Yok canm gelmez adam odun dunki bebegin fotosunu gosteriyorum babasi bak herseyimiz belli olmus diyorum ama yok tinlamadi bakmadi bileneden gelmesnki sensiz gitmem diyin benm eşim haftada 7 gün çalşıyo inanın bi gün bile izni yok ben yine de pazar akşamüstleri onun gelmesni bekliyorm doktora gtmek için ikimzn çocğu ben tekmi gitcem diyorm
Sürekli kusuosan gün boyu Bi doktora danışıp serum falan alsan toparlar belki seni. Peynir ekmek, kiraz bir de limonlu şeyler bu ara midemi bastıran şeyler. Ben parfüm kokusuna dayanamıyorum. Yogurdu çok severim hazır yogurt bile inek gibi kokuyor yiyemiyorum
Ya bazılarının yetişme tarzı öyle olabiliyor benim eşimde doğana kadar çok tınlamamıştı ilk hamileliğimde doğunca kucağından almak çokta mümkün olmadı doğunca görür eşinde babalık annelik duygusu gibi olmuyor bağ kucağına alınca kuruluyorYok canm gelmez adam odun dunki bebegin fotosunu gosteriyorum babasi bak herseyimiz belli olmus diyorum ama yok tinlamadi bakmadi bile
Ya bazılarının yetişme tarzı öyle olabiliyor benim eşimde doğana kadar çok tınlamamıştı ilk hamileliğimde doğunca kucağından almak çokta mümkün olmadı doğunca görür eşinde babalık annelik duygusu gibi olmuyor bağ kucağına alınca kuruluyor
Ben de pıhtılaşma vardı kuzum o yüzden durdu sanırımatsa bile ölebilyomu yani çok üzüldm gerçekten çok.. ben de pazar gittim doktora duydum neyse 2 hafta gitmiyim dedim ultrason kağıdında bişiler yazıyo ama hiçbişler anlamadm
Sıkma canını boşver, bebeği gördünüz mü ultrasonda nasıl belli oluyo mu. Biz sadece keseyi gördük dahaYok canm gelmez adam odun dunki bebegin fotosunu gosteriyorum babasi bak herseyimiz belli olmus diyorum ama yok tinlamadi bakmadi bile
canım doktor bebepi ölçtüğündemi anladı bunu ben daha bebişi görmedm keseui gördük kese ölçümüne höre o şekilde görünüyo kafam karıştıBenimde geç döllenme sata göre 8+4 ultrasona göre 7+4
Bende erken dollenmeden galibaki herseyi belliydi hatta fotosunu paylasdim burda kafasi bacaklari totosu burnu herseyi gayet iyi gorunuyo kucukler amaSıkma canını boşver, bebeği gördünüz mü ultrasonda nasıl belli oluyo mu. Biz sadece keseyi gördük daha
Kaç haftalik canım maşallah minyatür bebek yatisa bakbende gecen aldim yiyorum esim bana diyoki bizim anamiz bizi bunlarla buyutmedi neyim var 1.90 boyundayim sagligim yerinde siz simdi tutdurmussunuz avukadoymus getirmedi ben kendim gidip alicam marketten
Tsklr allah razi olsun 9 haftalik olcaz nirmzlde yarin ama bakalim yarin bidaha orenirim burda en cok doktora giden benimdeKaç haftalik canım maşallah minyatür bebek yatisa bak
Herkesin satını yazsak güzel olur aslındaKızlar 2021 Mart anneleri topigi açılmış..liste yapsak ya bizde başkanımız kimdi
Ay evet liste güzel oluyor. İlerleyen günlerde cinsiyetleri yazılır, sonra belli oldukça isimleri. Kaçıncı bebek olduklarını felan yazalım açıp açıp bakarız böyle unutuyoruz birbirimizi.Kızlar 2021 Mart anneleri topigi açılmış..liste yapsak ya bizde başkanımız kimdi
Popüler üye olarak sen yapabilirsin canimAy evet liste güzel oluyor. İlerleyen günlerde cinsiyetleri yazılır, sonra belli oldukça isimleri. Kaçıncı bebek olduklarını felan yazalım açıp açıp bakarız böyle unutuyoruz birbirimizi.
Yarın bende gidecem inşallah güzel haberler alalimTsklr allah razi olsun 9 haftalik olcaz nirmzlde yarin ama bakalim yarin bidaha orenirim burda en cok doktora giden benimde
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahHamd olsun artık bende Bi anne grubuna dahilimilk haftam daha, tek isteğim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi evlat Rabbım onu bana bağışlasın tutunur inşallah minnoşum. ❤ Nasip olursa benimde şubat 2021 olacak
Hay Allah razı olsun.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?