2021 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) alırız inşallah :) :)

Benimde başım çok dönüyor ve ara ara Bi carpintim oluyor elim ayağım bosaliyor resmen stres yapıyorum galiba

Olabilir canım sakin ol stresten uzak durmamız gerekliymiş
Rabbim ne dilerse o olur
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz büyür ❤❤

Göğüslere giren anii sancılar
Yani mutlu olmuyor değilim ❤

Ben ilk onu Kriz geçiriyorum sandım biliyo musun bıçak saplandı resmen. Dedim ben meftaa

Aşırı derecede halsizim hiç bişey yapasım yok böyle olan varmı
Artık halsizlikten ve sıcaktan midem bulandı

Bu benimm Öyle bitkinim ki anlatamam. Modum aşırı düşük, resmen keyfim yok. Kolumu kıpırtmak bile mesele sanli Sabah kalktığımda da midem bulanıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum ama bi yandan da acayip acıkıyorum. Fenaayım fenaa

Ben 7+2 de gideceğim kontrole 5+6 da gitmiştim kalp atışını duyamadım 2 temmuzda duyarım inşallah

Ohh mis gibi hamilesin
Ben çok bekledim o yüzden ne çekersm razıyım

2021 şubat anneleri listesi olsa gerçekten çok iyi olur.inşallah yapan biri olur.nasıl yapıldığını keşke bilsem çarşamba gittim tekrar doktora çok şükür herşey yolundaymış.temmuz sonu için 2 li test için çağırdı.inşallah onu da sorunsuz atlatırız..liste yapan olursa bilgilerimi yazıyım.sat 30 nisan,Allah nasip ederse 3. çocuğum olacak.bir kız bir oğlum var 12 ve 8 yaşında .galiba en yaşlınız benim 35 en korktuğum 3.kez sezeryan olucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…