2021 Şubat Anneleri

4te
Ben de 35 yaşındayındayım 23 aylık bir kızım var ve ben de sezeryan olucam. İlkinde birgün sonra ayakta olduğumdan pek korkmuyorum ama 2 yıldan önce hamile kaldım diye mi bilmem karnım birazcık acıyor. Yengem de üç sezeryan oldu sıkıntı olmadı, sizde de olmaz Allahın izniyle

inşallah canım sıkıntı yaşamam.o yüzden gerçekten iyi bir doktor bulmak gerekiyor.çünkü 2.sezeryandan sonra ilişki sırasında bile ağrılarım olurdu benim.belki 3.cüde düzelir

34 yaşındayım benim 2. hamileliğim bende yaşlı oluyorum bu durum da

Merhaba, en yaşlı siz değilsiniz ben 37 yim ilk bebeğim olucak insallah. Bu arada neden ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) denemiyorsunuz merak ettim?

Merhaba, en yaşlı siz değilsiniz ben 37 yim ilk bebeğim olucak insallah. Bu arada neden ssvd (sezeryan sonrası vajinal doğum) denemiyorsunuz merak ettim?
3.yü doktorlar riske almıyor.zaten aksarayda böyle bir uygulama yok bildiğim.ankara bize uzak kalıyor 2 saat uzaklıkta.gidip gelmek sıkıntı.büyükşehir merkezinde olsak araştırma yapılır .fakat küçük ilçedeyiz.kontrole aksaraya gidiyoruz

Ben de yaşlıyım 32 yaşındayım ilk gebelik

31 yaşındayım kizlar bende ilk gebeliğim hayırlı cumalar rabbim bu mubarek günün saatlerin hürmetine bebeklerimizi korusun sağlıkla hayirli evlat olarak kucagimiza almayi nasip etsin ins..

Ayyyy genlerde aynııı. Benimde a1298c homozigot ve paı1 4g/4g. Aynı gün yumurtlamışız Ay hadi inşallah sağlıkla ilerler de hayırlı sağlıklı bebekler gelir
Benimde sonuçlar aynı doktor ne dedi size bu sonuçlar için acaba bana çok ciddi değil iğne başlicaz gebelikte dedi

bende pazartesi 7+2 de gideceğim kalp atışı için. bir de progestan kullanan arkadaşlar tansiyon düşüklüğü yaşıyor musunuz? resmen bir anda gözlerim kapanıyor fena oluyorum özellikle sabahları.
Aynı bnde öyleyim ya özellikle sabahları halsizlik oluyor aynı gün gitcekmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…