Ben de 35 yaşındayındayım 23 aylık bir kızım var ve ben de sezeryan olucam. İlkinde birgün sonra ayakta olduğumdan pek korkmuyorum ama 2 yıldan önce hamile kaldım diye mi bilmem karnım birazcık acıyor. Yengem de üç sezeryan oldu sıkıntı olmadı, sizde de olmaz Allahın izniyle2021 şubat anneleri listesi olsa gerçekten çok iyi olur.inşallah yapan biri olur.nasıl yapıldığını keşke bilsemçarşamba gittim tekrar doktora çok şükür herşey yolundaymış.temmuz sonu için 2 li test için çağırdı.inşallah onu da sorunsuz atlatırız..liste yapan olursa bilgilerimi yazıyım.sat 30 nisan,Allah nasip ederse 3. çocuğum olacak.bir kız bir oğlum var 12 ve 8 yaşında .galiba en yaşlınız benim 35 en korktuğum 3.kez sezeryan olucammm
4te
Ben de 35 yaşındayındayım 23 aylık bir kızım var ve ben de sezeryan olucam. İlkinde birgün sonra ayakta olduğumdan pek korkmuyorum ama 2 yıldan önce hamile kaldım diye mi bilmem karnım birazcık acıyor. Yengem de üç sezeryan oldu sıkıntı olmadı, sizde de olmaz Allahın izniyle
İnşallah canımOyy maşallah canımm
Benim de 1 Temmuz randevum inşallah görürüm normal ultrasonla
34 yaşındayım benim 2. hamileliğim bende yaşlı oluyorum bu durum da2021 şubat anneleri listesi olsa gerçekten çok iyi olur.inşallah yapan biri olur.nasıl yapıldığını keşke bilsemçarşamba gittim tekrar doktora çok şükür herşey yolundaymış.temmuz sonu için 2 li test için çağırdı.inşallah onu da sorunsuz atlatırız..liste yapan olursa bilgilerimi yazıyım.sat 30 nisan,Allah nasip ederse 3. çocuğum olacak.bir kız bir oğlum var 12 ve 8 yaşında .galiba en yaşlınız benim 35 en korktuğum 3.kez sezeryan olucammm
ne güzel yalnız değilmişim34 yaşındayım benim 2. hamileliğim bende yaşlı oluyorum bu durum da
Merhaba, en yaşlı siz değilsiniz ben 37 yim ilk bebeğim olucak insallah. Bu arada neden ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) denemiyorsunuz merak ettim?2021 şubat anneleri listesi olsa gerçekten çok iyi olur.inşallah yapan biri olur.nasıl yapıldığını keşke bilsemçarşamba gittim tekrar doktora çok şükür herşey yolundaymış.temmuz sonu için 2 li test için çağırdı.inşallah onu da sorunsuz atlatırız..liste yapan olursa bilgilerimi yazıyım.sat 30 nisan,Allah nasip ederse 3. çocuğum olacak.bir kız bir oğlum var 12 ve 8 yaşında .galiba en yaşlınız benim 35 en korktuğum 3.kez sezeryan olucammm
3.yü doktorlar riske almıyor.zaten aksarayda böyle bir uygulama yok bildiğim.ankara bize uzak kalıyor 2 saat uzaklıkta.gidip gelmek sıkıntı.büyükşehir merkezinde olsak araştırma yapılır .fakat küçük ilçedeyiz.kontrole aksaraya gidiyoruzMerhaba, en yaşlı siz değilsiniz ben 37 yim ilk bebeğim olucak insallah. Bu arada neden ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) denemiyorsunuz merak ettim?
Ben de yaşlıyım 32 yaşındayım ilk gebelik2021 şubat anneleri listesi olsa gerçekten çok iyi olur.inşallah yapan biri olur.nasıl yapıldığını keşke bilsemçarşamba gittim tekrar doktora çok şükür herşey yolundaymış.temmuz sonu için 2 li test için çağırdı.inşallah onu da sorunsuz atlatırız..liste yapan olursa bilgilerimi yazıyım.sat 30 nisan,Allah nasip ederse 3. çocuğum olacak.bir kız bir oğlum var 12 ve 8 yaşında .galiba en yaşlınız benim 35 en korktuğum 3.kez sezeryan olucammm
Kalp atışını duymuşmuydun canım senBnde 7+2 de gidicem pzt ins kalp atışı için
bende pazartesi 7+2 de gideceğim kalp atışı için. bir de progestan kullanan arkadaşlar tansiyon düşüklüğü yaşıyor musunuz? resmen bir anda gözlerim kapanıyor fena oluyorum özellikle sabahları.Bnde 7+2 de gidicem pzt ins kalp atışı için
kiz ben aldim basimi gidiyorm 37yim hrpinizin ablasi oldumne güzel yalnız değilmişimakranlarım varmış bayağı..
Benimde sonuçlar aynı doktor ne dedi size bu sonuçlar için acaba bana çok ciddi değil iğne başlicaz gebelikte dediAyyyy genlerde aynııı. Benimde a1298c homozigot ve paı1 4g/4g. Aynı gün yumurtlamışızAy hadi inşallah sağlıkla ilerler de hayırlı sağlıklı bebekler gelir
Progestan verebilir bence gidin doktora benimde kahverengi lekeyle başladı akşamına kanama olarak acillik oldumKızlar ilk defa kahverengi leke geldi. Normal mi bu durum yoksa önemli mi doktora gitmem gerekir mi?
Naptiniz insallah guzel haberle donmusunuzdurYarın bende gidecem inşallah güzel haberler alalim
Bende 1 hafta gelmezse obur hafta kesin geliyor normal bebekde bi sorun cikmiyoKızlar ilk defa kahverengi leke geldi. Normal mi bu durum yoksa önemli mi doktora gitmem gerekir mi?
Dr görmüştü cnm 5 haftalıkken gittiğimde çok küçük olduğu için goremez ve duyamazsiniz dedi pzt gidicem nasip olursaKalp atışını duymuşmuydun canım sen
Canım ben gebe kalmadan önce coraspirin başladım sonra gebeliği en erken şekilde öğrenip iğne ve progestan vajinal jele başladıkBenimde sonuçlar aynı doktor ne dedi size bu sonuçlar için acaba bana çok ciddi değil iğne başlicaz gebelikte dedi
Aynı bnde öyleyim ya özellikle sabahları halsizlik oluyor aynı gün gitcekmisizbende pazartesi 7+2 de gideceğim kalp atışı için. bir de progestan kullanan arkadaşlar tansiyon düşüklüğü yaşıyor musunuz? resmen bir anda gözlerim kapanıyor fena oluyorum özellikle sabahları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?