Bana kendi doktorum oyle dedi dunki ebede aynisini soledi birdaki ay basinda ilk filminizde belli olur dedi ama bakalim belli olcakmiCinsiyet bu kadar çabuk beliriyor mu ki ? 3 buçuk 4 aylii diyor çoğu kişi.
ilk defa duydum, tekme attığında kızım dokundurunca bile bizimki zor hissediyordu. Ben medipol Çamlıcaya gidiyorum normal 1750, sezeryan 4.500 TL. Benim indiririm var bir de mecburi sezeryan olacak. 2.500 de zorunlu sezeryan fiyatı indirimle.bir de bişi daha sorucam eşim karnıma kulağını dayayınca bebeğin kalp atışını duyduğunu iddia ediyor benm gibi bu durumu yaşayan var mı inamıyorum da pek
Gözünüz aydın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallahMerhaba herkese
Ben de pazartesi günü hamile oldugumu öğrendim. Bir oğlum var. Bu ikinci hamilelegim. Ama ilk kadar heyecanliyim. Sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsun inşallah.
Gözün aydın hayırlı olsun inşallahMerhaba herkese
Ben de pazartesi günü hamile oldugumu öğrendim. Bir oğlum var. Bu ikinci hamilelegim. Ama ilk kadar heyecanliyim. Sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsun inşallah.
Canım ben Çamlıca medipole gidiyorum. Muayenesi 125 TLkızlar biraz da istanbul anadolu yakası özel hastaneler ve fiyatlar hakkında konuşsak
Bence evet benim en büyük yardımcım yogurt olmustu çubuk krakerden daha fazla kesiyor ve daha saglıklıBende yoğurt ayran cacık yiyorum canım çekiyor acaba bulantım o yüzden mi az
Allah razı olsun hep beraber inşallahHayırlı olsun Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun bende ilk zamanlarda çok çektim baş ağrısı soğuk press yaptım limon sıkıp içtim iyi gelmiştiKızlar bugün baş dönmesi ve ağrısından mahvoldum
ilk defa duydum, tekme attığında kızım dokundurunca bile bizimki zor hissediyordu. Ben medipol Çamlıcaya gidiyorum normal 1750, sezeryan 4.500 TL. Benim indiririm var bir de mecburi sezeryan olacak. 2.500 de zorunlu sezeryan fiyatı indirimle.
Kızlar bugün baş dönmesi ve ağrısından mahvoldum
Ben memnunum bana indirimli 75tl muayenesi. Acıbadem de iyi diyorlar, indirimleri olana tabieşim karnımın sesiylemi karıştrıyo anlamadm ama hep sabt ses duyduğunu sölüyo güm güm die acaba beni mi kandırıyo ama çok heycanlanıyo değişik geldi bana da
medipole iyi diyolar ama kararszm ben de nereye gtsem ne yapsam
Ne sanslisin bacim esin karnini dinliyo ben dunki kazada iceri sokdum doktora ilk ve son girisiydi dahada gelmez benimke doktora cinsiyet orenmeyede ben tek giderim buyuk ihtimalleeşim karnımın sesiylemi karıştrıyo anlamadm ama hep sabt ses duyduğunu sölüyo güm güm die acaba beni mi kandırıyo ama çok heycanlanıyo değişik geldi bana da
medipole iyi diyolar ama kararszm ben de nereye gtsem ne yapsam
Canm gecen hafta cok fenaydım. Kusmam hıc olöadı 3 dogumumda da sukur ama bnda tıksımtı yemek yeme ıstemem gbı seylerle karsılastık,pazartesı doktorruma gttım serum verdı kendıme geldım daha da bıseyım kalmadı massllhsizin bulantnz var mı en ileride sizsinz sanırım
Brni
Ben memnunum bana indirimli 75tl muayenesi. Acıbadem de iyi diyorlar, indirimleri olana tabiöyle bi süreçteyiz ki ihtiyatlı davranmak lazım. Ataşehire de yakın pek hastane bilmiyorum.
Ne sanslisin bacim esin karnini dinliyo ben dunki kazada iceri sokdum doktora ilk ve son girisiydi dahada gelmez benimke doktora cinsiyet orenmeyede ben tek giderim buyuk ihtimalle
Canm gecen hafta cok fenaydım. Kusmam hıc olöadı 3 dogumumda da sukur ama bnda tıksımtı yemek yeme ıstemem gbı seylerle karsılastık,pazartesı doktorruma gttım serum verdı kendıme geldım daha da bıseyım kalmadı massllh
Şışlık ılk zamanlar hep olur canm, zamanla toparlarsın ıns, her hamılelık farklı oluyo gercekten, sana ıyı gelen mutlaka bısıler vardır onu bulmaya calıs kusmanı bastrnaya calıs, ıns en kısa zamanda gecermaşallah maşallah inanın ben kusmaktan harap oldum çok kötüyüm gazım da var karnım şiş bişi yemiiyorm ama nasl bu kadar şişim bilemiyorum
Şışlık ılk zamanlar hep olur canm, zamanla toparlarsın ıns, her hamılelık farklı oluyo gercekten, sana ıyı gelen mutlaka bısıler vardır onu bulmaya calıs kusmanı bastrnaya calıs, ıns en kısa zamanda gecer
Sürekli kusuosan gün boyu Bi doktora danışıp serum falan alsan toparlar belki seni. Peynir ekmek, kiraz bir de limonlu şeyler bu ara midemi bastıran şeyler. Ben parfüm kokusuna dayanamıyorum. Yogurdu çok severim hazır yogurt bile inek gibi kokuyor yiyemiyorumben de kusmaktan mahfoldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?