneye gitmeliyim bi türlü karar veremiyorum

Valla doktor 3 tüp kan 2 tüp idrar yazmış idrar sonuçlarım güzel baktım netten kan daha çıkmamış 2 temmuzda bir daha ki randevum kan için hangi testleri yaptırdı bilmiyorum rubella toxoplazma falan olabilir mi acaba Bi de troid falan ona da baktı sanırım

İlk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim özellikle uzak durmak istedi benden tutunma aşamasında zarar görmesin diye bende aynı fikirdeydim zaten önce bi doktora gidelim danışalım dedik doktorum ben müsade ettiğim sürece bi problem olmadığını perhize gerek duymadığını söyledi bunun üzerine sadece 1 kere ilişkiye girdik Ve hafif lekelenme bende de oldu ama hemen geçti bence siz de doktorunuza danışın

Zeynep hanıma gidiyo çoğunluk siz hangisine gidiyorsunuz
Ayşe Hanıma gidiyorum arkadaşım sıkıntılı bi gebelik yaşamıştı, çok memnun kalmıştı doktorundan illa ona git dedi, ben de memnunum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…