Aynen :))walla sabretsnler artık baba olmak kolay değil :)
Bana yasakladı doktor. Keseyi geç gördük daha bebeği görmedik onun için galiba. 1 haftadır yaklaşmıyoruz birbirimize. Ama yavaştan ne zaman bitecek diye huysuzlanmaya başladı. Yapcak bişey yok.
riskli gebeliklerde önerilmiyor. biz devam ediyoruz. dr a bugun sordum . içeri boşalmasında da sıkıntı yok dedi
canım ben hamile oldğumu 4.haftada öğrendim ve doktor o zamandan beri ilişkiye girmeyn dedi açıkası benm 7.hafta btcek işte ben dnledm hep
Bence eşiniz korunarak ilişki olsa daha az etkiler diye düşünüyorum
Ah bana kalsa bende öyle istiyorum ama o da mıtsuz oldu mu içim rahat olmıyor neyse ki ortada bi yerde anlaştık inşallah zararı olmaz ❤
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim özellikle uzak durmak istedi benden tutunma aşamasında zarar görmesin diye bende aynı fikirdeydim zaten önce bi doktora gidelim danışalım dedik doktorum ben müsade ettiğim sürece bi problem olmadığını perhize gerek duymadığını söyledi bunun üzerine sadece 1 kere ilişkiye girdik Ve hafif lekelenme bende de oldu ama hemen geçti bence siz de doktorunuza danışın
inşallah tbiki siz doktornuzu dinleyn bana 3 haftadır ben sormadan iilşki yok diyor
Aynen :))
Telefonla arayıp sor yçaile sağlık merkezine. Benimki yapmıyor nette de asm de yapılan kan tahlilleri arasında bunlar gözükmüyor.Kan sonuçlarım da hemogram wbc ve hemogram ne bir tık yüksek çıktı akyuvarlarda vücudu savunan beyaz hücrelermiş troidim de 3.65 gibi bir değer çıktı şaşırdım faranjit vardı bende sanırım Kan değerlerim o yüzden bir tık yüksek çıktı rubella ve toxoplazma yapmamış aile hekimine mi gitmem gerek acaba bu testler için
Sordum yapmıyorlarmış devlet hastanesi ya da özelde dedi doktor dün bana hiç bir şey demedi bu konuda ilginçTelefonla arayıp sor yçaile sağlık merkezine. Benimki yapmıyor nette de asm de yapılan kan tahlilleri arasında bunlar gözükmüyor.
Ben bugün Zeynep kamilde yaptıramadım gebelikten önce bakılması lazım dedi. Belki sizin doktorunuz da böyle düşünüyordur. Benim ilk gebeliğimdeki Dr da bu gebeliğimdeki dr da çok önemli yaptır mutlaka dedi. kafam karıştı.Sordum yapmıyorlarmış devlet hastanesi ya da özelde dedi doktor dün bana hiç bir şey demedi bu konuda ilginç
Ben bugün Zeynep kamilde yaptıramadım gebelikten önce bakılması lazım dedi. Belki sizin doktorunuz da böyle düşünüyordur. Benim ilk gebeliğimdeki Dr da bu da çok önemli yaptır mutlaka dedi. kafam karıştı.
Bet suratlı asistanbenm doktorm benden istedi o testleri ve gayet hamileym
Bet suratlı asistanbelki de pandemi nedeniyle uğraşmak istemedi. Zaten neden hamile kaldın der gibi de bakıyordu gudubet
Aile hekimliğim de Üsküdar'da oradaki ebeyle kızımdan dolayı haşir neşirim, ona anlattım. sallamış o sana, Zeynep Kamilde bu testleri yaptıran çok gebem oldu dedi.zaten insanların sürekli nedensiz mutsuzlukları bilgileri olmadan fikirleri olmaları beni benden alıyor
Bende memnun kaldım gercekten. İnsallah sağlıklı bi şekilde doğumu da yaparız :)Ayşe Hanıma gidiyorum arkadaşım sıkıntılı bi gebelik yaşamıştı, çok memnun kalmıştı doktorundan illa ona git dedi, ben de memnunum şu an.
Benimde 9 gün var canım :)bana doktor sağlık ocağında yaptır gel dedi.
sat göre 8+3 (sat 25 nisan )
usg de 6+5 çıktı. bu kadar fark olan var mı ? bugun kalp atışlarını ilk kez duydum1 ay sonra çağırdı.
Bende bugün zeynep Kamil asm deki ebeyle tanıştım çok tatlıydı :)Aile hekimliğim de Üsküdar'da oradaki ebeyle kızımdan dolayı haşir neşirim, ona anlattım. sallamış o sana, Zeynep Kamilde bu testleri yaptıran çok gebem oldu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?