Bende de tiroid yüksek geldi sizinkisi çok yüksek değil ancak 2.5 altında olmalı. Doktorunuz dahiliyeye yönlendirip tiroid ilacı kullandıracak değer düşmesi için.Kan sonuçlarım da hemogram wbc ve hemogram ne bir tık yüksek çıktı akyuvarlarda vücudu savunan beyaz hücrelermiş troidim de 3.65 gibi bir değer çıktı şaşırdım faranjit vardı bende sanırım Kan değerlerim o yüzden bir tık yüksek çıktı rubella ve toxoplazma yapmamış aile hekimine mi gitmem gerek acaba bu testler için
Doktor beni tsh için dahiliyeye yönlendirince orada bu tahlilleri rica ettim doktor yaptırdı sizde deneyinSordum yapmıyorlarmış devlet hastanesi ya da özelde dedi doktor dün bana hiç bir şey demedi bu konuda ilginç
İlk hamileliğimde özelde yaptırmıştım bende ama hamileyken yaptırdım ne kadar saçma gebelik öncesi insanın aklına o mu gelecek ya da planlı gebelik olmadı ne olcak saçma sapan doktorlar var da neyseBen bugün Zeynep kamilde yaptıramadım gebelikten önce bakılması lazım dedi. Belki sizin doktorunuz da böyle düşünüyordur. Benim ilk gebeliğimdeki Dr da bu gebeliğimdeki dr da çok önemli yaptır mutlaka dedi. kafam karıştı.
Teşekkür ederim benim ilk hamileliğimde troid değerim 0.0035 gibi bir değerdi şuan 3. 65 çıkması baya şaşırttıDoktor beni tsh için dahiliyeye yönlendirince orada bu tahlilleri rica ettim doktor yaptırdı sizde deneyin
Hamilelik ile beraber artmıştır bu sefer.. benimde düşüktü daha 2 ay önce.. hamilelikle cıkmısTeşekkür ederim benim ilk hamileliğimde troid değerim 0.0035 gibi bir değerdi şuan 3. 65 çıkması baya şaşırttı
Anladım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim çok sağolunHamilelik ile beraber artmıştır bu sefer.. benimde düşüktü daha 2 ay önce.. hamilelikle cıkmıs
Merhaba ben de araniza yeninkatildim.ikinci çocuğuma hamileyim.Henuz 4 haftalık .Ama kan testinde kanim cok dusuk cıktı moralim bozulduİlk bebeğimde bende böyle görmüştüm silikti kan testinden kesin sonuç alabilirsiniz
Benim de kızım 8 yaşında çok kararsızdım ve şimdi hamileyimAllah kucağınıza almayı nasip etsin
İyi Cesaret 3. Çocuk yaa
Ben 2.yi istiyorum oğlum var 8 yaşında hala kararsızım :)))
İnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyorBende memnun kaldım gercekten. İnsallah sağlıklı bi şekilde doğumu da yaparız :)
Maalesef almıyor içeriİnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyor
siz nerde oturuyosnz ki inşallah kısa ssürede doktor bulursnz çok önemli ben de daha karar vermiş değilm
Hadi hoşgeldiniz sıkmayın canınızı kan ilacı icersinizMerhaba ben de araniza yeninkatildim.ikinci çocuğuma hamileyim.Henuz 4 haftalık .Ama kan testinde kanim cok dusuk cıktı moralim bozuldu
Bizim aldılar şükür birlikte duydukİnşallah:) sizin doktorunuz eşinizin muayeneye girmesine izin veriyor mu. Bizimki almadı Bi o durum beni üzdü burada girenlerin olduğunu okuyunca içerlesim. Doğru olanı yapıyorlar ama insan o da o sesi duysaydı nolurdu diye üzülüyor
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun.Merhaba kızlar çıktık doktordan şükür minigimin kalp atışını duyduk sıkıntı yok dedi bizden de istedi testleri yaptircaz bakalım7+1 iz ama ultrasonda 7+4 çıktı
Amin inşallah teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıcakla kavuştursun.
Aynen öyle çok zor oluyor sürekli ayakta kal bi ce psikolojik tarafı var ki hiç çekilecek gibi değilAynı durumdayım seninle. Sabahları yataktan zor kalkıp servise gidiyorum. Hiç enerjim yok.Çevre ve İş güvenliği uzmanıyım tüm gün 100.000 metrekarelik fabrikada bir oraya bir buraya gidip duruyorum. En az 20 gün daha gizlemem gerek. Eve geliyorum zorla gemek yiyorum ve 9 da uyumuş oluyorum. Allah`ım hepimize yardım etsin
Hadi hoş geldiniz aramıza Şubat'ı kapatıyoruz yavaş yavaş o zamanSlm kızlar bende bugün hamile oldugumu öğrendim.dün regli tarihimdi bugün beta hcg 177.50cikti 4 haftalik gözüküyor .eger saglikli devam ederse 28 şubat gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?