2021 Şubat Anneleri

Bende de tiroid yüksek geldi sizinkisi çok yüksek değil ancak 2.5 altında olmalı. Doktorunuz dahiliyeye yönlendirip tiroid ilacı kullandıracak değer düşmesi için.

İlk hamileliğimde özelde yaptırmıştım bende ama hamileyken yaptırdım ne kadar saçma gebelik öncesi insanın aklına o mu gelecek ya da planlı gebelik olmadı ne olcak saçma sapan doktorlar var da neyse

Bende memnun kaldım gercekten. İnsallah sağlıklı bi şekilde doğumu da yaparız :)
İnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyor

Maalesef almıyor içeri sanırım hastane geneli bir karar.. ben videoya cektim ses kaydını anca bununla yetiniyoruz

Bizim aldılar şükür birlikte duyduk bizde de video çekimi yasak ama

Benimke ayni olan kizlar mideniz nasil benim 3 gundur hic bise kalmadi sadece aclikdan arada bir midem bayılıyo okadar sizin midelerinizde gecdimi

Merhaba kızlar çıktık doktordan şükür minigimin kalp atışını duyduk sıkıntı yok dedi bizden de istedi testleri yaptircaz bakalım 7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktı
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun.

Aynen öyle çok zor oluyor sürekli ayakta kal bi ce psikolojik tarafı var ki hiç çekilecek gibi değil keşke yeniden kapansak evlere diyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…