- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahHamd olsun artık bende Bi anne grubuna dahilimilk haftam daha, tek isteğim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi evlat Rabbım onu bana bağışlasın tutunur inşallah minnoşum. Nasip olursa benimde şubat 2021 olacak
Allah razı olsun sizinde inşallah.Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah canim benimYarın bende gidecem inşallah güzel haberler alalim
Benimde başım çok dönüyor ve ara ara Bi carpintim oluyor elim ayağım bosaliyor resmen stres yapıyorum galibaAşırı derecede halsizim hiç bişey yapasım yok böyle olan varmı
Artık halsizlikten ve sıcaktan midem bulandı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :) alırız inşallah :) :)Hamd olsun artık bende Bi anne grubuna dahilimilk haftam daha, tek isteğim sağlıklı bi gebelik sağlıklı bi evlat Rabbım onu bana bağışlasın tutunur inşallah minnoşum. ❤ Nasip olursa benimde şubat 2021 olacak
Benimde başım çok dönüyor ve ara ara Bi carpintim oluyor elim ayağım bosaliyor resmen stres yapıyorum galiba
Kendime güvenemiyorum 2 çocukla belki istekli biri çıkarPopüler üye olarak sen yapabilirsin canim
Ben ilk onu Kriz geçiriyorum sandım biliyo musun bıçak saplandı resmen. Dedim ben meftaaOlabilir canım sakin ol stresten uzak durmamız gerekliymiş
Rabbim ne dilerse o olur
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz büyür ❤❤
Göğüslere giren anii sancılar
Yani mutlu olmuyor değilim ❤
Aşırı derecede halsizim hiç bişey yapasım yok böyle olan varmı
Artık halsizlikten ve sıcaktan midem bulandı
Olabilir canım sakin ol stresten uzak durmamız gerekliymiş
Rabbim ne dilerse o olur
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimiz büyür ❤❤
Göğüslere giren anii sancılar
Yani mutlu olmuyor değilim ❤
Aa süper ben de 6+3’de gidicemmmEvet canım karından baktı elimden gelse her gün gidicem doktora
Ay bana da oldu. Dedim acaba süt mü fışkırcak noluyo
Bu benimmÖyle bitkinim ki anlatamam. Modum aşırı düşük, resmen keyfim yok. Kolumu kıpırtmak bile mesele sanli Sabah kalktığımda da midem bulanıyor. Yediğim hiçbir şeyden keyif almıyorum ama bi yandan da acayip acıkıyorum. Fenaayım fenaa
Ben ilk onu Kriz geçiriyorum sandım biliyo musun bıçak saplandı resmen. Dedim ben meftaa
Bnde 7+2 de gidicem pzt ins kalp atışı içinBen 7+2 de gideceğim kontrole 5+6 da gitmiştim kalp atışını duyamadım 2 temmuzda duyarım inşallah
Sen de duyarsın inşallahhhAa süper ben de 6+3’de gidicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?