2021 Şubat Anneleri

neden gelmesnki sensiz gitmem diyin benm eşim haftada 7 gün çalşıyo inanın bi gün bile izni yok ben yine de pazar akşamüstleri onun gelmesni bekliyorm doktora gtmek için ikimzn çocğu ben tekmi gitcem diyorm
Yok canm gelmez adam odun dunki bebegin fotosunu gosteriyorum babasi bak herseyimiz belli olmus diyorum ama yok tinlamadi bakmadi bile

yarın doktora gtmeyi düşünüyorum bu sebeple bakalm inşallah geçer ben de geçen haftalar canım hep et yopurt türü şeyler istiyodu şimdi herşeyden tiksindim

Yok canm gelmez adam odun dunki bebegin fotosunu gosteriyorum babasi bak herseyimiz belli olmus diyorum ama yok tinlamadi bakmadi bile
Ya bazılarının yetişme tarzı öyle olabiliyor benim eşimde doğana kadar çok tınlamamıştı ilk hamileliğimde doğunca kucağından almak çokta mümkün olmadı doğunca görür eşinde babalık annelik duygusu gibi olmuyor bağ kucağına alınca kuruluyor

kesinlikle öyle bazıları odundur bakmayın benm eşmde sürekli fındığım nasl vs diye karnımı öpüyor artık benm pabucum damında arkasında

Sıkma canını boşver, bebeği gördünüz mü ultrasonda nasıl belli oluyo mu. Biz sadece keseyi gördük daha
Bende erken dollenmeden galibaki herseyi belliydi hatta fotosunu paylasdim burda kafasi bacaklari totosu burnu herseyi gayet iyi gorunuyo kucukler ama

bende gecen aldim yiyorum esim bana diyoki bizim anamiz bizi bunlarla buyutmedi neyim var 1.90 boyundayim sagligim yerinde siz simdi tutdurmussunuz avukadoymus getirmedi ben kendim gidip alicam marketten
Kaç haftalik canım maşallah minyatür bebek yatisa bak

Kızlar 2021 Mart anneleri topigi açılmış..liste yapsak ya bizde başkanımız kimdi

Kızlar 2021 Mart anneleri topigi açılmış..liste yapsak ya bizde başkanımız kimdi
Ay evet liste güzel oluyor. İlerleyen günlerde cinsiyetleri yazılır, sonra belli oldukça isimleri. Kaçıncı bebek olduklarını felan yazalım açıp açıp bakarız böyle unutuyoruz birbirimizi.

Ay evet liste güzel oluyor. İlerleyen günlerde cinsiyetleri yazılır, sonra belli oldukça isimleri. Kaçıncı bebek olduklarını felan yazalım açıp açıp bakarız böyle unutuyoruz birbirimizi.
Popüler üye olarak sen yapabilirsin canim

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…