2021 Şubat Anneleri

riskli gebeliklerde önerilmiyor. biz devam ediyoruz. dr a bugun sordum . içeri boşalmasında da sıkıntı yok dedi

Adet dönemimdeb bir gün önce tek seferlik bi kanama ve kahve lekelenme yaşadım ondan tedirgindim ama 2 gün sürdü inşallah bi daha gelmez bazı konularda anlaştık Rabbime emanet yavrum inşallah sağlıklı afiyetli bir şekilde büyür

Kan sonuçlarım da hemogram wbc ve hemogram ne bir tık yüksek çıktı akyuvarlarda vücudu savunan beyaz hücrelermiş troidim de 3.65 gibi bir değer çıktı şaşırdım faranjit vardı bende sanırım Kan değerlerim o yüzden bir tık yüksek çıktı rubella ve toxoplazma yapmamış aile hekimine mi gitmem gerek acaba bu testler için

Evet canım bende gidince sorucam inşallah
Çok sağol paylaştığın için

inşallah tbiki siz doktornuzu dinleyn bana 3 haftadır ben sormadan iilşki yok diyor

Ah canım sorun şu ki daha doktorumuz yok
Kanama yaşadığıö için direk acile gitmiştim orda öğrendiö gebeliğimi
Bide 2 gün sonra gittim artışa baktı doktor

Şimdi randevu almam lazım ama hangi doktordan alsam bilmiyorum

Telefonla arayıp sor yçaile sağlık merkezine. Benimki yapmıyor nette de asm de yapılan kan tahlilleri arasında bunlar gözükmüyor.

Sordum yapmıyorlarmış devlet hastanesi ya da özelde dedi doktor dün bana hiç bir şey demedi bu konuda ilginç
Ben bugün Zeynep kamilde yaptıramadım gebelikten önce bakılması lazım dedi. Belki sizin doktorunuz da böyle düşünüyordur. Benim ilk gebeliğimdeki Dr da bu gebeliğimdeki dr da çok önemli yaptır mutlaka dedi. kafam karıştı.

benm doktorm benden istedi o testleri ve gayet hamileym

zaten insanların sürekli nedensiz mutsuzlukları bilgileri olmadan fikirleri olmaları beni benden alıyor
Aile hekimliğim de Üsküdar'da oradaki ebeyle kızımdan dolayı haşir neşirim, ona anlattım. sallamış o sana, Zeynep Kamilde bu testleri yaptıran çok gebem oldu dedi.

Aile hekimliğim de Üsküdar'da oradaki ebeyle kızımdan dolayı haşir neşirim, ona anlattım. sallamış o sana, Zeynep Kamilde bu testleri yaptıran çok gebem oldu dedi.
Bende bugün zeynep Kamil asm deki ebeyle tanıştım çok tatlıydı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…